Home \ ekonomi
 

Starta ett hantverksföretag.

 

I Tyskland är värdet av högkvalitativt hantverk obruten och som mästare har man rätt att starta egen verksamhet. Som sin egen herre i huset kan du snabbt göra ett gott namn med några vanliga kunder med stor omsorg och vänlighet och förstås framför allt hantverk. Ta den här artikeln som ett hjälpmedel när du tänker på att bli din egen chef.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Ta hand om startkapital för din utrustning. Eftersom din verksamhet inte är baserad på datorer utan på fysiskt arbete, är det viktigt att du investerar i bra utrustning. Antingen har du sparat pengarna själv eller du tar ut ett lån för det.  
    
  • Också, kom ihåg att du behöver en affärsbil. Du kan hyra, köpa eller ens hyra. Du kan komma igång med en hyrd bil utan problem, men snart kan du köpa din egen bil.
  •  
  • Köp dina verktyg i god kvalitet och i tillräckliga kvantiteter. Du kan hävda dessa utgifter som utgifter och därmed trycka på vinsten i det första året.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Namn på dina tjänster. För prospekter och kunder att veta exakt vad du erbjuder, måste du vara så specifik som möjligt om vilka projekt du kan delta i.  
    
  • Koncentrera dig på ett huvudområde, eftersom det ger dig tillräckligt med kunder, och dessa kommer då att boka dig främst på grund av din specialisering. Om du erbjuder andra tjänster kan du deklarera dem som sidotjänst.
  •  
  • Skapa en lista över referenser för ditt företag och lista även färdiga projekt, specifika arbetsområden eller fokusområden så att kunderna snabbt kan få en överblick över ditt spektrum.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ta hand om de juridiska kraven. Som egenföretagare behöver du mycket försäkring och registrering i handelsregistret och i hantverkskammaren krävs. Det är bäst att prata med din advokat så att du kan göra allt pappersarbete innan du avslutar din första uppgift.        
 6.  
 7.             4      Hitta dina första kunder. Du kan bara komma igång om du har kunder som litar på dig nybörjare. Börja med billiga men inte för låga priser och försök att skaffa så många kunder som möjligt. Muntliga ord arbetar redan med en handfull kunder och kommer snart att ge dig tillräckligt med order.        
 8.  
 9.             5      Ta hand om bokföringen. Även om ditt företag har det bra och du kan spendera hela dagen i kundernas hem, måste du ha gott om tid att ta hand om bokföringen. Böckerna måste vara korrekta, eftersom en kontroll av skattekontoret inte nödvändigtvis måste vara och det ger dig bara problem och kostnader.  
    
  • Kontrollera ditt företagsformulär, eftersom du kan agera både som en IU, liksom ett partnerskap eller GmbH. Var och en av dessa affärsformer har för- och nackdelar, och du eller din företagskonsult behöver se vad som är bäst för dig.
  •  
  • Förbered dig för den årliga avkastningen och beräkna dina förluster och vinster regelbundet. Bekanta dig med denna process tidigt och noggrant, så att du kan fokusera mer tid på att utveckla din verksamhet. Om bokföring är ett främmande ord kan en revisor vara en bra idé för dig.
  •  
                   
 10.  
        
Ekonomi populär:
I ungdomar börjar man bygga rikedom.

Skriv försäljningsplan.

Spendera pengar klokt.

Att tjäna pengar som hemmafru.

Beställ en beställning.

Köp en ny eller begagnad bil.

Skriv ett affärsavtal.

Hitta och hyra en bra chef.

Beräkna utdelningsutdelningsgraden.

Köp aquamarine ädelstenar.

Skapa en nära kundlojalitet.

Skapa ett kassaflödesanalys.

Återvänd artiklar som köpts på Internet.

Skriv ett tilltalande affärsförslag.

Beräkna räntekostnaden.

Investera i fonder.

Bli en hemlig shopper.

Få din balans.

Var en bra bilförsäljare.

Planera din egen ekonomi.

Tjäna pengar enkelt.

ako woman