Home \ ekonomi
 

Shopping på eBay utan PayPal.

 

Shopping på eBay kan vara ganska frustrerande om du inte har ett PayPal-konto eller du inte vill använda det av någon anledning. Lyckligtvis finns det andra betalningsalternativ: Du kan använda både ett kredit- / betalkort och vissa presentkort att betala för de objekt du vill ha snabbt och enkelt. När du är klar bekräfta dina poster och slutföra köpet.

              

Förfarande .

    

    1      Betala med ett kredit- / betalkort  ,

    
   
 1.            1      Klicka på "Köp nu". Välj din produkt som vanligt. Klicka sedan på "Köp nu" -knappen. Nu kommer du att dirigeras till en skärm där du kan ange din faktureringsinformation.       
 2.  
 3.             2      Registrera ett konto (om nödvändigt). Om du inte har ett eBay-konto än, kan du enkelt skapa en genom att klicka på "Registrera nu". Ange sedan din personliga information, t.ex. namn, adress och telefonnummer. Om du föredrar att inte registrera dig kan du också klicka på "Fortsätt som gäst".        
 4.  
 5.             3      Välj ditt kredit / betalkort som betalningsmetod. När du har valt ditt föremål kommer du att erbjudas olika betalningsalternativ. Klicka nu på kredit- / betalkort i stället för PayPal för att använda det.        
 6.  
 7.             4      Ange din betalningsinformation. Nästa kommer du att dirigeras till en skärm där du kan ange ditt kredit- eller betalkortnummer. Dessutom måste du ange din faktureringsadress, namn och utgångsdatum och säkerhetskod på ditt kredit- eller betalkort.  
    
  • Om din leveransadress skiljer sig från faktureringsadressen, ange detta så att ditt objekt inte skickas till fel plats.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Slutför inköpet. När du har angett dina uppgifter kommer du att bli ombedd att verifiera beställningen. Se till att all information är korrekt och bekräfta beställningen. Nu måste ditt kredit- eller betalkort debiteras med det belopp som ska betalas.                  
 10.  
             

    2      Betala med ett presentkort eller kupong  ,

    
   
 1.             1      Klicka på "Köp nu". Välj din produkt som vanligt. Klicka sedan på "Köp nu" eller "Betala nu". Detsamma gäller om du vann en auktion.        
 2.  
 3.             2      Klicka på "Lös in kupong". Istället för att klicka på knappen som ger dig valet mellan kredit- / betalkort och PayPal, klicka på "Lös in kupong". Nu kommer du att dirigeras till en sida där du kan ange din kupongkod.        
 4.  
 5.             3      Ange din kod. Presentkort och kuponger har alla en specifik kod som måste anges på eBay i det angivna utrymmet. Dessa koder kan erhållas antingen via e-post eller på baksidan av ditt presentkort. Ange koden noggrant och klicka på "Apply".        
 6.  
 7.             4      Fortsätt med beställningsprocessen och logga in på ditt konto. Klicka på "Återlös" -knappen och sedan på "Nästa" -knappen. Om du inte redan har gjort det kommer du bli uppmanad att logga in på ditt konto.  
    
  • Du kan också placera beställningen som gäst istället. I det här fallet måste du ange din leveransadress.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Slutför inköpet. Kontrollera dina uppgifter för att se till att din leveransadress, namn, telefonnummer etc. är korrekta. Klicka sedan på "Bekräfta och betala" för att slutföra köpet.        
 10.  
             

    3      Vanliga problemlösningar  ,

    
   
 1.             1      Gör betalningen som gäst om du tidigare har använt PayPal. eBay konverterar ibland automatiskt till PayPal som en vanlig betalningsmetod, om du tidigare har använt den för eBay. Därför kan det vara lättare att betala som gäst och ange kreditkortsinformationen.        
 2.  
 3.             2      Ta bort din webbläsarhistorik. Det kan hända att eBay omdirigerar dig till PayPal-betalningsskärmen, trots att du har valt en annan betalningsmetod. Om så är fallet, ta bort webbläsarens historia och cookies.        
 4.  
 5.             3      Länk inte PayPal och eBay-konton. Om du vill använda en annan betalningsform än PayPal för dina eBay-köp, borde du inte länka de två kontona tillsammans. Om ditt PayPal-konto är kopplat till ditt eBay-konto, kan PayPal också avbrytas som standard betalningsmetod.  
    
  • Om du redan har länkat dina eBay- och PayPal-konton, skapa ett nytt eBay-konto med en annan e-postadress.
  •  
         
 6.  
           Läs mer... (10)      
Ekonomi populär:
Öppna en butik för klädaffärer.

Bestäm summan av tillgångarna.

Beräkna dagar i lager.

Tjäna pengar med bloggar.

Använd kuponger.

Genomföra en marknadsundersökning.

Skriv ett klagomål till ett företag.

Skimming off Litecoins.

Öppna ett café.

Godkänn andra personer att använda ett kreditkort.

Bestäm summan av tillgångarna.

Ange priset för din produkt.

För höga levnadskostnader.

Lär ledarskap.

Bygg en e handelswebbplats.

Skriv en faktura.

Beräkna räntan på dina besparingar.

Mät kundtillfredsställelse.

Skydda dig mot identitetsstöld.

Hittade en ideell organisation i USA.

Bygg kredit utan kreditkort.

ako woman