Home \ ekonomi
 

Hyr en SEO-expert.

 

Sökmotoroptimering (SEO) är en strategi som utrustar och förbättrar en webbplats så att det blir lättare för kunder att hitta den. En bra SEO-expert känner till branschen, har olika strategier och kan namnge flera nöjda kunder som rekommenderar honom. Den lämpliga konsulten kan avsevärt förbättra en webbplats, så att försäljningen av produkter via webbplatsen kan ökas enormt.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Förstå SEO  ,

    
   
 1.            1      Bli involverad i grunderna för sökmotoroptimering (SEO). Det är inte en bra idé att anställa en SEO-expert om du inte förstår vad han ska göra för dig. Läs inlägget på Wikipedia om SEO och kolla på en online-handledning.        
 2.  
 3.             2      Distinguish SEO från SEM. Sökmotormarknadsföring (SEM) avser betald marknadsföring, till exempel: Pay-per-klick annonser. SEO kallas också organisk reklam, där förbättringen av webbplatsen resulterar i en högre ranking i sökresultaten. Tänk om din webbplats behöver både en SEO och en SEM-expert för att hantera den digitala marknadsföringsstrategin. Om du vill kombinera båda strategierna bör du leta efter en digital marknadsföringskonsult istället för en SEO-expert. 
    
  • SEO och SEM bör komplettera varandra och bilda en tydlig strategi. Nyckelordsstrategin spelar en viktig roll i båda områdena.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bli bekant med dina kunders vanor. Titta på statistik på din webbplats. Använd om möjligt Google Analytics eller Social Media Analytics för att förstå hur din webbplats hittas. Denna statistik kan användas av en bra SEO-expert till din fördel.       
 6.  
 7.             4      Förstå nyckelordens roll. Nyckelord är ord som folk skriver in i sökmotorn för att hitta lämpliga webbplatser. Sätt dig i kunden och gör en lista med 50 nyckelord som matchar produkterna eller tjänsterna på din webbplats. 
    
  • SEO-experten kommer att kunna förfina denna lista genom ytterligare forskning; Du bör dock förstå rollen av nyckelord och den så kallade långa svansen (specifika sökord med flera ord) innan din distributör börjar analysen.
  •  
                   
 8.  
             

  Del 2      Hitta lämpliga kandidater  ,

    
   
 1.             1      Fråga andra företagare om rekommendationer. Om någon rekommenderas var kunderna nöjda. Företag som nyligen byggt en ny webbplats kommer säkert att ha investerat i SEO.       
 2.  
 3.             2      Gå till en konferens för Search Marketing. Sådana mässor ger möjlighet att intervjua företag och frilansare. Med så många kandidater kommer du säkert att hitta någon som har erfarenhet i din bransch.        
 4.  
 5.             3      Sök efter företag i ditt område innan du anländer någon via Internet. Det är mycket lättare att granska referenser på webbplatsen och prata med tidigare kunder. Det finns massor av SEO-scammers på nätet.       
 6.  
 7.             4      Se online på oDesk och hos Elance. Du måste vara försiktig när du hyr någon som arbetar på distans. Du kan dock alltid börja med en provperiod.       
 8.  
             

  Del 3      Granska kandidater  ,

    
   
 1.             1      Leta efter kandidater som för närvarande arbetar inom fältet. Om någon inte har arbetat med SEO ett tag, är de inte medvetna om de snabba förändringarna i branschen. Marknadsföring av sökmotorer präglas av ständiga förändringar.       
 2.  
 3.             2      Arbetslivserfarenhet inom detta område är viktigare än skolkunskap. De flesta affärs- och marknadsföringskurser håller knappt i takt med förändringar i online marknadsföring. Av den anledningen har kandidater som har behärskat sin egen kunskap och känner till den ständiga förändringen av strategierna den fördelen att de vet branschen väl. Du vet nog bättre vad ditt företag behöver.       
 4.  
 5.             3      Välj en kandidat med erfarenhet inom din bransch. En SEO-expert kan komma in i ett nytt kompetensområde, men han kan komma igång snabbare om han redan är bekant med dina kunders sökord och taktik.       
 6.  
 7.             4      Fråga experterna om hans strategier. Fråga öppna frågor så att du får följande svar: 
    
  • Teknisk kunskap om att bygga en sökbar webbplats. Experten borde veta hur man granskar sökmotorer och metataggar, metabeskrivningar, gamla dagar etc. användas.
  •  
  • Skapa högkvalitativt innehåll. Detta körs även under namnet "byggnad på plats". SEO-experter borde ha erfarenhet av nyckelord och HTML-taggar. Du bör också förstå att innehållet är effektivt och intressant.
  •  
  • optimering på plats, t.ex. Link Building. Detta är den mest komplicerade delen av berättelsen och bör också ställa följande fråga:  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Vilken länkuppbyggnadsstrategi bedrivs? Det är dags att bygga relationer med innehållsproducenter som sedan länkar till webbplatser i samma bransch. Om experten inte är bekant med det här konceptet använder han en föråldrad metod. Sökmotorer straffar nu webbplatser som ställer in irrelevanta länkar.        
 10.  
 11.             6      Be om rekommendationer. Prata med tidigare kunder personligen för att se till att de var nöjda med jobbet.        
 12.  
 13.             7      Be om ett strategibeslut. Detta ger dig bättre inblick i kandidatens expertis. Han borde behärska de tre områdena SEO och generera trafikstatistik på din webbplats.        
 14.  
 15.             8      Hitta någon som du kan prata bra med. Detta gäller för alla anställda entreprenörer eller konsulter. Men det är särskilt viktigt för en expert. Han borde ha förmåga att arbeta självständigt, göra framsteg och förklara hur han gjorde det.       
 16.  
             

Tips .

                Läs mer... (3)      
Ekonomi populär:
Mjuka skrynkliga räkningar.

Öppna en nattklubb.

Spara pengar som barn.

Förmögenhet byggnad som en investering i framtiden.

Utfärda ett bidragskvitto.

Främja ditt företag gratis.

Hantera fakturor.

Håll effektiva möten.

Köp gammalt guld.

Öppna en butik med produktion av ljus.

Hyr en SEO expert.

Öppna en nattklubb.

Överför pengar från PayPal till bankkonto.

Ta reda på om något är gjord av sterling silver.

Öppna en bondebutik.

Haggla ordentligt och förhandla om ett pris.

Patent en uppfinning.

Börja städning.

Skapa broschyrer och mappar.

Investera små mängder pengar intelligent.

Sälj allt till alla.

ako woman