Home \ ekonomi
 

Få pengar online.

 

Tack vare mänsklig innovation och Internet donerar människor pengar för att se hur andras drömmar blir sanna. Förflyttningen av kollektiv finansiering, kallad crowdfunding på engelska, låter folk poola pengar för ett visst syfte, ett kreativt projekt eller ett nytt företag. Eftersom det finns dussintals adresser som låter dig samla in pengar, bör du välja den som bäst passar dina behov och utveckla sedan en kampanj som hjälper dig att uppnå dina finansieringsmål.

              

Förfarande .

    

    1      Förberedelser för kollektiv finansiering  ,

    
   
 1.            1      Starta ett officiellt projekt. I allmänhet tycker folk inte om att ge pengar till en "allmän fond", därför sätta ett mål som du vill uppnå. Beskriv ditt projekt så konkret som möjligt.       
 2.  
 3.             2      Ange ett pris för detta mål. Tala allmänheten om hur mycket du vill finansiera. Var beredd att rapportera ibland om dina framsteg.        
 4.  
 5.             3      Förstå att det finns gränser för kollektiv finansiering. Till exempel har värdepappers- och aktiemarknadsövervakning ännu inte tillåtits för kollektiv finansiering av köp av aktier i ett bolag. Detta kan förändras 2014, men för närvarande har lagen om "enkel finansiering av nystartade företag" (LFvNGes.) Bara föreslagit, inte nödvändigtvis, reglering av nystartade företag.        
 6.  
 7.             4      Bestäm om du vill erbjuda en gåva till dina finanser. Genom att ge en produkt till varje långivare undviker man att reglera värdepappers- och aktiemarknadsövervakningen och uppmuntra andra att gå med.                  
 8.  
             

    2      Välja en plattform  ,

    
   
 1.             1      Börja med ett konto från PayPal. Om du inte är redo att välja en plattform kan du registrera dig för ett konto med Paypal och ansluta det till din elektroniska adress. Folk kan donera via din elektroniska adress till välgörenhetsorganisationer eller privatpersoner.  
    
  • PayPal tar emot en avgift för varje överföring.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ta reda på om ett företag som heter Kickstarter. Detta är den första och bästa adressen för kollektiv finansiering av kreativa projekt. Mer än en miljard dollar har åtagit sig för projektet, och du kan utnyttja företagets synlighet.  
    
  • Webbsidor, vanliga företag, musikalbum, böcker och uppfinningar är vanligtvis kända av "Kickstarter".  
  •  
  • Människor som vill donera kan leta efter en plats, ett projekt och projektets popularitet.
  •  
  • Jämför med "Indiegogo", "RocketHub" och "Quirky".
  •  
         
 4.  
 5.             3      Anmäl DonorerVälj för utbildningsrelaterad finansiering. Denna adress är speciellt för lärare och personer i utbildningsbranschen som försöker finansiera projekt i klassrum. Projekt för mindre än $ 400 har störst chans att bli finansierad.        
 6.  
 7.             4      Jämför "Orsaker" eller "Givlet" om du driver en ideell organisation enligt 501 © 3 utan några ekonomiska resurser för reklam. Dessa två adresser tar ut de lägsta avgifterna för varje överföring och tar inte ut en månadsavgift.        
 8.  
 9.             5      Använd "Crowdfunder", "Somolend" eller "Invested.in" om du driver ett litet företag som försöker hämta pengar på Internet för kostnaden för att starta ett nytt företag. "Somolend" baseras på skulder snarare än bidrag; det vill säga du kan kvalificera dig för ett lån för att starta ditt företag.        
 10.  
 11.             6      Kontrollera "appbackr" om du har en idé för ett program och vill göra det hänt. Detta är en nisch för utveckling av mobila applikationer.        
 12.  
 13.             7      Jämför "Crowdrise", "DonateNow", "Givezooks", "Qgiv" eller "StayClassy" om du vill ha ett instrument att finansiera med sociala medier, webbsidor och andra resurser. Om du inte har en PR-avdelning och du har tillräckligt med pengar för en månadsavgift, kan det vara ett bättre val.  
    
  • För ideella organisationer vars intäkter kommer att vara till stor del lokala, är det inte troligt att månadsavgiften är värt det.
  •  
         
 14.  
             

    3      Initiera en kampanj för Internetfinansiering  ,

    
   
 1.             1      Ange en tidsgräns. Inte bara kommer en deadline att krävas från de flesta kollektiva finansieringsadresser, det kommer också att uppmuntra människor att bidra. Ju närmare denna tidsfrist kommer, desto fler människor kan bli glada över spänningen att nå ett mål.        
 2.  
 3.             2      Bygg din lista över elektroniska kontakter. Eftersom du söker pengar på internet måste du fokusera på reklam på Internet. Överväg att köpa en lokal lista om du inte kan bygga på andra aktiviteter, händelser eller en adress på Internet.        
 4.  
 5.             3      Formulera ett meddelande och fråga direkt. Gör det här meddelandet det enda ämnet på dina elektroniska nyheter, nyhetsbrev eller sidor på Internet. Låt inte meddelandet sjunka i förvirringen av en överbelastad cirkulär.  
    
  • Bo med ett kort, attraktivt och sanningsenligt budskap.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Be någon att leda projektet eller fungera som talesman för det. Hyr bara en person för att publicera, uppdatera och styra rörelsen på Internet, för då är det mer troligt att du behåller den rörelsen.        
 8.  
 9.             5      Använd beteendemässig annonsering från Google, Bing eller Facebook. "Om det är ett lokalt projekt, använd postnummer för att rikta din målgrupp.        
 10.  
 11.             6      Lägg till en donationslänk till allt. Placera dem på websidor, Facebook och andra sociala medier, elektroniska postsignaturer och tryckt information.        
 12.  
 13.             7      Föreslå ett belopp för en donation. Använd en fras som, "Om alla donerar $ 25, kan vi köpa sjukhusbäddar för våra äldre medborgare i mars."        
 14.  
 15.             8      Ge folk instruktioner om hur man donerar. Begränsa dessa instruktioner till två eller tre steg om möjligt för personer som har problem med Internet.        
 16.  
 17.             9      Försök med nya sätt om dina tidigare metoder inte tar med tillräckligt många personer till din adress för kollektiv finansiering. Utveckla partnerskap och be dina partners att skicka elektronisk kommunikation och förfrågningar till Internet.        
 18.  
 19.             10      Var samvetsgrann. Bevara ditt rykte genom att rapportera om donationer, gåvor och skicka bokstäver för att uttrycka din tacksamhet.        
 20.  
            

Saker du behöver .

                Läs mer... (2)      
Ekonomi populär:
Bindningskunder.

Träna ny personal.

Spara pengar varje månad.

Skriv ett betalningsavtal.

Fastställande av en entreprenörs egenskaper.

Lös in en check.

Få kunder och kunder.

Låt ditt hus uppskatta.

Tjäna gratis kuponger.

Ansök om lån till motorcykel.

Tjäna pengar utan arbete.

Sälj på en bondmarknad.

Vinn sportspel.

Balansräkning för redovisning.

Tjäna pengar från reklam på din webbplats.

Skapa ett erbjudande.

Handel med aktier.

Beräkna amortering.

Ta emot gratis saker utan bedrägliga erbjudanden.

Godkänn andra personer att använda ett kreditkort.

Köp aktier.

ako woman