Home \ ekonomi
 

Handla online.

 

Är du trött på att gå till köpcentret och slå av en massa andra för att få de saker du vill ha och behöver? Shopping online idag är en stor industri och säkrare än någonsin. Du kan hitta nästan vilken produkt som helst online så länge du vet var du ska leta efter. Du kan också hitta några av de bästa erbjudandena. Se steg 1 nedan för att lära dig hur du ska reda på var du ska få vad du vill och köpa det med förtroende och säkerhet.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Hitta den perfekta produkten  ,

    
   
 1.            1      Sök på webben för en artikel. Ett av de mest effektiva sätten att snabbt hitta webbplatser som erbjuder den produkt du letar efter är att använda en sökmotor som Google, Yahoo! eller Bing. Om produkten är populär hittar du flera sidor med länkar till butiker som erbjuder den. Du kan använda det som utgångspunkt för att jämföra priser.       
 2.  
 3.             2      Sök din produkt på Amazon. Förutom att sälja direkt fungerar Amazon också som mellanhand mellan dig och ett stort antal leverantörer av tredje part. Företag och människor använder alla Amazon som ett sätt att lista produkter och använda Amazon-betalningssystemet. Det innebär att Amazon och dess tredje parts leverantörer tillsammans har en av världens största produkttillgänglighet.  
    
  • Amazon tillåter även säljare att sälja begagnade varor, så se till att den produkt du söker är ny om du vill.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Sök på auktionssidor. För hårdare att hitta produkter kan du söka på auktionswebbplatser. Det här är lite mer krångel än att bara köpa från en butik, men du kan hitta bra erbjudanden och sällsynta produkter om du tar dig tid. Se den här guiden för tips om auktionssidor.  
    
  • Auktionssidor har mycket mer regler och regler än traditionella butiker och du, köparen, blir ombedd att få ett större bidrag. Se till att du känner till alla regler och regler innan du börjar bjuda.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Besök marknadsspecifika sidor. Förutom de välkända återförsäljare och auktionsplatser finns det också en mängd olika marknadsplatser som betjänar specifika marknader. Du kan hitta bättre erbjudanden eller större alternativ som inte fanns med de stora handlarna.  
    
  • Glöm inte att besöka sidorna på tillverkaren av produkten. Du kan spara pengar genom att köpa direkt från tillverkaren istället för genom en återförsäljare. Inte alla tillverkare har sin egen webbutik.
  •  
  • Det finns många webbplatser som samlar in och jämför priser från ett stort antal nätbutiker.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Se erbjudande sammanfattande sidor. Det finns många forum och sidor att hitta erbjudanden för specifika produkter. Dessa sidor adresserar mest specifika marknader som elektronik, böcker och mer. Om du inte letar efter en viss produkt, men vill hålla dig uppdaterad om de senaste erbjudandena för produkter som intresserar dig, så är dessa en bra källa.        
 10.  
 11.             6      Lita på din känsla. När du börjar känna dig tvungen att göra ett köp, eller om du tycker att erbjudandet är för bra för att vara sant, lita på dina instinkter och undvik att köpa. Det finns många som erbjuder metoder för förmodligen snabb rikedom och "produkter som förändrar ditt liv", men du borde vara skeptisk till dessa erbjudanden.  
    
  • Läs alltid recensioner av säljare och produkter innan du köper.  
  •  
  • Vissa webbplatser ger dig också information om onlinebutikerna, oavsett om det är säkert att du handlar där. Läs resten av erfarenheterna från andra, så du kan undvika att slösa pengar i onödan. (Https://www.erfahrungen.de/)
  •  
                   
 12.  
             

  Del 2      Smart Shopping  ,

    
   
 1.             1      Notera fraktkostnaderna. Även om du hittar en hel del på ett objekt, kan prisfördelen kompenseras av fraktkostnaden. Om fraktkostnaderna är överdrivna, fråga dig själv om det lönar sig att betala fraktkostnaderna eller om det är bättre att köpa produkten i en butik i staden.  
    
