Home \ ekonomi
 

Var skuldfri.

 

Är du i skuld? Vill du vara skuldfri? Tror du att det är för svårt att vara utan skuld för att du ska uppnå eller omöjligt? Tja, kanske den här guiden hjälper dig.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Bedöm dina problem. Höj hur mycket pengar du är skyldig när du är i skuld. Vem skylder du det? Är det banken, en bilhandlare eller bara en vän där du förlorat en insats? Om det bara är 0-100 euro, hitta ett jobb och betala tillbaka din skuld så fort du får din lön. Om det är lite mer, jobba tills du har gjort allt. Om du behöver mer än några hundra dollar kan du antingen arbeta av, gå till steg 2 eller båda! Om du är djupt i skuld kan det vara att du behöver hjälp. Kyrkor och skuldrådgivning kan ge dig information vem du ska vända dig till.       
 2.  
 3.             2      Ändra ditt beteende. Om din skuld beror på överutnyttjande (till exempel om du köper för mycket från allt / eller du köper saker du vill ha men inte är nödvändiga för livet), gör en budgetplan. Hitta en vän som kan spara och inte har utgifterna vana. Ta med honom / henne om du behöver köpa något. Den här personen kan hjälpa dig med råd.        
 4.  
 5.             3      Bryt ned dina skulder med högsta ränta (vanligtvis kreditkort, sedan bilåterbetalningar, hypotekslån etc. ) och betala för eventuella minsta betalningar tills du får en skuld som du vill betala tillbaka först. Om en skuld har en mycket högre ränteavgift, kommer den först att betala tillbaka (det kallas laddning och kan vara mer kostnadseffektivt). Om räntorna är lika för alla skulder, returnerar du dem med minsta börda (omvänd bärande). Detta gör att du kan se framsteg snabbare och du kommer att må bra varje gång en av dina mindre skulder återbetalas. Kontrollera noggrant din ekonomi, kolla på siffrorna och bestämma vilken metod som är mest effektiv för din situation.        
 6.  
 7.             4      Efter att skuld 1 är återbetalad, använd det belopp du betalade ut i rekordtid för att betala av skulden med nästa högsta räntekostnad (eller närmaste kostnad), etc. De nya extra pengar du spenderar på Med hjälp av nästa skuld kallas din accelerationsmarginal och du bygger upp den kontinuerligt. De av er som kunde förvandla skuld till rikedom vet exakt vad jag menar. Du bygger upp de pengar du använder för att betala dina skulder. Dessa två steg sammanfattas kortfattat... förutom att det antas att du har lite kassaflöde.  
    
  • De flesta försöker leva utöver deras medel för att tillfälligt förbättra livskvaliteten. Detta kommer dock att göra saker oändligt hårdare i framtiden och möjligen omöjligt att överbrygga i ålderdom.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Förhindra skuld. Spara pengar på räkningar, mat och andra väsentliga saker från varje lön och spara pengar på webbplatsen. Lägg undan några pengar för onödiga saker; Det är viktigt att du kan köpa saker utan att behöva betala för dem. Spara och fortsätt betala dina räkningar så att du kan betala tillbaka dina skulder.        
 10.  
 11.             6      Att börja utan en plan gör det så mycket svårare att betala tillbaka dina skulder, så det är nog bra att ha någon form av guidebok att följa.                  
 12.  
            

Tips .

                  

Varningar .

                  

Saker du behöver .

             
Ekonomi populär:
Registrera ett patent.

Läs en check.

Köp åtgärder utan börsmäklare.

Beräkna sin årslön.

Motivera ditt säljteam.

Bestäm din vinstmarginal.

Tjäna pengar på eBay.

Konvertera bitcoins till euro.

Bli en bra säljare.

Utför en medieanalys.

Spara på shopping.

Hitta en leverantör i Kina.

Renovera studielån.

Fyll i en Moneygram överföring.

Hitta ett jobb på GAPbuster.

Återkalla en betalning med Paypal.

Devaluera en check.

Hyr en SEO expert.

Köp bostäder i Australien.

Ta emot gratis saker utan bedrägliga erbjudanden.

Var ekonomiskt stabil på sex månader.

ako woman