Home \ ekonomi
 

Avsluta hyres- eller leasingavtal.

 

Människor som äger hem eller andra värdesaker som RV eller liknande är glada att låta dem, så att de kan få en månadsinkomst från den. Särskilt unga, otunnade människor hyrar oftare, medan äldre ofta äger egen egendom. Om det är nödvändigt för dig att säga upp hyresavtalet eftersom du vill lämna staden eller flytta till en annan plats, bör du veta exakt hur du gör uppsägningen laglig och komma ut ur kontraktet utan extra kostnad. Leasingavtal har några strikta förutsättningar och det är dyrt och obekvämt att komma ur kontraktet för tidigt.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Titta på leasingavtalets villkor och se om det finns klausuler för ett snabbt drag. Om det finns några frågor, kontrollera alltid om det finns möjlighet för dig att släppas tidigt från kontraktet.  
    
  • Vissa lägenheter är så populära att det redan finns väntelistor och du kan flytta ut utan att hitta en ny hyresgäst och träffa en viss tidsfrist. Om du behöver hitta en ny hyresgäst är det ofta inte svårt eftersom många människor vill gå till din lägenhet. Alltid berätta för den nya hyresgästen med din hyresvärd, för han måste bestämma om han verkar tillförlitlig nog att betala hyran i tid. Om du bor i ett bostads kooperativ kan du kanske överföra ditt kontrakt till ett annat hem för det företaget.
  •  
  • För biluthyrning måste du också titta på villkoren. En möjlighet är att köpa bilen direkt från kontraktet. Så du betalar inte fler månatliga avgifter, men betalar direkt till det förfallna köpeskillingen. Denna affär rekommenderas inte, för du kommer definitivt att komma bort sämre än säljaren. Om bilen var för stor för dig och leasingavgifterna för dyra, kanske du vill skriva om ditt leasingavtal på en mindre bil.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Sök efter fel uttryckligen för att komma ur ett befintligt kontrakt. Kanske är det tillräckligt för ett meningsfullt brev, annars behöver du anställa en advokat. Var beredd under alla omständigheter för biverkningar från din hyresvärd.  
    
  • Om du upplever problem i ditt hem som återkommande mögel-, skadedjur-, vatten- eller elproblem eller en ökning av kriminalitet i hemmet, är det juridiskt att säga upp ett leasingavtal för tidigt. Använd också argument som reparationer som du har begärt av hyresvärden och som aldrig har utförts.
  •  
  • Till och med bilar kan ständigt behöva reparation, så det är helt rätt att gå i pension för tidigt från hyresavtalet.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Betala de återstående delarna. Betala eventuella månatliga hyror eller använd din insättning för att lösa den återstående kostnaden. Med en mycket hög mängd kan du också begära en avbetalning.  
    
  • Om du betalar din hyra oregelbundet blir det svårare att stagga balansen, men det kommer inte att göra ont att fråga.
  •  
  • I alla fall borde du betala tillbaka hela utestående beloppet så att du inte blir kontraktsårbar.
  •  
                   
 6.  
             

Tips .

      

[sv: Break-a-lease]] <91112>         

Ekonomi populär:
Återkräfta skulder från din vän.

Spendera pengar klokt.

Roulette strategier.

Rengör mynt noggrant.

Lyckas till försäljning.

Bli en framgångsrik ung entreprenör.

Skapa ditt eget klädmärke.

Beräkna utdelningar.

Köp en rubin.

Beräkna kostnaden för en skuld.

Köp aktier online.

Skriv ett köp och försäljningskontrakt.

Öka kundlojaliteten.

Led ett litet företag.

Beräkna värdet av gammalt guld.

Ta emot och betala fakturor genom Expensify.

Bli en hemlig shopper.

Skriv en marknadsanalys.

Annonsera din webbutik på nätet.

Beräkna ränta.

Handel med binära alternativ.

ako woman