Home \ ekonomi
 

Tjäna mycket pengar med online-lager.

 

Investeringar på aktiemarknaden kan vara ett bra sätt att tjäna pengar, särskilt i dagens ekonomiska tider när sparkonto och långfristiga placeringar inte ger några betydande avkastningar. Handelslagret är inte utan risk och förluster är oundvikliga. Med grundlig forskning och investeringar i rätt företag kan aktiehandel potentiellt vara mycket lönsam.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Komma igång  ,

    
   
 1.            1      Forskning nuvarande trender. Det finns många kända källor som rapporterar trender på marknaden. Kanske vill du också prenumerera på en tidning för aktiehandel.  
    
  • Du kan också följa bloggar från framgångsrika marknadsanalytiker, t.ex. Onormala avkastningar, avtal bok, fotnoter, beräknade risker eller noll häck.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Välj en handelswebbplats. Några av de bästa rankade sajterna är Scottrade, OptionsHouse, TD Ameritrade, Motiv Investing och TradeKing. Informera dig i förväg om transaktionsavgifter eller procentsatser som tas ut för dig.  
    
  • Kontrollera att tjänsten du använder är legitim. Kanske vill du få rapporter och recensioner på internet först.
  •  
  • Välj en tjänst som innehåller bekvämligheter som mobilapp, tränings- och forskningsverktyg, låga transaktionsavgifter, lättlästa data och 24x7 kundservice.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Skapa ett konto på en eller flera handelswebbplatser. Du är osannolikt att behöva mer än en, men du kanske vill börja med två eller fler så att du kan begränsa ditt val till den sida du gillar mest. 
    
  • Kontrollera minsta insättningsbehov. Kanske är din budget bara tillräcklig för ett konto på en eller två sidor.
  •  
  • Om du använder en mycket liten mängd, t.ex. Med början 1 000 euro kan du vara begränsad till vissa handelsplattformar, eftersom andra har högre miniminivåer.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Öva handel innan du använder riktiga pengar. Några webbplatser, till exempel ScottradeELITE, SureTrader och OptionsHouse, ger en virtuell handelsplattform där du kan träna ett tag för att mäta dina instinkter innan du spenderar riktiga pengar. Naturligtvis kan du inte tjäna pengar på det sättet, men du kan inte förlora något!  
    
  • Om du handlas på det här sättet, vänder du dig till de metoder och typer av beslut du möter medan du handlar, men totalt sett är detta en dålig ersättare för verklig handel. I verklig handel finns det förseningar i köp och försäljning av aktier, vilket kan leda till andra priser än de riktade. Dessutom förbereder virtuell pengarhandel dig inte på den stress du har när du handlar dina riktiga pengar.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Välj pålitliga bestånd. Du har många alternativ, men du vill köpa aktier av företag som dominerar sin nisch, erbjuda något som har en ständig efterfrågan, ett erkänt varumärke, en bra affärsmodell och en lång historia.  
    
  • Titta på ett företags offentliga bokslut för att bedöma hur lönsamt det är. Ett mer lönsamt företag innebär vanligtvis ett mer lönsamt lager. Du kan hitta de fullständiga finansiella uppgifterna för ett börsnoterat företag genom att gå till deras hemsida och leta efter den senaste årsredovisningen. Om det inte finns på webbplatsen kan du ringa till företaget och begära en kopia.  
  •  
  • Titta på företagets värsta kvartal under den perioden och bestämma om risken för att upprepa kvartalet är värt det potentiella resultatet.  
  •  
  • Företagsledare för forskning, driftskostnader och skulder. Analysera balansräkningen och resultaträkningen och avgöra om det är lönsamt eller har en bra chans att göra det i framtiden.  
  •  
  • Jämför stockhistorik för ett visst företag med konkurrenternas resultat. Om alla tekniska lager var nere vid en viss tid kan du ta reda på vilket företag som alltid befann sig i branschens framkant, om du bedömer dem i förhållande till varandra, i stället för hela marknaden.  
  •  
  • Lyssna på konferenssamtalet om ett företags resultat. Först analysera kvartalsvisa utsläpp av ett företags resultat publicerat som ett pressmeddelande på internet ungefär en timme före konferenssamtalet.  
  •  
         
 10.  
 11.             6      Köp dina första aktier. När du är redo hoppar du och köper en liten mängd pålitligt lager. Det exakta antalet beror på din budget, men syftar till minst två. Kända företag med etablerade handelshistorier och ett gott rykte är i allmänhet de mest stabila aktierna och en bra start. Börja små och spendera en summa pengar som du är redo att förlora.  
    
