Home \ ekonomi
 

Få gratis grejer utan bedrägliga erbjudanden.

 

Att få saker gratis är inte ett omöjligt åtagande. Det finns många sätt att få gratis saker. Det finns dock så många bedrägerier som är uppbyggda under förutsättning att du skickar gratis prover, men deras avsikt är att bevara din personliga information. Ta följande steg om du är intresserad av att få gratis grejer utan att fuska.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Ställ in en e-postadress med det enda syftet att ta emot reklamgåvor och reklamlitteratur. Du ska inte bara ge din privata e-postadress till någon annan. När du registrerar dig hos ett företag för att få gratis saker, blir du ombedd att lämna din e-postadress. Så företaget kan fortsätta att skicka dig PR-information. Om du inte skiljer dessa e-postmeddelanden från dina vänner och familjemedlemmar kan de gå vilse i de många reklammeddelandena du får varje dag.        
 2.  
 3.             2      Undvik att ge ut all din personlig information. Det mesta du bör ange är ditt namn, adress och e-postadress. Vissa webbplatser frågar efter din födelsedag så att de kan skicka dig gratulationsmeddelanden. Du borde aldrig ge ut mer information än detta. Ge aldrig dina kreditkortsuppgifter eller liknande för ett gratis prov eller giveaway. Håll koll på alla webbsidor som frågar dig om den här informationen.       
 4.  
 5.             3      Var realistisk om de produkter som erbjuds. Du bör vara uppmärksam på dyra givare som går utöver ett enkelt prov av en produkt. Om du är frestad att anmäla dig, sök i kampanjen för ett telefonnummer som låter dig veta, istället för att blinda ge din information. Du bör också söka på internet för feedback om kampanjen. Om det är lagligt kommer du att hitta många diskussioner om det. Du kommer också att hitta mycket mer diskussion om fusk med gratis artiklar.       
 6.  
 7.             4      Besök legitima webbplatser, till exempel tillverkare, för att få gratisprover. Du kommer noga att bli ombedd att logga in, men om du använder en produkt regelbundet kommer tillverkaren att fortsätta att skicka kuponger eller information om reklamartiklar.       
 8.  
 9.             5      Skriv en tillverkare av produkter du gillar. Förklara att du använder din produkt och är intresserad av gratisprover av nuvarande eller nya föremål.       
 10.  
 11.             6      Lär dig att använda kuponger för att få gratis saker regelbundet. Att vara upptagen med kuponger tar mycket tid och tålamod, men om du är villig att satsa på insatsen, kan du komma hem varje vecka med gratis inköp. Det finns många webbplatser som förklarar den här processen, och många av dem ger dig den här veckans senaste erbjudanden och hur medlemmarna kan handla gratis eller till mycket låg kostnad.                 
 12.  
             
Ekonomi populär:
Bliv välmående.

Utfärda en promemoria.

Hantera ett hotell.

Skapa en agenda för ett affärsmöte.

Var en hustler.

Exklusiv försäljning.

Bli börsmäklare.

Skapa ett städföretag.

Håll kontakten med potentiella kunder efter att lära känna varandra.

Tjäna pengar enkelt.

Ta ut en skuldrådgivningstjänst.

Gör en paus jämn analys.

Spendera pengar klokt.

Patent en uppfinning.

Beställ en beställning.

Kombinera skulder (konsolidera).

Köp bostäder i Australien.

Lyckas till försäljning.

Vinn sportspel.

Beräkna förändring.

Öppna en butik med produktion av ljus.

ako woman