Home \ fast
 

fira jul.

 

Julhelgen är en festlig och underbar tid på året. Oavsett om du firar jul sekulär eller religiös, kommer din dag att fyllas med glädje, särskilt med lite hjälp från wikiHow. Läs några användbara tips om hur man firar en sekulär, religiös, barnvänlig eller förbrukningsfri jul. Lyckliga helgdagar!

              

Förfarande .

    

    1      Fira en världslig jul  ,

    
   
 1.            1      Sprid glädje. Smile och humla när en julsong låter istället för att vara grim. Att vara festlig under julperioden kommer att sprida goda sprit om dig och hjälpa dig att njuta av tiden ännu mer.  
    
  • Önskar god jul till andra, om du är säker på att de ska dela den här semestern. Annars önskar du bara en lycklig semester! Hur som helst, spray festligt humör.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Njut av jultraditionerna i ditt land. Bli ett barn igen och njut av semester atmosfären. Ta dig bort med magiken och lämna kakor till jultomten, försök att upptäcka honom i horisonten, eller lägg dina nyskapade skor ut genom dörren, oavsett dina traditioner.        
 4.  
 5.             3      Dekorera ditt hus till jul. Dekorationsmöjligheterna är oändliga. Sätt på feljus, häng en mistelta i dörrramen, dekorera ditt hem med hemlagade kransar eller dekorera julfigurer.        
 6.  
 7.             4      Köp och dekorera ett julgran. Du kan ta en resa till en julgrangård med din familj för att skära din egen gran eller köpa ett redan klippt träd. Välj ett julgran som passar bra i dina lokaler. Ställ upp trädet och du är hemma, sätt på lamporna och dekorera den med de element du väljer. Glöm inte att hälla det varje gång och skydda det från alla husdjur!  
    
  • Du kan hänga ditt träd med traditionella familje smycken eller prova något nytt. Det beror på dig - var så kreativ eller traditionell som du vill.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Möt med vänner och familj. För många betyder julen att träffa vänner och familj och tillbringa semestern tillsammans. Det är en helgdag, så de flesta behöver inte gå till jobbet eller sluta tidigt. Ta tillfället i akt att återskapa relationer med din familj och dina vänner. Skapa egna traditioner eller fira jul med antika ritualer.        
 10.  
 11.             6      Bjud in dina vänner eller familj för en julmiddag. Se till att alla har något att hålla kostnader och ansträngningar i kontroll. Det viktiga är att komma ihop med de människor du älskar och uppskattar och att fira en fest av värme. Förbered en traditionell middag med gås och dumplings, eller välj en okonventionell middag, precis som du gillar det!        
 12.  
 13.             7      Sjung julklappar. Lär dig några carols och sjunga! Det är roligt, även om din röst inte är bra. Dessutom får du säkert stöd från vänner eller familjemedlemmar som kan ha lite mer talang. Annars finns det alltid möjlighet att spela julmusik medan du packar presenten eller du är i en mysig sammankomst.  
    
  • Möjliga låtar skulle till exempel vara "O Christmas Tree", "Silent Night" eller "Silently trickling the snow", men du kan välja dina favoriter från en mängd populära jullåtar.
  •  
         
 14.  
 15.   8      Titta på julfilmer. Organisera en filmnatt för vänner och familj med godis som mulledvin, kakor eller pepparkakor.     
 16.  
 17.             9      Gör ett gott gärning i namn av glädje, generositet och kärlek under julperioden. Kanske kan du hjälpa till i ett soppkök eller donera leksaker eller matvaror så att människor är mindre lyckliga än du kan fira jul.        
 18.  
 19.             10      Överlämna presenter i vackert papper. Du behöver inte spendera massor av pengar på gåvor, små räcker är nog. I vissa familjer utbytes gåvor för att visa varandra hur viktigt du är för varandra. Du kan köpa gåvor eller göra dem själv.  
    
  • Sitt ner tillsammans kring julgran på julafton, byt ut gåvorna och njut av festen tillsammans.
  •  
         
 20.  
 21.             11      Gör något med din familj i naturen. Gå till parken, vandra eller bygg en snögubbe. Det är alltid en bra idé att lämna huset och få lite frisk luft.       
 22.  
 23.   12      Använd försiktigt Miesepetern. Om någon säger "Låt oss avbryta jul" eller något liknande negativt, säg något avväpnande som "Jag är ledsen att du inte gillar dessa semestrar. Du är välkommen att fira med oss ​​om du inte har någon annan. "Pipersverksamheten kommer troligen att leda till en avbokning eller han / hon kommer att hålla med, men kommer sedan att lysa med frekventa negativa kommentarer. Försök bara att ignorera personen så försiktigt som möjligt, synd om henne och fortsätt fortsätta.               
 24.  
             

    2      Fira en religiös jul  ,

    
   
 1.             1      Reflektera över julens mening. