Home \ ekonomi
 

Förbättra arbetsetiken.

 

Studier har visat att arbetstagarnas motivation är direkt relaterad till produktiviteten - ju mer stressade och missnöjda medarbetarna desto lägre produktivitet. Å andra sidan betyder nöjda medarbetare i en hälsosam och produktiv arbetsmiljö högre produktivitet. Så vilka är de bästa sätten att öka dina anställdas moral?

                

Förfarande .

    
   
 1.   1      Det första steget börjar med arbetsgivaren. Erkänner värdet av dina anställda nyckeln. Många affärsmän har den attityd som anställda är "utbytbara". Om man går, kan en annan finna sig att fylla positionen utan mycket besvär. Även om detta kan vara sant i viss utsträckning kan kostnaden för reklam, intervju och utbildning av nya anställda vara ett hinder.        
 2.  
 3.   2      Låt folk veta att de är värda. Bara några tack eller uppriktiga beundran för det arbete de gör kommer att hjälpa till att öka moralen bland anställda.     
 4.  
 5.   3      Ge arbetskrav som fredag ​​fredag, gratis lunch och pengobonor eller presentkort. Stöd sociala evenemang som ett mjukbollslag, grillar för medarbetare och deras familjer, eller företagspictniker.     
 6.  
 7.   4      Erbjuda bonusar, oavsett ekonomiska incitament, företagsbilar eller andra priser. Detta ger medarbetarna ett mål värt att arbeta med och genererar entusiasm som ofta är smittsam mot andra anställda. Kommunicera med medarbetarna för att ta reda på vilka sorters saker eller program de är intresserade av att motivera dem. Detta kommer också att ge dem en känsla av att de är en viktig faktor i företaget.     
 8.  
 9.   5      Förstå att arbetsmiljön kan få stor inverkan på medarbetarnas motivation. Ett drabbat kontor med brist på ljus och färg kan leda till depression och brist på motivation. Försköna rummet med lugnande färg, gröna växter och smakfullt konstverk.  
    
  • När det inte går att försköna miljön (det vill säga ett lager eller en fabrik), tillhandahålla lämpliga raster och ett avbrott, så att personalen kan koppla av, äta och vila.
  •  
         
 10.  
 11.   6     Använd 360-graders återkopplingsundersökningar som ett sätt att göra det klart för anställda att du stöder en stämning med kontinuerlig förbättring och uppmuntrar engagemang för att förbättra arbetsförhållandena.     
 12.  
 13.   7      Uppmuntra kommunikation mellan anställda och ledning. Detta gör det möjligt för medarbetarna att känna sig bekväma kommunicera sina åsikter och göra förslag på att förbättra förutsättningar och arbete. Lyssna på personalen du har. Vad är dina bekymmer? Tja, pengarna står högst upp på listan, men vad är de andra problemen de har? Är det brist på erkännande? Bristen på förmåner? Bristen på uppskattning för det arbete de gör?     
 14.  
 15.   8     Redogör företagets uppdragsförklaring för alla anställda och avdelningar för att säkerställa att varje anställd känner som om han är en integrerad del av bolagets framtid.     
 16.  
 17.   9      Se till att samhällets värderingar och etik är sådana att medarbetarna kan vara stolta över det. De flesta i arbetskraften vill arbeta för ett företag som de kan lita på och tro på.     
 18.  
 19.   10      Hitta sätt att göra livet enklare för anställda i allmänhet. Erbjuder flexibla arbetstider, förmåga att arbeta hemifrån, medlemskap i ett gym, etc.     
 20.  
 21.   11      Var lojal mot dina anställda. När ekonomin går ner, hitta sätt att behålla anställda, utan några nedskärningar eller uppsägningar. Erbjuda kampanjer och löneökningar för dem som förtjänar det.     
 22.  
 23.   12      Ge din personal en chans att hjälpa andra. En etikett med slogan "Wear a hat to work" som ett tillfälle att hjälpa en lokal välgörenhetsinstitution. Arbetare betalar en eller två euro för privilegiet att se dumt och pengarna går till välgörenhetsorganisationer.     
 24.  
 25.   13      Ha kul! Du behöver inte klä dig i en klänningdräkt, men du kan främja en känsla av lycka och trivsel. Gå ut och prata med dina medarbetare. Smile. Erkänna vad de gör, för utan dem skulle du inte ha något företag.               
 26.  
            

Tips .

                  

Varningar .

             
Ekonomi populär:
Skriv en företagsrapport.

Undvik mailbedrägeri.

Renovera studielån.

Beräkna momsen.

Skriv ett klagomål till ett företag.

Öppna ett hantverksföretag.

Beräkna en hyresintäkt.

Öppna en bokhandel.

Upsell och övertyga kunder om ytterligare inköp.

Beräkna fasta kostnader.

Beräkna pensionsförmånen.

Ge en positiv rekommendation till en anställd.

Bli börsmäklare.

Skapa en hushållsbudget.

Var en bra bilförsäljare.

Vinna kunder.

Beräkna kostnaden för en skuld.

Skapa en beredskapsplan.

Skriv en beredskapsplan.

Kommer ut ur övergångslånfallen.

Bindningskunder.

ako woman