  • Det är rimligt för en investerare att börja handla med bara 1 000 euro. Du måste bara vara försiktig med att undvika höga transaktionsavgifter, eftersom de lätt kan äta bort dina vinster om du inte har en stor balans.  
  •  
         
 12.  
 13.             7      Investera främst i företag med medelhöga och höga börsvärden. Bolagets börsvärde är mellan två och tio miljarder euro för medelhöga börsvärden. För företag med högt marknadsvärde är deras marknadsvärde över tio miljarder euro, medan ett börsvärde under två miljarder euro är ett lågt börsvärde.  
    
  • Börsvärdet beräknas genom att multiplicera aktiekursen för ett bolag med antalet utgivna aktier.  
  •  
         
 14.  
 15.             8      Titta på marknaden dagligen. Kom ihåg att den grundläggande regeln i aktiehandel är att köpa till ett lågt pris och sälja till ett högt pris. Om värdet på ditt lager har ökat betydligt, kan du bestämma om du vill sälja börsen eller investera vinsterna i andra lager (till ett lägre pris).       
 16.  
 17.             9      Överväg att investera i en fond. En fond drivs aktivt av en professionell fondförvaltare och innehåller en kombination av aktier. Dessa spridas över investeringar inom områden som teknik, handel, finans, energi eller utländska företag.                  
 18.  
             

  Del 2      Förstå grundarna för aktiehandel  ,

    
   
 1.             1      Köp till lågt pris. Det innebär att du köper aktierna om de har ett relativt lågt pris jämfört med deras historia. Naturligtvis vet ingen säkert när priserna går upp eller ner - det är utmaningen att investera i aktier. 
    
  • För att avgöra om ett lager är undervärderat, se på bolagets vinst per aktie, liksom köpet av företagets anställda. Letar du efter företag i vissa branscher och marknader där det finns stora fluktuationer, eftersom du kan tjäna mycket pengar här.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Sälj till högt pris. Du vill sälja dina aktier till deras högsta pris jämfört med tidigare historia. Om du säljer aktierna för mer pengar än du köpte dem, tjänar du pengar. Ju högre ökning mellan köp och försäljning av aktier, ju mer pengar du gör.       
 4.  
 5.             3      Försälj inte ut ur panik. Om en av dina aktier faller lägre än det pris du köpte det, kan din instinkt berätta att du trycker på den. Med möjligheten att hon faller längre och inte kommer tillbaka, bör man också överväga möjligheten att hon stiger igen. Att sälja med förlust är inte alltid den bästa ideen, eftersom din förlust blir verklighet.       
 6.  
 7.             4      Lär dig metoderna för grundläggande och teknisk marknadsanalys. Det här är de två grundläggande modellerna för att förstå aktiemarknaden och bedöma prisrörelser. Den modell som används bestämmer hur du gör dina val om vilka lager att köpa och när man ska köpa och sälja dem.  
    
  • En grundläggande analys fattar beslut om ett företag baserat på vad det gör, dess egenskaper och rykte, och vem driver företaget. Denna analys syftar till att tillskriva realt värde till bolaget och därmed dess aktier.
  •  
  • En teknisk analys tittar på hela marknaden och vad motiverar investerare att köpa och sälja aktier. Detta tar hänsyn till trender och analys av investerarnas reaktioner på händelser.  
  •  
  • Många investerare använder en kombination av dessa två metoder för att fatta välgrundade beslut om sina investeringar.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Överväga att investera i företag som betalar utdelning. Vissa investerare föredrar att investera nästan helt i aktier för vilka utdelningar fördelas. Detta är ett sätt som ditt lager kan tjäna pengar även om priset inte går upp. För utdelning fördelas bolagets vinst kvartalsvis direkt till aktieägarna. Oavsett om du väljer att investera i dessa aktier eller inte, beror helt på dina personliga mål som investerare.       
 10.  
             

  Del 3      Bygg din portfölj  ,

    
   
 1.             1      Sprid dina aktier. När du har byggt upp vissa proportioner och en känsla av hur man köper och säljer verk, bör du diversifiera din portfölj. Det innebär att du borde placera dina pengar i ett antal olika lager. 
    
