Home \ ekonomi
 

Investera i fastigheter.

 

Investering i lovande fastigheter kan ge hög avkastning och därigenom kompensera för vissa förluster på andra sidan. De flesta köper en lägenhet eller bygger ett hus att bo i, men mest av allt köper egendom som kan hyras kommer att medföra mycket pengar. Det finns några sätt att investera i fastigheter och var och en har viss risk och har fördelar och nackdelar när det gäller underhållskostnader och återförsäljningsvärde.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Investera i en fastighetsinvesteringsfond. En fond av detta slag samlar pengar från många människor och köper, säljer och realiserar sedan fastigheter.  
    
  • Som investerare kan du främst dra nytta av det breda utbudet av din portfölj, och även de breda erfarenheterna och de professionella kontakterna hos de experter som köper och säljer har en positiv inverkan.
  •  
  • Fondinnehavare är skyldiga att skicka 90% av sina skattepliktiga hyresintäkter direkt till fondägare. En bredbaserad fastighetsfond är mycket likvida och fokuserar på både privata och affärslokaler, så att standardrisker minimeras.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gå med i en fond för investeringsfonder och lära strategier för att investera i fastigheter. En fastighetsinvesteringsgrupp buntar minst användningen av 2 eller fler personer och försöker värdera, förvalta och sälja fastigheter. Fördelen med att ha stora medel är att medlemmarna kan spela en aktiv roll för att samla och tillämpa yrkeskunskaper själva.  
    
  • En fond för investeringsfonder arbetar privat och betalar därför avkastning endast på privat överenskomna avtal. De är mindre flytande och vanligtvis en eller två partier eller fastigheter måste säljas innan en medlem kan komma ut.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Köp en bostad för att uppgradera och sälja. Detta kallas kortsiktig egendom och lovar den högsta avkastningen.  
    
  • När du väljer fastigheten ska du välja lägenhetskomplex eller kommersiella byggnader med äldre utrustning och underhåll.
  •  
  • Förhandla ett realistiskt pris för objektet som behöver renoveras och investera i allt nödvändigt byggnadsarbete för att driva fastighetsvärdet uppåt.
  •  
  • Naturligtvis kan du hyra ett byggföretag för allt arbete du behöver, men självklart betalar du själv med egna händer för din avkastning. Försök bara att sälja fastigheten utan en mäklare, eftersom detta tar emot några procent av försäljningsvärdet som en provision.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bli en långsiktig fastighetsägare för att få regelbunden inkomst från den. Bygg eller köp byggnadskomplex, lägenheter eller butiker. Med den här egenskapen kan du tjäna intäkter genom att hyra, du kan sälja det senare och ha en fastighet för pensionering.  
    
  • Kosmetiska reparationer som nya golv eller en lackfärg kostar inga pengar och uppgraderar en fastighet omedelbart, medan du installerar en ny värmare eller förnyar ett tak redan finns i pengarna och din vinst kan krympa märkbart.
  •  
         
 8.  
 9.   5      Invest online genom en crowdinvesting-plattform. Crowdinvesting för fastigheter, en form av swarmfinansiering, gör det möjligt för investerare att investera i utvalda fastighetsprojekt. Leta efter Crowdinvesting-plattformar och se projekt och förhållanden noggrant. Genom att ge ett lån till projektutvecklaren via mellannivå får du en fast avkastning på din investering.               
 10.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                     
Ekonomi populär:
Mät servicekvalitet.

Starta ett affiliate marknadsföringsföretag.

Öppna en butik för klädaffärer.

Skapa en professionell broschyr.

Öppna ett bankkonto på Caymanöarna.

Starta ett litet företag.

Beräkna räntan på dina besparingar.

Köp en ny eller begagnad bil.

Öka din försäljning.

Gör extra pengar.

Köp bitcoins.

Förbered ett möte.

Hitta en lägenhet igen efter utvisning.

Köp silver.

Lyckas till försäljning.

Använd ett pengar klipp.

Beställ en beställning.

Ge en positiv rekommendation till en anställd.

Slå ett hembröd till ett kommersiellt mini bryggeri.

Beräkna en företagsbudget.

Gör en session.

ako woman