Home \ ekonomi
 

Framgångsrik marknadsföring av ditt företag.

 

Som ny företagsägare är marknadsföring ditt företag en tidskrävande uppgift. Man tror ofta att det behövs mycket kapital för reklam och marknadsföring. Det är inte riktigt sant. Nedan hittar du viktig information om hur du framgångsrikt marknadsför ditt företag.

              

Förfarande .

    

    1      Hitta din marknadsföringsmetod  ,

    
   
 1.            1      Du borde definitivt ha en hemsida. En webbplats är kritisk för de flesta företag idag. Ingen annan form av reklam kommer att erbjuda dig en bredare publik, och det är relativt billigt och ger din affärs legitimitet. Du kan använda dem för att ge grundläggande information om ditt företag, till exempel öppettider, platser, kontaktuppgifter etc. I många fall kan du också marknadsföra dina produkter och tjänster över hela världen och sälja dem globalt!  
    
  • Du kan ansluta din webbplats till en Amazon-butik för att sälja dina produkter om du vill minska tiden för att bearbeta beställningar och frakt.
  •  
  • I alla händelser bör du fokusera på att optimera din webbplats för sökmotorer (SEO). Detta kommer att se till att personer på Internet faktiskt kan hitta din hemsida!
  •  
         
 2.  
 3.             2      Försök med sociala medier. Det är ett riktigt bra marknadsföringsverktyg. Du kan använda dina egna kontakter på webbplatser som Twitter och Facebook för att sprida ordet om ditt företag. Du kan också annonsera inom sociala medier, som Facebook-annonser och sponsrade inlägg.        
 4.  
 5.   3      Försök med internetannonser. Bannerannonser på internet är ett annat bra marknadsföringsverktyg. Annonser som dessa visas längst upp, på sidan eller på andra webbplatser. Det beror på dina budget och dina målgruppskriterier. Dessa annonser kan driva trafik till din webbplats så att du kan ge potentiella kunder information om ditt företag.  
    
  • Du bör se till att du använder en pålitlig tjänst för att konfigurera dina internetannonser! Betala inte för mycket och lur dig inte. Tjänster som Project Wonderful är välkända och prisvärda.
  •  
         
 6.  
 7.   4      Försök en marknadsföringskampanj via e-post. Om du har din webbplats, överväga en marknadsföringskampanj via e-post. Skicka ett bra email till dina abonnenter och berätta för dem varför de ska använda ditt företag och var du ska hitta den. Lås dem i din butik med en frestande produkt eller ett specialt erbjudande. Men skicka inte e-postmeddelanden som faller i spam-kategorin eftersom det kommer att skada din verksamhet!  
    
  • Försök att samla in e-post från någon du gör affärer med.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Försök med digitala eller tryckta kuponger. Kuponger och försäljning är ett bra sätt att locka nya kunder. Visa dem hur bra ditt företag är och de kan bli stamgäster. Du kan använda QR-koder, brev- / nummerkoder eller traditionella tryckta kuponger.        
 10.  
 11.   6      Broschyrer, broschyrer och vykort. Traditionella metoder är också bra för marknadsföring av ditt företag, men kom ihåg att detta endast är lämpligt för marknadsföring i ditt lokala område. Se till att ditt reklammaterial är lätt att förstå, ser attraktivt ut och ger kunderna en bra anledning att besöka din butik.     
 12.  
 13.   7      Försök med tryckt annonsering. Du kan också annonsera i lokala tidningar och andra tryckta medier. Det är enkelt: Kontakta företagsannonsavdelningen, det är en tidning, telefonboken eller någon annan publikation där du vill annonsera.     
 14.  
 15.   8      TV-annonser. TV är väl lämpad för att nå en bred publik, men du behöver pengar för att producera bra reklam först. Den här metoden rekommenderas för lokal företagsannonsering. Du kommer förmodligen att vara begränsad till lokala TV-kanaler och reklamfilmer under dagen, eftersom allt är väldigt dyrt.     
 16.  
 17.   9      Stäng dig själv. Om du har en viss typ av verksamhet kan du gå samman med komplementära företag för gemensamma kampanjer. Om du till exempel har en restaurang och en biograf i närheten kan du ge rabatt till biografens gäster så att de kan komma till din restaurang efter filmen.               
 18.  
             