  • Start-ups kan vara ett bra val efter att du har byggt en grund med lager av längre löpande företag. Om en uppstart köps av ett större företag kan du potentiellt göra mycket pengar mycket snabbt. Men var medveten om att 90% av igångsättningarna varar mindre än fem år, vilket gör dem riskabla investeringar.  
  •  
  • Tänk på att titta på olika branscher. Om dina ursprungliga aktier är övervägande i teknikföretag, kolla på tillverknings- eller handelsområdena så mycket som möjligt. Detta diversifierar din portfölj i händelse av negativa branschtrender.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Återinvestera dina pengar. När du säljer ditt lager (förhoppningsvis för mycket mer än vad du köpte), bör du använda dina pengar och vinster för att köpa nytt lager. Om du kan tjäna lite pengar varje dag eller varje vecka, är du på väg till framgång på aktiemarknaden. 
    
  • Tänk på att få några av dina vinster till ett sparande eller pensionskonto.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Investera i en börsintroduktion. Det här är när ett företag utfärdar aktier för första gången. Det här kan vara en bra tid att köpa aktier i ett företag som du tror kommer att bli framgångsrikt eftersom priset på en börsnotering ofta (men inte alltid) visar sig vara det lägsta priset någonsin för ett företags lager.       
 6.  
 7.             4      Ta beräknade risker vid val av aktier. Det enda sättet att tjäna mycket pengar på aktiemarknaden är att ta risker och ha tur. Men det innebär inte att du borde lägga allt på riskabla investeringar och hoppas på det bästa. Investeringar ska inte behandlas som spelande. Du bör noggrant undersöka alla investeringar och vara säker på att du kan återhämta sig ekonomiskt om din handel går på vilse. 
    
  • Å andra sidan tillåter du normalt inte att "slå marknaden" och göra stora vinster om du bara spelar den säker med etablerad aktie. Dessa lager tenderar dock att vara stabila, vilket innebär att du är mindre benägen att förlora pengar. Och med ständiga utdelningar och risktagande kan dessa företag i slutändan bli en mycket bättre investering än riskfyllda företag.
  •  
  • Du kan också sänka din risk genom att skydda dig mot förluster på dina investeringar.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Akta dig för nackdelarna med den så kallade dagshandeln (som du handlar under den officiella öppettiden på börsen under dagen). Mäklare tar vanligtvis avgifter för varje transaktion, som verkligen kan lägga till. Om du kör mer än ett visst antal affärer i veckan tvingar säkerhetsutskottet (SEC) dig att skapa ett institutionellt konto med en lägsta balans. Daghandel är känt för att få människor att förlora mycket pengar och det är stressigt, så det är oftast bättre att investera på lång sikt.       
 10.  
 11.             6      Prata med en skattrevisor. Om du verkligen tjänar allvarliga pengar på aktier, kanske du vill prata med en skattrevisor om hur din vinst beskattas. Medan det alltid är bäst att prata med en skatteexpert, kan du i många fall själv undersöka denna information och undvika att betala en expert.       
 12.  
 13.             7      Vet när du ska komma ut. Handel på aktiemarknaden är som lagspel och i längden inte en ärlig investering. Här är skillnaden att investera, vilket är mer långsiktigt och säkrare. Vissa människor kan utveckla en ohälsosam besatthet med handel som kan leda till att du förlorar mycket pengar (eller till och med allt). Om du känner att du förlorar kontrollen eller din förmåga att fatta rationella beslut om att investera dina pengar, försök hitta hjälp innan du förlorar allt. Om du känner en smart, rimlig, objektiv och faktuell expert, be den personen om hjälp när du känner dig utom kontroll.       
 14.  
           Läs mer... (19)      
Ekonomi populär:
Köp gammalt guld.

Plocka och handla örebestånd.

Bli en medicinsk assistent snabbt.

Starta ett hantverksföretag.

Skapa en försäljningspresentation.

Beräkna fadinghastigheten.

Skriv ett klagomål till ett företag.

I ungdomar börjar man bygga rikedom.

Köp bostäder i Australien.

Få finansiellt.

Få snabb rikedom.

Beräkna totala kostnader.

Skapa en annons.

Enkla regler för att bli miljardär.

Tjäna pengar med bloggar.

Förhandla med en långivare.

Var generös med lite pengar.

Organisera din egen ekonomi.

Utveckla ett IT Change Management Program.

Börja ett skuldfritt liv.

Lever positivt.

ako woman