Home \ ekonomi
 

Starta ett säkerhetsföretag.

 

Med ökande oro över brott och terrorism växer efterfrågan på privata säkerhetstjänster för att skydda mot inbrott, våld och andra former av brottslighet. Eftersom både företag och konsumenter blir alltmer medvetna om sitt behov av säkerhet kan det vara en lönsam affärsmöjlighet för entreprenörer. Inrättandet av ett säkerhetsföretag kräver emellertid rätt utbildning och licens samt en djup kunskap om ledning och nätverk. Om du följer rätt steg kan denna process vara mycket effektivare och spara mycket tid och huvudvärk.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Kontrollera med din stad eller stat för att få reda på vilka certifieringar och licenser du behöver för att starta ett säkerhetsföretag. Om du inte har arbetat med brottsbekämpning måste du få arbetslivserfarenhet på säkerhetsområdet innan du kan starta ett säkerhetsföretag.  
    
  • På de flesta ansvarsområden behöver du både en certifiering och en licens som säkerhetsvakt, samt en privat patrulleringslicens när du startar ett säkerhetsföretag.
  •  
  • Ta reda på vilka kurser som accepteras av din stat. Utbildning för säkerhetspersonal kan erbjudas av offentliga program och privata handelsskolor. Vanligtvis behöver du en ren fil och du måste ha tillräcklig erfarenhet för att kvalificera dig för licensen som privat aktör för en patrull.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Registrera dig för ett erkänt säkerhetsutbildningsprogram. Det tar vanligtvis mellan 6 och 8 månader för att få din certifiering.        
 4.  
 5.             3      Gå med i ett träningsbåt för att träna dina fysiska förmågor och reaktioner. Din lokala brottsbekämpande myndighet kan berätta vilka startläger som är acceptabla.        
 6.  
 7.             4      Få den nödvändiga arbetslivserfarenheten att ansöka om licensen som privat operatör av en patrull. Minst 12 månader rekommenderas, beroende på bosättningslandet.        
 8.  
 9.             5      Anmäl dig till en straffrätt vid ett lokalt universitet, gemenskapskollegium eller online universitet. Även om det inte är obligatoriskt, hjälper det att få en fördjupad förståelse av strafflagstiftningen inom ditt ansvarsområde så att du vet hur man beter sig i varje arbetssituation och hur man svarar.        
 10.  
 11.             6      Hämta din licens som privat operatör av en patrull från lämplig myndighet. I USA är detta Avdelningen för konsumentfrågor, men i andra länder kan det vara annorlunda.        
 12.  
 13.             7      Rapportera ditt säkerhetsföretag till din lokala polisavdelning.        
 14.  
 15.             8      Hyr en advokat för att upprätta kontrakt för anställda och kunder.        
 16.  
 17.             9      Ta ut ansvarsförsäkring för ditt säkerhetsföretag.        
 18.  
 19.             10      Hyr anställda som uppfyller alla lagkrav för säkerhetspersonal.        
 20.  
 21.             11      Markera ditt säkerhetsföretag till företag och privatpersoner. Använda mail, flyers, sociala nätverk och möten för möten för att marknadsföra dina tjänster.        
 22.  
 23.             12      Skäl till ditt säkerhetsföretag. Se till att alla kontrakt är undertecknade och varje part förstår exakt vilka rättigheter och skyldigheter den har för att undvika senare problem och tvetydigheter.                  
 24.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

                  
Ekonomi populär:
Tjäna pengar från att sälja foton på webben.

Beräkna effektivräntan.

Beställ en beställning.

Starta ett marknadsföringsföretag gratis.

Öppna ett skrotföretag.

Kontrollera guldet för äkthet.

Ansök om stipendier.

Starta ett företag som barn.

Välj ditt första kreditkort.

Erkänn falska amerikanska pengar.

Skapa en Internet Marketing Strategy.

Skicka in poster på eBay.

Bli en bra säljare.

Undvik mailbedrägeri.

Handla online.

Beräkna amortering.

Beräkna skuldinkomstkvoten.

Handel med CFD: s.

Köp Gold Online.

Hantera lägenheter.

Godkänn andra personer att använda ett kreditkort.

ako woman