    2      Branding och grafisk design  ,

    
   
 1.   1      Använd grafisk formgivare. Om du inte har en rik designupplevelse, gör inte ditt företags reklam och logotyp själv. Du vill att din märkning och design ska vara perfekta. Det måste se väldigt professionellt ut. Lämna det till proffs. Kommissionen en grafisk formgivare. Lågpris grafiska designers finns på den lokala konstskolan.     
 2.  
 3.   2      Design av alla illustrativa material. Detta inkluderar logotyper, tecken och andra nödvändiga visuella hjälpmedel. De måste vara lätta att skriva ut, lätt att läsa, minnesvärda och mångsidiga. Du behöver en logotyp för ditt företag om du inte redan har en. För en restaurang behöver du z. Samt tecken, menyer, broschyrer eller andra illustrativa material.     
 4.  
 5.   3      Håll alltid allt uppdaterat. Alla dina mönster måste alltid hållas uppdaterade. Ingen vill besöka en datalager med ett tecken från 80-talet eller köpa från en webbplats som ser ut som den designades 1996.     
 6.  
             

    3      Perfekt för ditt företag  ,

    
   
 1.             1      Marknadsundersökning. Bli bekant med din marknad. Definiera din publik och hitta all nödvändig information om din tävling och dess strategi. Antag inte att du är det enda företaget på din marknad bara för att ditt erbjudande är lite annorlunda. Kunderna kommer lätt att förbise små skillnader. Du vill överträffa tävlingen så att dina kunder inte kan hitta något bättre.  
    
  • Ständigt granska dina marknadsföringsstrategier. Rätta dina grundläggande idéer om det visar sig att de inte är perfekta!
  •  
         
 2.  
 3.             2      Perfekt ditt företag för marknaden. Kunden är alltid rätt eftersom kunden lika lätt kan gå någon annanstans. Om du får fler och fler förslag av samma slag, böja till marknadens vilja, eller det kommer att bli mycket svårt för ditt företag att lyckas.        
 4.  
 5.   3      Håll dig till din budget! Börja med att tänka på hur mycket pengar du måste marknadsföra ditt företag. Din marknadsbudget bestämmer vad din första marknadsföring kommer att se ut. Väg upp din marknadsbudget mot fast försäljning och affärsplaner. Att skapa det balans kan ta lite tid att göra perfekt. Emellertid förväntar investerarna en rimlig och balanserad budget innan de anser ditt företagsföretag.     
 6.  
 7.   4      PR får inte försummas. PR eller PR är en oumbärlig del av att driva ett företag. Bara bra saker bör sägas om ditt företag. Under vissa omständigheter kan negativ PR vara bra, men i de flesta fall är konsekvenserna ganska dödliga. Du vill att ditt företag ska få dig kunder som tror på dig och dina goda avsikter. Detta kommer att bygga en lojal kundbas.  
    
  • Med goda relationer kommer kundernas önskemål och behov alltid först. Problem hanteras omedelbart. Lokala välgörenhetshändelser och andra positiva offentliga aktiviteter är också viktiga.
  •  
         
 8.  
 9.   5      Interagera med dina kunder. Ge dina kunder en känsla av att ditt företag är en del av familjen. Det är det bästa sättet att bygga en lojal kundbas. Interagera med kunderna personligen och via Internet, svara snabbt på frågor och se till att dialogen fortsätter.     
 10.  
             

Tips .

      

<91112>             

Varningar .

             
Ekonomi populär:
Handel med aktier.

Deal med en lotterivinning.

Tjäna pengar utan arbete.

Beräkna kostnaden för en skuld.

Undvik mailbedrägeri.

Patent på recept.

Skriv en förvaltningsplan.

Starta ett litet företag.

Inte längre förlorad för evigt.

Spara pengar.

Ta bort pengar från eWallet.

Köp grossist.

Hitta en leverantör i Kina.

Handel med aktier.

Skriv en check med cent.

Beräkna lön pro rata.

Öppna ett skrotföretag.

Bli en medicinsk assistent snabbt.

Öppna ett skorstädningsställ.

Beräkna pensionsbetalningar.

Investera i fonder.

ako woman