Home \ fast
 

Hemligt gifta sig i Las Vegas.

 

Din bröllopsdag ska vara den lyckligaste dagen i ditt liv. Tyvärr kan det också vara den mest stressiga dagen i ditt liv. Om du och ditt kärleks kärlek vill uttrycka ditt engagemang för varandra utan dina "misslyckande" familjer, kan ett hemligt äktenskap vara den perfekta lösningen.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Tänk på ditt beslut att gifta dig hemlighet och se till att du gör det av rätt anledning. Ja, det finns många människor som i hemlighet gifter sig i Las Vegas i värmen för tillfället, men om du inte väger ditt beslut noggrant, kommer du säkert att ångra det. Även om du planerar det hemliga bröllopet i förväg, förstår du att din familj och vänner kommer att skadas av ditt beslut. Att se att du är 100% engagerad i din partner och ditt beslut, och att ett hemligt bröllop var vad du verkligen ville, kommer definitivt att göra saker lättare.       
 2.  
 3.             2      Hitta en plats att gifta sig med. Med så många ställen att gifta sig i Las Vegas, kan det vara svårt att välja en. Du kan ha en enkel borgerlig ceremoni på Clark County kommissionär för civila äktenskap kontor, eller du kan gå till en kyrka, synagogan eller bröllop kapell.        
 4.  
 5.             3      Las Vegas Convention och Visitors Authority hemsida listar 49 licensierade bröllop band och du kan söka dem här eller söka efter "bröllop" i Las Vegas telefonbok eller gör din egen internetsökning. Medan du alltid kan hitta ett ställe att gifta sig på kort sikt, bör du boka en dag och tid om du vill gifta dig hemligt på ett visst ställe, eftersom det kan vara att Garden Gazebo Chapel du vill ha i förskott är bokad.        
 6.  
 7.             4      Tänk på vad du vill ha. Vill du ha en Elvis Presley imitator som litar på dig, eller en präst, präst eller rabbi?  
    
  • Se till att du jämför priser och se till att du vet vad du betalar för. Vissa bröllopspaket kan också omfatta extrafunktioner som foton och blommor och även bröllops liturgierna.
  •  
  • Kommissionären för medborgerliga äktenskap utför civila ceremonier från kl. 8.00 till 10.00, även på helger och helgdagar. Ingen möte behövs, och du behöver sällan vänta mer än en timme. Ett vittne krävs, men om du inte har en, fråga efter en.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Välj dina kläder och tillbehören du vill ha den dagen. Vissa kapeller erbjuder formella kläder, men i allmänhet måste du välja vad du vill bära, precis som om du skulle ha något annat bröllop. Tänk på att vissa kyrkor bara tillåter formellt slitage, medan du i andra kan bära vad du vill ha.        
 10.  
 11.             6      Forskning och planera andra viktiga saker, till exempel: B. Bröllopstårta, frisyr, naglar, smink, smycken mm Planera så mycket som möjligt på förhand om du vill ha en speciell ceremoni. Vissa paket tar hand om allt, men om du behöver göra arrangemang själv kan kapellet eller Las Vegas Tourism Bureau hjälpa dig.        
 12.  
 13.             7      Få en Las Vegas Marriage Marriage. Att få ett äktenskapslicens är särskilt lätt i Nevada. Det krävs inget blodprov och det finns ingen väntetid. Du kan ladda ner och skriva ut äktenskapsformuläret från Clark County Marriage Bureau webbplats, men du måste ta det personligt till sitt kontor. Kontoret är öppet dagligen från 8:00 till midnatt, även på helger och helgdagar. Kom ihåg att du kanske måste vänta en timme eller mer på upptagna semestrar. Clark County Marriage Bureau har också kontor i Mesquite och Laughlin. Kontortiden varierar per dag och är båda stängda på helgdagar.  
    
  • Skicka in två ansökningar om äktenskapstillståndet. Du måste både fylla i och lämna in en ansökan om certifikatet. Det är en enkel formulär på en sida. Ta med ett foto-ID för att bekräfta din ålder.
  •  
  • Om du var gift före, dör din före detta make antingen eller måste du vara lagligt skild för att få ett äktenskapstillstånd. Om du är skild måste du ange datum och plats där skilsmässningsintyget utfärdades, men du behöver inte ta en kopia av själva handlingen.
  •  
  • Du måste vara 18 år och du får inte gifta dig med närmare släktingar än en första kusin.
  •  
  • Om antingen bruden eller brudgummen är underlag, t.ex. 16 eller 17 år, måste en förälder eller vårdnadshavare vara närvarande och godkänna bröllopet. Ansökan måste åtföljas av en original eller certifierad kopia av ditt födelsebevis med namnet på föräldern eller en certifierad kopia av de handlingar som utfärdats av domstolen för vårdnadshavaren.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Om du har ditt äktenskapslicens har du ett år att gifta sig. Ta tillstånd till kommissionären för medborgerliga äktenskap, eller till kyrkan, synagogen eller kapellet efter eget val och gå in i den gifta lyckan.        
 16.  
 17.             9      Ta meddelandet till dina vänner och familj. Vid något tillfälle måste du berätta för alla att du har giftt dig i Las Vegas; Det kan vara att du vill vänta tills efter smekmånaden.                  
 18.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Fast populär:
Hur man skapar en zombie smink.

Reagera om någon gratulerar dig till din födelsedag.

Ordna en Halloween Pary.

Reagera om någon gratulerar dig till din födelsedag.

Skriv en begravning eller en begravningsorganisation.

Gör spindelväv.

Klä som en pirat.

Klädkod vid begravning.

Ge en hawaiiansk fest.

Planera ditt eget bröllop.

Fira jul.

Förklara för ditt barn meningen med Lent.

Rosh HaShana firar.

Gör upp för ett bröllop.

Gör ett falskt sår.

Att organisera en tefest.

Gör ett popupkort för ett julgran.

Gör upp för ett bröllop.

Spara på din bröllopsfest.

Gör påskägg.

Fira vit dag.

ako woman