  • Jämför kostnaden för olika fraktmetoder. Om du inte behöver det direkt kan du spara mycket pengar genom att välja en långsammare fraktmetod.
  •  
  • Var särskilt uppmärksam på fraktkostnaderna på auktionssidor. Dessa bestäms av säljaren och skrupelfria säljare kan ta ut extra höga fraktkostnader för att utnyttja kunder.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Köp flera produkter för att minimera fraktkostnader. Om du köper flera produkter, försök köpa dem alla från samma säljare och i ett köp. De flesta säljare skickar dem i ett paket och många erbjuder gratis frakt för inköp över en viss mängd.        
 4.  
 5.             3      Undvik omoderna produkter om möjligt. Föråldrade produkter säljs ofta till nästan samma pris som nya, men har reparerats eller vidareförsäljits. Även om du kan hitta bra erbjudanden på det här sättet, undvik dem om möjligt. Om du köper föråldrade produkter, kontrollera garantin och se till att den är bra vid en annan defekt.        
 6.  
 7.             4      Läs returpolitiken. En av de största skillnaderna i att köpa från en lokal butik och en online-återförsäljare är hanteringen av avkastningen. Se till att den köpman du köper erbjuder omfattande avkastningar och att du förstår vad du är ansvarig för.  
    
  • Många återförsäljare tar ut återlagringsavgifter för avkastning. Det kan dras av från det belopp som betalas tillbaka till dig.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Leta efter kupongkoder. Många handlare har en låda där du kan ange erbjudandekoder. Dessa kan vara rabatter för hela sortimentet eller specialerbjudanden för specialprodukter. Gör en webbsökning för kupongkoder hos den här försäljaren före ditt köp och ange någon kod som är relevant för ditt köp.        
 10.  
             

  Del 3      Handla säkert  ,

    
   
 1.             1      Kontrollera sidans säkerhet. Varje sida du handlar för bör ha ikonen för ett slott bredvid webbadressen när du är i kassan. Detta säkerställer att din information krypteras som den skickas till Amazons servrar, vilket hindrar tjuvar från att läsa den informationen. Om du inte ser låsikonen, köp inte något från den här webbplatsen.  
    
  • Säkra sidor har också "http s : //www.example.com" istället för "http://www.example.com"
  •  
         
 2.  
 3.             2      Använd ett kreditkort istället för ett betalkort. Du har mycket mer säkerhet med ett kreditkort om ditt konto är riskabelt än ett betalkort. Detta beror på att om ditt betalkort stulits kommer tjuvarna ha direkt tillgång till ditt bankkonto, men om kortet stulits kan det omväxlas av kreditkortsföretaget relativt snabbt.  
    
  • Försök använda ett kreditkort för alla inköp på nätet för att minimera risken och hålla några händelser i isolering.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Köp aldrig över ett oskyddat trådlöst nätverk. När du är ansluten till ett oskyddat trådlöst nätverk, krypteras alla data som du skickar från din enhet tills den når routern. Det betyder att hackare "smygar in" din enhet och läser all information du skickar och tar emot via Internet.  
    
  • Om du var tvungen att ange ett lösenord för att använda nätverket är det säkert och dina data krypteras. För maximal säkerhet, gör bara inköp från en dator i ditt hemnätverk.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Variera dina lösenord. Om du handlar online ofta öppnar du oundvikligen flera konton med olika handlare. Se alltid till att dina lösenord är olika, men det kan vara lite mer obekväma eftersom om en handlare riskerar tjuvar, skulle de annars ha tillgång till din faktureringsinformation, som du ska använda med varje handlare.        
 8.  
 9.             5      Arkivera dina kvitton. Håll reda på alla dina inköp så att du kan jämföra dem med ditt kontoutdrag. Beviset på legitima inköp hjälper dig också i händelse av bedrägeri.  
    
  • Du kan antingen skriva ut och spara dina kvitton eller spara dem digitalt.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Handla med ett virusfritt system. Virus på datorer kan äventyra din säkerhet och skicka information till hackare och tjuvar. Se till att ditt antivirusprogram alltid är aktuellt och utföra vanliga virusskanningar för att undvika detta. Se den här handboken för information om hur du skyddar din dator mot virus och skadlig kod.        
 12.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                       
Ekonomi populär:
Din professionella dropshipping verksamhet!.

Beräkna bruttovinstmarginalen.

Snabbt att få pengar utan att låna ut det.

Handla online.

Få en bankcheck.

Utveckla en affärsidé.

Rengör mynt.

Hur man löser finansiella frågor i ett förhållande utan stress.

Köp ett andra hus.

Skriv ett betalningsavtal.

Beräkna marginalkostnader.

Enkla regler för att bli miljardär.

Spara pengar snabbt.

Beräkna amortering.

Beräkna lön pro rata.

Roulette strategier.

Göra islåsar.

Köpvaror på aktiemarknaden.

Erkänn ett falskt socialt skyddskort.

Avveckla ekonomiska skyldigheter med en rumskompis.

Öppna en nattklubb.

ako woman