Home \ ekonomi
 

Få snabb rikedom.

 

Vill du bli rik på nolltid? I den här artikeln visas några idiot-bevisa metoder med låg risk för snabb rikedom samt långsiktiga åtgärder för att ytterligare utöka ditt befintliga balans.

              

Förfarande .

    

  Del 1      För att bli rik snabbt  ,

    
   
 1.            1      Delta i statslotteriet. Att delta i ett lotteri är lågrisk och erbjuder chansen att få en hög utbetalning, men chansen att vinna är nära noll. Det finns dock en vinnare för varje rubbning, så det är inte helt omöjligt.  
    
  • Varje lotteri fungerar annorlunda. Vissa lotteriföretag erbjuder skraplotter för vilka du kan få omedelbara vinster, medan andra kräver att du anger ett antal vinnande nummer för att rita senare. För skraplotter är jackpotten vanligtvis mycket mindre än antal lotterier.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Försök levererad handel. Hävstång maximerar den potentiella vinsten eller förlusten av en investering genom att multiplicera det faktiska värdet av investeringen. Som sådan är det ett mycket riskabelt sätt att tjäna pengar. Därför är det viktigt att fatta välgrundade beslut om var och hur du investerar.  
    
  • De flesta handlare är begränsade av deras tillgängliga kapital. Hanterad handel tillåter emellertid investerare att låna pengar för en investering för att kunna arbeta med mer kapital än de faktiskt har.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Spela för pengarna. Om du har råd med förluster är spelande ett av de enklaste sätten att vinna stora summor pengar direkt. För att minimera dina förluster bör du placera dina pengar i spel som inte är helt beroende av tur, som de flesta kasinospel gör. Istället försök dig lycka till sport eller hästbetting, där du kan ta med lite bakgrundskunskap för att bestämma det mest troliga resultatet.  
    
  • Vissa typer av spel är förbjudna i Tyskland, så se till att du hittar det du söker på internet först.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Köp och sälj hus. Målet är att köpa ett hus till ett billigt pris, renovera det och sedan sälja det så snabbt som möjligt för att dra nytta av renoveringen. Det viktigaste är hastigheten: De flesta investerare försöker renovera huset inom 6 månader och ta tillbaka det på marknaden. Det enda problemet med den här metoden är att du redan behöver en viss summa kapital i början.  
    
  • Det ideala fallet är att en investerare ska köpa ett rundown hus i ett lovande område. På så sätt kan det köpas så billigt som möjligt och senare vidareförsäljas för maximal vinst.
  •  
  • Särskilt i kölvattnet av bankkrisen i USA 2013 är många fastigheter till salu. Därför är köp och försäljning av hus ett mycket givande företag, särskilt i Kalifornien.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Gör en viral video på YouTube. Skapa en YouTube-video är oerhört lätt och billigt (många hip-videor har tagits på iPhones) och när du får mycket publicitet kan du tjäna mycket pengar med dem. Nyckeln till en framgångsrik video är ett unikt och uppmärksamhetsinnehåll.  
    
  • De vanligaste ämnena i virusvideor är djur som gör roliga eller ovanliga saker, fantastiska prestationer av idrottare och människor som gör roliga eller pinsamma saker. Det viktigaste är att det är en kort video, så länge videoklipp oftast inte kan locka publikens uppmärksamhet och inte sprids.
  •  
                   
 10.  
             

  Del 2      Gör enkelt extra pengar  ,

    
   
 1.             1      Sälj din skrot. Om du har oanvända skrot som finns kvar i ditt hus eller garage, gör det till en återvinningsgård (eller junkyard) för att tjäna lite pengar ut ur det. Sök efter oanvända föremål av stål, mässing, koppar och järn.  
    
  • De vanligaste återanvändna föremålen inkluderar gamla bilar, brödrostar, VVS-komponenter, julgranbelysning, sodavatten och gamla musikinstrument.
  •  
  • De enskilda återvinningsvärdena erbjuder olika priser och får bara köpa vissa typer av metall, så gör lite forskning för att hitta den som passar dig bäst.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Sälj din blodplasma. Om du har en bra hälsa kan du kanske sälja din blodplasma. Det är en färglös vätska som finns i ditt blod. Kontakta din lokala blodbank eller Röda Korset för mer information.  
    
  • Betalningsbeloppet beror på vilken institution du ger blodplasma till. Normalt får du mellan 15-25 € per donation. Förste gången donorer brukar få en extra bonus.
  •  
  • Var medveten om att det tar tid att ta blodplasma, särskilt vid första donationen, eftersom du måste genomgå en fysisk tentamen före leverans.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gör dina spermier pengar. Friska män mellan 18 och 35 år kan potentiellt få upp till 1 000 euro per månad genom att ge bort spermierna.  
    
