Home \ ekonomi
 

Ansök om ett personligt lån.

 

Ett personligt lån kan ge ett sätt att bygga upp sin kredit. Det kan också användas som en kortsiktig lösning för att täcka ett specifikt ekonomiskt behov. En bank eller en bank kommer att låna ut pengarna på din försäkran om att du kommer att betala tillbaka lånet under en viss tid och enligt arrangemangen. Detaljerna om hur man ansöker om ett personligt lån kan variera från långivare till långivare. Processen för ansökan är i grunden densamma.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Bestäm hur mycket pengar du behöver. Välj bara så mycket som du verkligen behöver! Annars kommer du att betala mer intresse än vad du egentligen borde. Ta reda på de olika typerna av lån, till exempel kredit eller kredit.  
    
  • När du funderar på att finansiera utan eget kapital, till exempel att köpa en fastighet, ska du inte underskatta de månatliga kostnaderna efter finansiering. Tänk också på att i fråga om fastighetsfinansiering betraktas detta som säkerhet för banken. Om du inte har något eget kapital kommer banken i värsta fall att säga upp låneavtalet om det finner en värdeförlust genom bankrevision.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Leta efter de bästa förutsättningarna. Ju lägre ränta desto mindre kostar det att låna pengarna. Också uppmärksamma de olika termerna. Dessa erbjuds vanligtvis till olika räntor. Dessutom kan du leta efter schufa-neutrala erbjudanden. Det innebär att det lån som tagits inte rapporteras till Schufa. Nuförtiden är det ofta möjligt att ta ut ett sådant lån utan Schufa. Endast inkomsten används som kreditkontroll, men inte de data som lagras i Schufa.        
 4.  
 5.             3      Fyll i formuläret. Fyll i dina uppgifter, t.ex. namn, adress, födelsedatum och kontoinformation (från vilket konto avbetalningarna ska debiteras). Du måste också presentera ditt identitetskort. Du bör också vara medveten om det exakta beloppet du vill låna. Då vill lånebolaget förmodligen nog veta vad lånet kommer att vara för (större inköp i hemmet, köpa bil, etc.)        
 6.  
 7.             4      Har ytterligare dokument som banken eller kreditinstitutet kan behöva. Vissa kreditinstitut kräver kopior av de senaste tre lönerna. Du kan också behöva lämna tidigare uttalanden, lista över andra lån som tagits, information om arbetsgivaren etc. Dokument som visar att du har för avsikt att betala tillbaka pengarna på låntagarens villkor.        
 8.  
 9.             5      Skicka in ansökan och se om du kan få lånet. Beslutet om huruvida man får det personliga lånet kommer att vara upp till långivaren. Om du får lånet överförs pengarna till dig och avbetalningarna kommer att dras av från ditt konto. Intäkterna kommer att betalas, enligt överenskommelse, nästa månad eller inom de närmaste tre månaderna. Om lånet avvisas kan du ansöka om lån från en annan bank. Eller du försöker igen vid samma bank vid ett senare tillfälle.                  
 10.  
             

Tips .

                     
Ekonomi populär:
Ansök om ett kreditkort.

Investera i ädla metaller.

Skydd av integritet.

Spara pengar för ditt första hem.

Tjäna pengar med online undersökningar.

Betal PayPal pengar (USA).

Undvik mailbedrägeri.

Beräkna vinst på ett lager.

Använd Bitcoin.

Hämta en lön.

Gör en tyst auktion.

Förbättra arbetsetiken.

Skriv en produktrecension.

Vinn sportspel.

Tjäna pengar som tonåring.

Håll kreditkort säkert med RFID chip.

Annonsera gratis på internet på lokal nivå.

Beräkna rörliga kostnader.

Skriv en produktrecension.

Hitta amerikanska bankkoder.

Var en framgångsrik företagare.

ako woman