Home \ ekonomi
 

Bliv välmående.

 

Vi antar att du inte har arvet bra eller vunnit lotteriet. Hur kan man ändå komma till välstånd?

                

Förfarande .

    
   
 1.   1      Du blir inte rik av de pengar du spenderar. Men att vara rik gör dig pengar som stannar hos dig. Det första tricket är att begränsa utgifterna. Det magiska ordet är konsumtion. Alla pengar du spenderar på konsumtion - mat, underhållning, resor, kläder, komfort - det är borta. Evigt. Det är annorlunda nu. Och han kommer nu att bli rik på dina pengar. Var det vad du ville ha?        
 2.  
 3.   2      För många människor försvinner inte pengar med engångs stora utgifter, men med belopp som ackumuleras varje månad, vilket i längden bidrar till vad som tas för givet.  
    
  1. TV: n kostar inte bara i köpeskillingen. Det kostar det varje månad. Om du har kabelanslutning kostar det ännu mer. (I vissa hyreshus kan du dock inte stänga av kabelanslutningen, det är oskiljaktigt från hyran och lägenheten.) Beräkna hur mycket pengar du har spenderat de senaste 10 åren för tv. Om du inte hade spenderat det, skulle du inte bara vara rikare med det beloppet, men också av intresse.
  2.  
  3. Skruva din försäkring. Gör ett uttalande som säger exakt vad vart och ett av dina försäkringar försäkrar. Tänk på om du verkligen behöver ha allt försäkrad. Vad är risken för detta fall?
  4.  
  5. Spara energi. Koppla från standbyenheterna från strömförsörjningen konsekvent. Din tvättmaskin förbrukar 15 watt dygnet runt, oavsett om det tvättar eller inte. Likaså datorn, skrivaren, kopiorn. Det finns inget ljus, men de konsumerar. Investera i en effektmätare. Kostnaden kostar under 20 - ¬, pengarna du har på ett år ut igen, om du konsekvent dranhängst varje enhet i lägenheten i 24 timmar och skriv ner vad de konsumerar, utan att göra någonting. Det finns många fler tips på vår wikiHow-sida Hur man sparar elkostnader.
  6.  
  7. Skruva dina prenumerationer, medlemskap och vanliga donationer. Vad är föråldrat, avbryt!
  8.  
         
 4.  
 5.   3      Ta inte ut konsumentkrediter. Om du behöver låna 20 000 euro från banken till ett nytt kök eller en ny vardagsrumsinstallation, måste du allvar fråga frågan: Vill du bli rik eller vill du ha det? Konsumentlån är de värsta pengarna bortkastade. Om du vill ange med en stilig inredning - väl, ditt beslut. Men du kan inte ha båda samtidigt: växa rikedom och pottar livet med guldfärg. (Om du inte gör så mycket att det spelar ingen roll, men då behöver du nog inte läsa den här artikeln.)     
 6.  
 7.   4      Köp inte något på avbetalningar eller på kredit. Samma som för konsumentkredit. Avbetalning är ett slöseri med pengar på högsta nivå.     
 8.  
 9.   5      Om du köper en bil, spara inte bara på visningsfaktorn utan också på extrafunktionerna. Ett luftkonditioneringsapparat förbrukar inte bara i köpeskillingen utan speciellt i användningen. Saken äter bränsle, men hur!     
 10.  
 11.   6      Kom ihåg: Arbete är ett av de föredragna sätten att blomstra. Men du måste vara uppmärksam på rätt lön.     
 12.  
 13.   7      Pengarna är permanent ur kontrollkontot. Även om call money-kontot inte ger så många räntor, och även om du måste betala skatt på dessa priser: Det kommer att blåsa. Små boskap är också skit.     
 14.  
 15.   8      Du kan göra mycket dumma saker om pengar. Täckningskontot är förmodligen det största. Endast en person blir rik på så sätt: Banken. Så Josef Ackermann kom till sin förmögenhet.     
 16.  
 17.   9      Du kan också göra smarta saker: Exakt bokföring . Håll en kassa och skriv i varje öre du spenderar. För varje kaffe-till-go, för varje tidning, bara allt. Och i slutet av månaden eller året räkna hur mycket pengar som spenderades på varje objekt. Om du har ett kalkylbladsprogram i datorn (Excel, Open Office), kan du hålla din kassa online och lära programmet att alltid visa dig det aktuella läget. Tricket här är att du får en översikt över var pengarna faktiskt stannar. Så: alltid och överallt ta kvittot!               
 18.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Ekonomi populär:
Öppna ett café.

Skriv en affärsplan för ett litet företag.

Begär ett rekommendationsbrev.

Köp aktier som nybörjare.

Träna ny personal.

Beställ en beställning.

Skriv en målmarknadsanalys.

Hitta ett jobb på GAPbuster.

Generera leads.

Genomföra en marknadsundersökning.

Gå i pension vid 30 års ålder.

Utför en teknisk analys.

Öppna ett lokalt bageri.

Beräkna det framtida värdet.

Sälja saker.

Hittade en ideell organisation i USA.

Upsell och övertyga kunder om ytterligare inköp.

Erhöll ett kreditkort trots dålig kreditrapport.

Använd eBay till salu.

Beräkna prisvinstkvoten.

Beräkna börsomsättningen.

ako woman