  • Men kom ihåg att donerande spermier är en mycket selektiv process. Var beredd på att grundligt undersökas och ifrågasättas. Vissa spermabanker utesluter kandidater enbart för deras storlek, hårfärg, ögonfärg, etnicitet och (förståeligt) vissa sjukdomar.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Hitta mini-jobb i ditt område. Barnpassning, gå på promenad och städning av huset är bra sätt att tjäna pengar på kort tid. Särskilt pålitliga barnvaktar är mycket populära. Prata med vänner, familjemedlemmar och grannar för att se om de letar efter en av dessa tjänster.        
 8.  
 9.             5      Återställ saker du inte behöver. Om du nyligen köpt något som du inte faktiskt behöver och fortfarande är i bra form kan du ta tillbaka det. Detta är ett bra sätt att få pengar snabbt.  
    
  • Tänk på att returpolitiken kan variera i varje butik. Vissa objekt kan kräva att etiketterna fortfarande är fästa och / eller du har kvitto. Vissa butiker erbjuder endast krediter istället för kontanter.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Hantera med biljetter. Detta innebär att du köper biljetter till en konsert eller sportevenemang och säljer dem senare till ett dyrare pris för att göra vinst. Du bör dock vara försiktig med den här metoden, eftersom det oftast är okej att sälja kortet för ditt köpvärde, är det vanligtvis olagligt att sälja till orimliga priser.  
    
  • Kortåterförsäljning fungerar endast för utsålda händelser. Annars är du tvungen att sälja korten för deras faktiska värde eller mindre.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Sälj din privata parkering. Om du bor i en storstad och parkering är mycket begränsad, bör du överväga att hyra din uppfart eller garage. I städer som San Francisco är vissa människor till och med villiga att spendera upp till $ 300 per månad för att ha en parkeringsplats för sin bil.        
 14.  
 15.             8      Hyr ett rum i ditt hem. Om du har ett extra sovrum och villig att dela ditt bostadsutrymme med en annan person, kan du få en sub-hyresgäst att flytta in för att tjäna lite extra pengar. Dock bör du först teckna ett hyresavtal för att undvika eventuella tvister tidigt.        
 16.  
 17.             9      Sälj oanvända artiklar på Internet. Om du har värdefulla saker som ligger i ditt hus som du inte längre behöver, men inte heller vill vara i facket, kan du köra en privat loppmarknad. Om du verkligen vill tjäna pengar, bör du överväga att sälja den på eBay eller en annan webbplats istället. Det här låter dig nå en större publik och utnyttja foton och beskrivningar för att attraktivt marknadsföra dina objekt.  
    
  • Sälj oanvända möbler, skräp, skor, väskor, bilar, cyklar, musikinstrument och andra samlarobjekt.
  •  
         
 18.  
             

  Del 3      Hantera dina pengar  ,

    
   
 1.             1      Spara dina pengar. Det spelar ingen roll hur mycket pengar du gör, du kommer aldrig att känna att du har tillräckligt förrän du lär dig hur du hanterar det ordentligt. Nyckeln är att lära sig att skilja mellan väsentliga varor och lyxvaror och hur man justerar utgifterna i enlighet med detta.  
    
  • Var ärlig mot dig själv när du bestämmer vad du verkligen behöver . Viktiga varor är bara de saker du behöver för att överleva. Dessa inkluderar mat, rent vatten, skydd och kläder. Allt annat är lyxvaror.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Håll reda på dina utgifter. Kontrollera ditt kontoutdrag regelbundet för att se var och hur du spenderar dina pengar och för att försäkra dig om att banken inte har gjort några misstag. Detta är särskilt viktigt för att hålla koll på mindre problem som du gör dagligen, men det kan snabbt lägga till. Din morgon latte kan kosta bara $ 3, men över ett år kan denna vana kosta dig en extra $ 1000.        
 4.  
             

Varningar .

             
Ekonomi populär:
Beräkna värdet av gammalt guld.

Beräkna kapitaliseringsfrekvensen.

Skapa en strategisk plan för en organisation.

Markera en produkt.

Skapa en agenda för ett affärsmöte.

Anvisningar för hantering av kunder.

Sälj.

Köp en fastighet i Florida.

Myntrulle.

Skydda mot valutakursförändringar.

Köp en rubin.

Få pengar online.

Träna ny personal.

Ta hand om arga kunder på rätt sätt.

Sälj på en bondmarknad.

Planera ekonomi.

Marknadsrelaterade produkter på Internet.

Spelar keno.

Snabbt att få pengar utan att låna ut det.

Prognostiserad efterfrågan.

Hitta ett företagsnamn.

ako woman