Home \ ekonomi
 

Öppna ett skrotföretag.

 

Återvinning och bortskaffande av metall är ett lukrativt företag för många, särskilt i svåra ekonomiska tider. Även om det kan vara en smutsig och potentiellt farlig verksamhet kan höga metallpriser ge stora vinster. Ta reda på hur du startar en metallaffärsverksamhet för att se om det är en klok investering i din tid och resurser.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Köp en lastbil eller skåp som är tillräckligt stor för att bära skrot. Det ska vara fullt försäkrade och i gott skick så att det kan bära tunga material och vara välutrustade inuti så att rost eller skarpa metalldelar inte förstör det.       
 2.  
 3.             2      Förbered plats för återvinning av metall. Beroende på hur mycket och vilken typ av varor du samlar, kan den vara så liten som ett förvaringsutrymme eller släpvagn. Om du vill ha en stor samlingsplats, måste du antingen köpa mark eller hyra. Varje förvaringsplats måste vara försäkrad mot stöld och ansvar genom skarpa föremål. Du behöver också utrymme för att sortera och bearbeta skrot.        
 4.  
 5.             3      Gör avtal om skrottsamling. Möjliga källor är företag som bearbetar och slänger bort metall, husägare som kastar bort saker som kylskåp och luftkonditioneringsapparater och byggarbetsplatser. Kommunerna kan också vara en källa till återvinning av skrot. Vissa företag tar ut pengar för att ta med sig sin skrot.        
 6.  
 7.             4      Visa annonser i en lokal tidning, online-annonser och reklamblad som du distribuerar. Berätta för din granne att du startar en metallaffärsverksamhet och be dem att få dig gammal metall.        
 8.  
 9.             5      Kontrollera regelbundet metallpriserna för att veta vad du kan betala och be om skrotmetall. Känn skillnaderna mellan olika typer av metaller. Det finns stora värdeskillnader mellan koppar, legeringar och stål. Metallpriserna varierar, så det är viktigt att hålla sig uppdaterad på priserna.        
 10.  
 11.             6      Hitta samlingslokaler och metallbearbetningsföretag där du kan sälja din skrot. Ett lokalt skrotningscenter eller avfallsinsamlingscenter är bra alternativ. Du kan också annonsera det skrot som du måste sälja. Om du startar ett skrotcentral kan det vara öppet för kunderna ibland, så att de kan titta och köpa metall.        
 12.  
 13.             7      Skapa ett schema. Inkludera tid för att sortera och demontera metall samt att samla och transportera metallen till återvinningscentralen eller köparen.        
 14.  
 15.   8      Investera i skyddskläder. Hantering av skrot kan vara farligt, vilket orsakar skär, rostskador och skador från fallande metalldelar. Det finns även risk för att komma i kontakt med radioaktiva eller på annat sätt förorenade föremål. [[Bild: Starta ett metallaffärsföretag steg 8.jpg | center | 550px]]     
 16.  
 17.             9      Be den behöriga myndigheten för nödvändiga licenser och tillstånd. Om du skapar ett skrotningscenter eller annat offentligt åtkomstföretag kan du behöva hantera rymdplaneringsfrågor som trafik, parkering och säkerhet.        
 18.  
 19.             10      Fråga en advokat om hur man startar en laglig och legitim skrotindustri. Ta reda på hur du hanterar skatt, redovisning, skattregistrering och andra frågor.        
 20.  
 21.             11      Låt ditt fordon och din egendom vara försäkrad. Om du kör ett offentligt tillträdesföretag måste du också ta ut ansvarsförsäkring. Det minsta möjliga är att låta kunder skriva underavstående när de anger din egendom.                  
 22.  
        
Ekonomi populär:
Balansräkning för redovisning.

Bindningskunder.

Öppna ett bageri på Filippinerna.

Skriv en check.

Köp aktier som nybörjare.

Utfärda ett bidragskvitto.

Starta ett marknadsföringsföretag gratis.

Reklam.

Tjäna pengar enkelt.

Överför pengar från PayPal till bankkonto.

Tjäna pengar från att sälja foton på webben.

Ansök om lån till motorcykel.

Hitta affärsinvesterare för småföretag.

Betala sparobligationer.

Tjäna pengar på eBay.

Hitta amerikanska bankkoder.

Gör en session.

Överför pengar med Western Union.

Beräkna bokföringsvärdet.

Roulette strategier.

Designa en logotyp.

ako woman