Home \ ekonomi
 

Ansök om hypotekslån.

 

Om du vill köpa ett bostad behöver du ett inteckningslån innan du kan kontakta en fastighetsmäklare eller hyra ett flyttföretag. Ett hypotekslån är ett lån för privat fastighetsfinansiering och erbjuds vanligtvis av en bank, kreditförening eller annan finansiell institution. För att få ett inteckningslån är det viktigt att notera några saker. Det här är din ekonomiska ställning. Hitta rätt lån och ansöka om lånet som hjälper dig att bli en fastighetsägare.

              

Förfarande .

    

    1      Kontrollera dina pengar  ,

    
   
 1.            1      Begär en kopia av ditt kreditbetyg. Långivare kommer att titta på din kredit rapport innan du fattar ett beslut att se till att beslutet är korrekt.  
    
  • Förbered dig för att förklara poäng från din kredithistoria. Till exempel medicinska räkningar på grund av en oväntad sjukdom som du fortfarande betalar ut. Här kan långivaren svara sympatiskt.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bestäm vad du har råd med. Långivare ger dig så mycket pengar som de kan ge dig med gott samvete. Ändå ta inte på ett högre lån än du kan betala tillbaka.  
    
  • Betygsätt dina intäkter och kostnader. Detta bör ge dig en överblick över vad du kan göra varje månad för att återbetala bostadslånet.
  •  
  • Glöm inte extrakostnaderna för att ha en annan egendom än ett hypotekslån. Till exempel kan du debiteras husägare försäkring, fastighetsskatt och husägare klubb avgifter.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ta med all din finansiell information och dokument tillsammans. Detta förbereder dig att ansöka om hypotekslån.  
    
  • Skriv ut bankdeklarationer, investeringsportföljer, löneavgifter och skattedeklarationer. Du måste bevisa alla dina inkomstkällor och förklara hur du vill betala för förskottsbetalning och slutbetalning.
  •  
                   
 6.  
             

    2      Hitta rätt hypotekslån  ,

    
   
 1.             1      Bestäm om du vill hyra en inteckning mäklare eller gå direkt till en långivare. En långivare är banken eller finansinstitutet som utfärdar lån för en fastighet. En inteckning mäklare kan arbeta med din information och leta efter erbjudanden från olika långivare.        
 2.  
 3.             2      Kontakta en inteckningsmäklare om du har särskilda ekonomiska krav som kan göra det svårt att förhandla med en direkt långivare. Exempel på detta skulle vara konkurs eller avskärmning i din kredithistoria eller det faktum att du inte har råd med en stor betalning. En hypoteksmäklare kan hitta eventuella hypotekslån för dig i det här fallet.        
 4.  
 5.             3      Betygsätt varje hypotekslån. Låga räntor är viktiga, men du vill också veta vilken slutkurs som kommer upp, hur mycket pengar du kan låna och hur länge lånet kommer att vara.        
 6.  
 7.             4      Fråga om räntor och avgifter. Denna information kan ibland vara svår att förstå.        
 8.  
 9.             5      Ta reda på vilka icke-förhandlingsbara kostnader som kommer till dig. Dessa är till exempel en värdering av den egendom du vill köpa, inspektionskostnader och kostnaden för att överföra fastigheten.        
 10.  
 11.             6      Förhandlingsbara kostnader och avgifter inkluderar till exempel ansökningsavgift och originalkostnader.        
 12.  
 13.             7      Lita på en långivare med gott rykte. Be om rykte för att se till att långivaren rekommenderas av andra yrkesverksamma och har god ekonomisk säkerhet.        
 14.  
 15.             8      Få ditt hypotekslån godkänt i förväg. Ett förhandsgodkänt lån ger dig det gröna ljuset för att hitta rätt egendom. De flesta förhandsgodkända lånen gäller 90 dagar.        
 16.  
             

    3      Ansökan om hypotekslån  ,

    
   
 1.             1      Ge information om dig, din medarbetare och din ekonomiska historia.        
 2.  
 3.             2      Använd informationen du redan samlat om din ekonomiska ställning för att underbygga vad du skriver i din ansökan. Du behöver kopior av kontoutdrag, avkastning, lönefrakt, etc.        
 4.  
 5.             3      Svar på varje fråga som långivaren har om skilsmässor, leasingavtal, realisationsvinster och skulder eller kostnader.        
 6.  
 7.             4      Din långivare kommer att ha den egendom du vill köpa värderad. Detta hjälper långivaren att bestämma om fastighetsvärdet matchar det lån du ansöker om.        
 8.  
 9.             5      Arbeta snabbt. Tid är viktig när du ansöker om ett lån. Det innebär att du måste lämna all nödvändig information omedelbart. Om du väntar för länge kommer inte lånet att beviljas.        
 10.  
            

Varningar .

      

<91112>               

Ekonomi populär:
Ta reda på hur stor andel av löneökningen är.

Öppna en bokhandel.

Hitta en lägenhet igen efter utvisning.

Sälj ideer till Hollywood.

Bestäm priser för loppmarknadsartiklar.

Lös in en kryssrutan.

Öppna en frisörsalong.

Ansök om stipendier.

Skriv en check med cent.

Spara pengar för ditt första hem.

Skicka en kostnadsredovisning med expensify bugs.

Konvertera brittiska pund till dollar.

Avbryt en order.

Beräkna marknadsvärdet för ett företag.

Öppna ett hantverksföretag.

Mottagna pengar för återvinning.

Beräkna matkostnader.

I ungdomar börjar man bygga rikedom.

Bygg kredit utan kreditkort.

Snabb till kontanter.

ako woman