Home \ ekonomi
 

Bli långivare.

 

Personer såväl som företagare som har överskottskapital tycker ofta om att låna ut sina pengar och därmed tjäna extra inkomst. Att se räntorna på banklån är lätt att föreställa sig att bli långivare är ett lukrativt företag. Nya leverantörer på Internet gör det möjligt att snabbt bli långivare för små och medelstora lån och därigenom generera höga intäkter.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Bestäm ditt totala kapital. För bästa resultat, använd all din kapital på en punkt. Att bestämma det maximala beloppet du vill låna ut hjälper till att undvika att ta någon risk så att du alltid kan uppfylla dina egna ekonomiska skyldigheter, även om din gäldenär misslyckas med att betala.       
 2.  
 3.             2      Utveckla dina utlåningsrättigheter. Här anges hur mycket och hur länge du vill spendera dina pengar, men hur mycket intäkter du vill tjäna med det beloppet. Att begränsa dessa mål kommer att underlätta för dig att ingå rätt partnerskap när du utvecklas.        
 4.  
 5.             3      Kontrollera skattetrycket. Som långivare måste du betala skatt på det mottagna beloppet. Inkludera detta belopp i din beräkning, så att i slutet av verksamheten verkligen visas ett plus på ditt konto.        
 6.  
 7.             4      Ta reda på om mikrokrediter. För de flesta individer kan webbplatser där du kan ge dina pengar till privata gäldenärer det bästa sättet att låna ut pengar. Exakt jämföra de olika leverantörerna, bekanta dig med villkoren för att undvika potentiella fällor.  
    
  • Kontrollera de metoder som en leverantör använder för att föreslå möjliga låntagare och vilken klassificering de gör. Vanligtvis lägger man pengar på sådana platser i flera låntagare, där man antar att majoriteten återbetalar lånen i tid och helt.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Gör ditt beslut. Efter noggrann övervägning har du hittat din kandidat och du kan nu komma till rätta med olika metoder. När kontraktet är förseglat, kommer du att fungera som långivare som kommer att få avbetalningar för att fylla på dina egna tillgångar.                  
 10.  
        
Ekonomi populär:
Beräkna CPM.

Skriv en check med cent.

Tjäna pengar på att sälja andras produkter.

Var skuldfri.

Återkalla en betalning med Paypal.

Flytta smycken.

Håll en verkstad.

Ställ in en månadsbudget.

Spara pengar.

Bindningskunder.

Köp aquamarine ädelstenar.

Beräkna dagar i lager.

Skriv ett affärsavtal.

Vad tillhör en marknadsplan.

Spåra en Moneygram Transfer.

Tjäna pengar snabbt utan ett stabilt jobb.

Använd ett pengar klipp.

Skapa en ideell djurskyddsorganisation.

Beräkna sin årslön.

Gör din egen budget med Excel.

Beräkna marginalkostnader.

ako woman