Home \ fast
 

Hitta matchande gåvor.

 

Det spelar ingen roll om det är födelsedagar, jul, bröllop eller just det - du tänker ofta på den "perfekta" gåvan. Tyvärr lär du dig inte att donera ordentligt i skolan, så den här artikeln ska hjälpa dig.

                

Förfarande .

    
   
 1.   1      Sätt rammen: Vilket tillfälle borde nuvarande vara? Silverbröllop eller bara lite tack? Vem är gåvan till? I vilken anslutning står du för mottagaren? Din tid och pengar ska vara lämpliga för gåvan och tillfället. Denna preliminära övervägning kommer att ge dig en ram för dina nästa steg.        
 2.  
 3.   2      Tänk på att skriva. Ta en stund att tänka på vad du vet om personen du vill ge en present. Men skriv inte bara ned fakta (ålder, kön, T-shirtstorlek etc.) utan att även tänka på personens egenskaper och heminredning. Vad har personen pratat om nyligen? Även till synes oklartliga detaljer kan vara relevanta tips! Mål: Ju mer info desto lättare är det att hitta en present!     
 4.  
 5.   3      Gör nu en gåva brainstorming. Måste det alltid vara saker? Eller kan det ibland inte "förbrukningsvaror" så. att vara ädla choklad eller ett speciellt te? Vad sägs om en upplevelse? Till exempel, Gå ut på middag, går på bio eller på museum, kanske till och med en kort paus?     
 6.  
 7.   4      Gå på en sökning. Notera butiker du vill besöka och gå. Skruva på Internet med hjälp av bloggar och sökmotorer. Har mottagaren en favorit online-butik? eller en favoritblogg? Stanna sedan där och se vad som finns där.     
 8.  
 9.   5      Var kreativ! Är du bra på att måla, sy, snida eller keramik? Vad väntar du på? Ibland kan du göra mycket själv. På Internet finns det tillräckligt med handböcker som gör presenten mer personlig.     
 10.  
 11.   6      Kombinera! Ibland är det bra att sätta gåvan under motto och sedan samla in mycket små saker. Till exempel mottot "överraskning väska" - det innehåller ädla tryffel choklad, bad confetti, glitter damm och ett logiskt pussel av trä. - Du har redan lite!     
 12.  
 13.   7      Hittade en present? Packa sedan det på lämpligt sätt. För det mesta finns det också en förpackningstjänst i butikerna. Använd det - det sparar tid!               
 14.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Fast populär:
Applicera Häxmake up.

Cinco De Mayo firar.

Ta reda på när någon är födelsedag.

Skapa ditt eget utskrivbara certifikat.

Tie en vintergröna krans.

Att uppträda ordentligt på en företags julparty.

Välj en present till din bästa manliga vän.

Gör snabba vampyrtänder.

Gör djurkostymer.

Burning salvia.

Presenter till julstrumpor.

Klä på en repetitionsmiddag för ett bröllop.

För att få barn somna på kvällen före jul.

Fira Halloween.

Gör upp för ett bröllop.

Burning salvia.

Gör spindelväv.

Vikning en amerikansk flagga.

Häng älvljusen på julgran.

Planerar en bröllopsmottagning.

Fira en grön jul.

ako woman