Home \ ekonomi
 

Köp åtgärder utan börsmäklare.

 

Om den globala finanskrisen har lärt oss någonting, är aktiemäklare inte egentligen demigods som de ser ut. Den goda nyheten är att när du är redo att investera lite arbete, kan du kringgå alla mäklare och sätta ihop din egen portfölj. Här är flera sätt att göra detta.

              

Förfarande .

    

    1      Direkta köpeskillingar (DSPP)  ,

    
   
 1.            1      Letar du efter företag som erbjuder DSPPs. De flesta företag erbjuder potentiella investerare möjlighet att köpa en aktie direkt från dem, så att båda sidorna kan kringgå en börsmäklare (och alla därmed sammanhängande avgifter). Om du inte är säker på om ett företag erbjuder ett sådant alternativ, kan du kontakta dem via telefon eller e-post.  
    
  • Första besök den officiella webbplatsen för ett företag du är intresserad av och leta efter en länk som heter Investors , Investor Relations eller liknande. Där indikerar företaget huruvida det erbjuder DSSP eller ej (du kan bara google företagsnamnet plus orden "direkt aktieköpsplan")
  •  
         
 2.  
 3.             2      Sök i investeringsalternativen. Om olika företag också har olika investeringsalternativ finns det vanligtvis:  
    
  • En engångsinvestering. Detta är en enda investering som du kan betala med check, elektronisk banköverföring eller telefon. Företagen ställer vanligtvis ett minimibelopp för investeringen (till exempel € 50, -).
  •  
  • En automatisk månatlig investering. Detta är en schemalagd månadsavgift för direkt debitering från ditt bankkonto. Eftersom det här är periodiskt är det minsta beloppet som vanligtvis sett lägre än en engångsinvestering (ex. 25 dollar).
  •  
  • Automatisk återinvestering av utdelningar. Det innebär att alla vinster du får från din investering kommer att investeras automatiskt i ytterligare investeringar. Se avsnittet om återinvestering av utdelningar nedan för mer information.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Logga in. Om du har hittat företagets DSPP-information på sin webbplats kan du förmodligen registrera dig online. Annars ber du att vara ansluten till den relevanta börsagenten.  
    
  • Om du inte redan har aktier som du vill överföra till sin plan, kom ihåg att det är troligt att det blir en liten installationsavgift.
  •  
  • Vissa företag har en månadsavgift, men det är oftast bara några euro.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Förvänta dig inte för mycket. Om du gör en engångsinvestering eller betalar månatliga investeringar, borde du veta att du inte har någon kontroll över de uppgifter som din aktiehandel handlar om. Faktum är att inköpen kanske inte görs i veckor, jag. Du vet inte aktiekursen förrän du redan har betalat för aktierna. På grund av denna begränsade kontroll över ditt lager är DSPP inte berättigad till kortsiktiga investeringar. Som ett långsiktigt arrangemang med ett etablerat företag är det en extremt enkel investeringsmöjlighet.                  
 8.  
             

    2      Investeringar i Devide Reinvestment Plans (DRIPs)  ,

    
   
 1.             1      Sök företag som erbjuder DRIP. Många företag som erbjuder DSPP har också möjlighet att återinvestera utdelningar, så de ovan beskrivna stegen är en bra start.        
 2.  
 3.             2      Köp minst en aktie. Det bästa med DRIP är att varje vinst du får på ditt enskilda lager återinvesteras. Förutsatt att investeringen är solid, kommer det att bli flera lager i ett svårt snöfall.  
    
  • Om det företag du vill investera i inte erbjuder återinvesteringar utan ett direkt köp av aktier, blir en mäklare eller överlåtare nödvändig. Eftersom du bara behöver en del är de därtill hörande avgifterna låga.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Anmäl dig till återinvestering av utdelningar. Avgiften, om någon, borde vara minimal.        
 6.  
 7.             4      Förvänta dig inte för mycket. Återinvestering av utdelningar berättar i princip att investeraren ska köpa samma aktiekapital om och om igen, vilket gör det olämpligt för kortfristiga placeringar - och inte lönsamt om företaget inte har någon uppehållskraft. Dock är DRIP ett enkelt och underhållsfritt sätt att investera långsamt med väldigt lite startkapital. Vissa företag betalar även små månatliga betalningar till investerare (istället för att vänta på att investeraren ska dra tillbaka pengar).        
 8.  
             

    3      Bli din egen mäklare  ,

    
   
 1.             1      Gör en finansiell kudde. Att bli egen mäklare innebär att investera pengar på aktiemarknaden, vilket gör att du är sårbar om du hittar oväntade problem. Den allmänna rekommendationen är att du borde ha sparat minst 6 månaders lön innan du spelar med någon av dina andra reserver.  
    
  • Om du är mer sannolikt att få oväntade utgifter på grund av långvarig sjukdom, barn eller en osäker arbetsplats, är ett helårs inkomst bättre som en reserv.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Undersök dina investeringsalternativ. Online-utbyten är ett bra ställe att börja eftersom de inte kostar mycket och erbjuder råd om investeringar. Fidelity, Charles Schwab, TD Ameritrade, E * Trade och Scottrade rekommenderas av Forbes magazine.  
    
  • Om du planerar att handla ofta (rekommenderas inte), leta efter ett lågt handelsföretag. I vissa fall kommer handelsavgifter (andra avgifter som inte debiteras) att kompenseras om du handlar egna börshandlade fonder (ETF).
  •  
  • Om du inte har mycket pengar, leta efter ett företag som inte tar ut dig mycket för en låg balans.
  •  
  • Leta efter företag som erbjuder mervärdestjänster som gratis checkar och kontokort.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Öppna ett mäklare konto. När du har överfört pengar till det här kontot kan du börja bygga en portfölj.        
 6.  
 7.             4      Förvänta dig inte för mycket. Aktiehandeln kan ändras i bästa fall och skrämmande i värsta fall. Det betyder inte att det i alla fall är farligt, men om du är en person som vill kolla siffrorna varje dag och se dig växa, kan du bättre odla kaniner. Det är bäst att diversifiera, handla mindre ofta och fokusera på långsiktiga resultat snarare än kortsiktiga möjligheter. Håll dig säker, högkvalitativa bestånd och glöm inte att andas på kort sikt och låga.        
 8.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Ekonomi populär:
Återkräfta skulder från din vän.

Bestäm det matematiska avkastningen.

Få en företagslicens i USA.

Håll kreditkort säkert med RFID chip.

Skriv ett konkursmeddelande.

Starta ditt eget företag utan pengar.

Förhandla lön.

Bestäm din vinstmarginal.

Sälj på en bondmarknad.

Låt dina smycken uppskatta.

Lär ledarskap.

Handla online.

Tjäna pengar med bloggar.

Tjäna pengar från reklam på din webbplats.

Sälj produkter hemifrån.

Lös in en kryssrutan.

Tjäna pengar utan arbete.

Bor på en stram budget.

Få en QuickBooks certifiering.

Bli en hemlig shopper.

Skapa en balansräkning.

ako woman