Home \ fast
 

Ge en födelsedagsfest.

 

Födelsedagsfester kommer och går med varje nytt år, så hur ger man en fest som folk alltid tycker om att komma ihåg? Det här är några tips att börja med.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Hitta ett lämpligt ämne, beroende på åldersgästens ålder, ålder, kön, intressen och hobbyer! Välj sedan ett tema som passar honom perfekt!       
 2.  
 3.             2      Planera framåt. Gör en gästlista och gör dina inbjudningar minst 1 vecka före festen. Detta ger dig en uppfattning om hur många personer du kan förvänta dig och bestämma vad som är den bästa platsen för det förväntade antalet gäster.        
 4.  
 5.             3      Hämta en personlig sång från "The Family Party Song Singers" eller "The Best Birthday Song Band Ever". Dessa två band har tusentals födelsedagsångar för specifika namn. Sök på iTunes för en sång till hedersgäst: http://itunes.apple.com/us/artist/the-family-party-song-singers/id363632525 och http://itunes.apple.com/us/artist/ bästa födelsedag-song-band någonsin / id414060893        
 6.  
 7.             4      Dekorera därefter. Ballonger och kransar är stora, men de är där på varje fest. Få kreativitet och hålla fast vid ditt ämne. En stor låda kan bli ett hus för en valpfest. Små stenar som ströks med guld kan vara skatten på en piratfest, och höbalar gör stora platser för en vild västparty.        
 8.  
 9.             5      Servera med matchande mat, till exempel en Hawaiian fruktdocka för en luau eller fläskfilé i en morgonrock för en ladugårdsparti. Kom ihåg att fingermat är bäst!        
 10.  
 11.             6      Håll gästerna nöjda. Spel är alltid en träff på en fest! Det finns några bra webbplatser där du kan hitta aktiviteter som följer ett visst ämne.        
 12.  
 13.             7      Förvänta det oväntade! Barnpartier är nästan säkra på att saker inte går precis som planerat. Var beredd genom att ha ytterligare spel och aktiviteter, överraskning påsar i lager, och en regnig väderplan också.        
 14.  
 15.             8      Tänk på överraskningspåsarna! Återigen justera överraskningarna till festtema och ålder av dina gäster! Överraskningsväskan kan innehålla till exempel chokladstänger och leksaker etc.                  
 16.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Fast populär:
Välj en present till din bästa manliga vän.

Brudbuketter.

Så här firar du rätt.

Dekorera en pumpa utan att hugga den.

Säg lycka till din födelsedag.

Brudbuketter.

Presenter till julstrumpor.

Reagera om någon gratulerar dig till din födelsedag.

Gör påskägg.

Spola ut ägg.

Applicera Häxmake up.

Klä på sig för ett bröllop.

Fira vit dag.

Fira Hanukkah.

Förklara för ditt barn meningen med Lent.

Organisera ett bröllopsdusch.

Elver och skrapväv.

Gör bordsdekoration för bröllop själv.

Klä upp som Medusa.

Att vara ceremonier av ett bröllop.

Vikning en amerikansk flagga.

ako woman