Home \ fast
 

Få massor av godis på Halloween.

 

Är du trött på en mager godisskörd på Halloween? Om du vill lagra i flera veckor är det en bra idé att jaga så många godis som möjligt. Det är en bris med dessa testade och effektiva tekniker.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Kom ihåg förra årets Halloween i ditt grannskap. I vilka hus har de bästa godisarna och vilka som hade de värsta godisarna? Målet är att hoppa över hus som ger dig tandborstar, äpplen eller granola barer. Även hus, där mycket lilla godis ges bort, kan du lämna till vänster.  
    
  • I ett grannskap med små trädgårdar och mark kan du besöka mycket fler hus på en kväll. Ett bostadshus med många lägenheter minskar gångtiden.
  •  
  • Fråga vänner om sina erfarenheter och ta reda på var de fick de bästa godisarna. Jämför dina poster och rikta de hus som ger bort mest. Om du planerar med en vän kan du också handla senare så att din godisutbyte är ungefär densamma.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Förbered din kostym. Kvaliteten och sofistikeringen av din kostym kan påverka hur många sötsaker du får. Ju mer intressant, sötare, mer skrämmande etc. din kostym är desto mer sannolikt är det att du kommer att belönas för dina ansträngningar med mer godis. Se till att du också spelar din karaktär, så att de besökta personerna är helt övertygade.        
 4.  
 5.             3      Välj en lämplig väska. Använd en ryggsäck, en stor väska med dragsko eller ett kuddväska för att lagra dina sötsaker. Väskan ska vara lätt att bära, bekväm att hålla och rivningsäker.  
    
  • Om du använder ett kuddehölje och är orolig att det kan bryta (eller redan ha ett hål), lägg ett annat kuddehölje över det.
  •  
  • Om möjligt ska du också ta en liten korg eller behållare med dig. Du kan lagra den större behållaren på ett säkert ställe och fylla upp det då och då. Om du är i din egen gata, spring hem, töm väskan och kom igen.
  •  
  • Du bör ge din väska med reflekterande ränder eller ljus för att hjälpa dig att se bättre i mörkret.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Förbered en karta över de hus där de bästa godiserna ges bort. Det kan innehålla exakta gatunamn eller ge endast en generell översikt över de bästa zonerna. Det hjälper dig att hålla fast vid planen när många människor går ut på fester på kvällen och det finns kaos i ditt grannskap. Dessutom är kortet en bra påminnelse. Markera också var du redan har varit, så du inte besöker hus två gånger och slösar bort tid (eller gör dig girig)!  
    
  • Om du går till ett annat kvarter som är känt för sina stora Halloween sötsaker, är ett kort ett måste, så du går inte vilse.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Starta din tur vid rätt tidpunkt. Du bör börja så tidigt som möjligt, så att husen i ditt bostadsområde fortfarande har tillräckligt med sötsaker. Några godis börjar tidigt eftersom de distribuerar för många godis i början - så du borde vara en av de första som dra nytta av denna generositet!  
    
  • De flesta föräldrar går ut med sina små barn i solnedgången, så barn har gott om tid till skymning. Om du vill börja så tidigt bör du komma ihåg att du kommer att dyka upp med mycket små barn. Om du har yngre syskon kan detta vara en bra ursäkt - du kan också erbjuda att ta grannbarnen med dig.
  •  
  • Observera att i vissa städer och grannskap mellan 8:00 och 22:00 kommer gatorna att stängas av. Gå därför inte för sent, annars kan bara mer kvarstöd lämnas.
  •  
  • Observera vilka hus stänger av lamporna. Det betyder vanligtvis att Halloween är över för dessa hus eller att de går tom för sötsaker.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Var artig. Vuxna gillar artiga barn. Godkänn att du får mer godis om du är artig och trevlig. Tuffa, oförskämda eller grumpiga barn får färre sötsaker. Beundra halloween dekoration av huset och säg "söt, annars behandla!" Alltid med ett vänligt leende. Det handlar om att ha kul med andra i kväll. Ge husägare en känsla av att vara mer än bara godisautomater!        
 12.  
 13.             7      Undvik att gå till Halloween partier, hemsökta hus eller speciella evenemang. Du kan se bra ut, men varje minut räknas under din turné. Varje distraktion minskar antalet godisar. Om du inte vet om det finns sötsaker vid evenemanget, bör du undvika dem. Du kan komma tillbaka senare och titta på dem (markera dem på din karta).  
    
  • Ät inte godis när du går genom grannskapet. Den tid du behöver äta dem och de många sockerarna kommer att sakta ner dig!
  •  
         
 14.  
 15.             8      Gå runt två gånger i en ny kostym. Om du verkligen vill ha mer sötsaker byt du på din kostym eller mask och återtar samma omgång. Men se till att ingen känner igen dig, annars kan folk vägra att ge dig godis eller till och med be om den andra hjälp av sötsaker.  
    
  • Ett annat tips är att tömma din väska så många gånger som möjligt så att det ser ut som om du just har börjat eller inte kan få tillräckligt med sötsaker. Detta kan ge dig mer godis.
  •  
         
 16.  
 17.             9      Gör en godisgång. På det här sättet kan du resa mycket längre och dela din loot efteråt. Möt på en bestämd tid på en viss plats för att dela och byta godis. Byt ut två små godisar till en stor. Växelmetoden fungerar särskilt bra om en av dina vänner inte gillar vissa sötsaker eller om en av kompisarna har fått mycket många lika goda sötsaker.  
    
  • När du besöker hus tillsammans, se till att gruppen inte är för stor. Det är mindre överväldigande för husägaren att ge godis till några barn. Dessutom kommer det inte att förekomma några tvister under utbyte om gruppen är mindre.
  •  
         
 18.  
 19.             10      Du kan också söka i ditt bibliotek för en online-karta och ange vilka platser du kan gå. Skriv adresserna på ett papper och ta det med en karta på din turné. Styr poängen med dina föräldrar för att se till att du är välkommen överallt.                 
 20.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

             
Fast populär:
Hur man dekorerar ditt hem till jul.

Gör en blöjkaka.

Slå in en presentkorg.

Hitta matchande gåvor.

Få ett äktenskapstillstånd.

Förbered din vän till en oförglömlig födelsedag.

Disponering av engångskameror vid ett bröllop.

Hitta matchande gåvor.

Hur man bygger ett hemsökta hus.

Spara porto på bröllopsinbjudningar.

Ring presentbandet.

Klä på sig för ett bröllop.

Slå in en presentkorg.

Klä för ett barndop.

Förbered din vän till en oförglömlig födelsedag.

Gör en presentkorg med flera nivåer.

Fira jul.

Pi dag firar.

Gör djurkostymer.

Festspel Julboll (även för barns födelsedagsfester).

Gör enkla julkort.

ako woman