Home \ ekonomi
 

Hitta och ansöka om ett gratis checkkonto.

 

Den som betalar avgifter idag för att hålla checkkonto spenderar pengar onödigt, eftersom ett kontokonto också är tillgängligt gratis idag. Eftersom de direkta bankerna har banat det fria kontot, har fler och fler detaljhandelsbanker följt efter, så det finns nu en hel del leverantörer som främjar gratis kontohantering. Men inte alla reklamlöfter hålls, eftersom vissa leverantörer slår villkor för den fria kontohanteringen, antingen genom att kräva ett minsta månatligt kvitto eller att det är ett villkor att kontokontot är ett lönekonto samtidigt. Det fria kontokontot utan ifs och buts kan du hitta med det aktuella kontosaldot på Internet.

                 

Förfarande .

    
   
 1.   1      Du är redo att ändra ditt konto eftersom du inte vill kasta dina pengar ut genom fönstret. Gör sedan nuvarande kontosaldo på internet.        
 2.  
 3.   2      Skriv in en sökmotor, som Google, termen "gratis checkkonto" eller "jämförelse av kontokontroll" och klicka på ett av erbjudandenen. Du kommer att se en lista över flera gratis girokontoleverantörer. Dessa inkluderar de för vilka vissa villkor måste uppfyllas, men du kan också hitta de där kontohanteringen är villkorligt fri.     
 4.  
 5.   3     Beroende på dina individuella behov borde du nu välja en leverantör.     
 6.  
 7.   4     Se till att ett gratis kreditkort ingår om du behöver ett.     
 8.  
 9.   5     Var uppmärksam på räntesatsen på diskretionär kredit om du vill använda den regelbundet.     
 10.  
 11.   6     Observera möjligheten att ta ut pengar gratis (7 000 bankomater rikstäckande borde vara minst, där det finns möjlighet till gratis uttag).     
 12.  
 13.   7     Om du inte vill ge personlig råd bör du välja en leverantör som har ett filialnätverk och är närvarande vid en gren nära hemmet.     
 14.  
 15.   8      Om du har valt banken, klicka på knappen till leverantören och fyll i öppningsförfrågan. Fyll i är barns lek, leverantören guider dig via formulär som begär din personliga information. Skicka ansökan, skriv ut en kopia för dina dokument och vänta.     
 16.  
 17.   9      Vanligen kommer du inom ett par minuter att få ett bekräftande kvitto på kontotöppningen. Ansökan behandlas av banken och inom några dagar skickas de fullständiga dokumenten till dig via posten. Allt du behöver göra är att följa anvisningarna och du kommer att kunna dra nytta av den kostnadsfria kontohanteringen i framtiden.               
 18.  
             

Tips .

                  

Varningar .

      

<91112>             

Vad du behöver .

                     
Ekonomi populär:
Sälj ditt hår.

Beräkna förändring.

Beräkna förändring.

Lös in en kryssrutan.

Konvertera brittiska pund till dollar.

Öka kreditvärdigheten.

Öppna en smörgåsaffär.

Beräkna dagligt intresse.

Annonsera ditt hemföretag på Internet.

Skapa en Internet Marketing Strategy.

Spåra aktiekurser.

Utför en teknisk analys.

Köp bitcoins.

Beräkna din nettovärde.

Använd eBay till salu.

Bestäm försäljningsvärdet för en transaktion.

Design broschyrer.

Prognostiserad efterfrågan.

Organisera din egen ekonomi.

Investera i silver.

ako woman