Home \ ekonomi
 

Var en bra telemarketer.

 

En telemarketer är en person som ansvarar för att sälja en produkt eller tjänst via telefon. Telemarketers arbetar i privata kontor, call centers eller hemma. Ofta möter telemarketers aldrig sina kunder personligen, varför det är avgörande att telemarknadsföraren ska ha bra telemarketingfärdigheter för att lyckas. Håll dig vid dessa förslag på hur du ska vara en bra telemarketer.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Förbered dig för telemarketing.  
    
  • Lär dig så mycket du kan om vad du säljer. Du borde ha en grundlig förståelse för vad det är, hur det fungerar, och hur det kan vara användbart för potentiella kunder. Dessutom borde du verkligen vara övertygad om vad du säljer och dess värde för de personer du ringer till.
  •  
  • Läs mer om verksamheten du arbetar för. En bra telemarketer säljer inte bara en produkt eller tjänst, utan också företaget. Du borde kunna berätta för potentiella kunder varför de borde välja dig istället för dina konkurrenter. Lär dig om företagets historia och filosofi och lär dig om kundrecensioner / referenser och branschbedömningar för att ge kunderna en omfattande och positiv bild av det företag de har att göra med.
  •  
  • Se till att du förstår försäljningen. När du väl har övertygat om att en kund ska investera i det du säljer, som en person med goda telemarketingfärdigheter, måste du förklara försäljningen från början till slut. Detta inkluderar eventuella skriftliga kontrakt, betalning, frakt, återbetalning / returpolicy, kundservice och eventuell uppföljning som krävs.
  •  
  • Ta kontaktinformation till dina kunder. Du bör ha företagets namn, adress, telefonnummer, e-postadress, hemsida, din chefs relevanta information (speciellt om du arbetar i ett callcenter) och eventuell meningsfull kontaktinformation dina kunder har i telefon kunde fråga.
  •  
  • Öva din text. Läs det högt tills du känner dig så bekväm med det att du känner att du kan recitera det utan att bli frågad.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Visa självförtroende. En bra telemarketer talar med en auktoritär ton som lugnar kundens sinne. När du är väl förberedd bör du kunna tala med självförtroende om orsaken till ditt samtal och ditt företag.        
 4.  
 5.             3      Öva effektiva kommunikationsförmåga.  
    
  • Tala långsamt, högt och tydligt så att kunderna kan förstå dig väl. Var försiktig så att du inte mumlar.
  •  
  • Ta hand om de personer du ringer till. Introducera dig själv och förklara orsaken till ditt samtal så tidigt som möjligt i konversationen. Ta en paus och ta tid att lyssna på svaren under samtalet.
  •  
  • Hitta rätt balans mellan övertalande och undertalande. Tystnad kan vara obehagligt under ett telefonsamtal. Å andra sidan kan du överväldiga och förvirra en potentiell kund genom att prata för mycket och för snabbt.
  •  
  • Undvik distraherande fyllnadsord som "hmm" och "um".
  •  
         
 6.  
 7.             4      Försök inte låta som om du hade memorerat din text. I telemarketing är givna texter vanliga i callcenter-sammanhanget, men det är möjligt att presentera en text utan att låta som om du läste den från ett papper. Ta ett långsamt andetag, slappna av före dina samtal och fokusera på meddelandet bakom vad du säger snarare än dina faktiska ord.        
 8.  
 9.             5      Behåll en positiv mental attityd. Kom ihåg att vissa (eller många) av de personer du ringer kanske inte väntar på ditt samtal och inte kommer att vara mottagliga för ditt samtal. Även för en bra telemarketer är det inte ovanligt att vända sig bort av några potentiella kunder innan en intresserad kund uppnås. Ta inte förnekanden personligen, men betrakta dem som ett sätt att vidareutveckla dina telemarketingkunskaper.        
 10.  
 11.             6      Håll dig stark. Telemarketing är ett nummerspel där tid och hållfasthet krävs för att utveckla goda telemarketingfärdigheter. Gör ett åtagande att ringa ett visst antal samtal varje dag och slutföra dessa samtal.        
 12.  
 13.             7      Vet när det är dags att gå vidare till nästa samtal. Om en av dina kontakter inte är intresserad av vad du säger, ska du på ett riktigt sätt avsluta samtalet och fortsätta vidare till nästa samtal.                  
 14.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  
Ekonomi populär:
Skydda en logotyp.

Tjäna pengar från reklam på din webbplats.

Skicka in poster på eBay.

Öppna en bokhandel.

Landets erkännande av eurokonton.

Hitta amerikanska bankkoder.

Skapa en hedgefond.

Sälj skor.

Skriv ett företagsfall.

Beräkna momsen.

Beräkna säkerhetsbeståndet.

Köp och sälj valutor.

Beräkna marknadsvärdet för ett företag.

Ändra standardvalutan i ditt Expensify konto.

Börja städning.

Sälj skor.

Köp och sälj valutor.

Beräkna tillgången för investering.

Kontrollera silver för äkthet.

Investera i Bitcoin.

Skriv en faktura.

ako woman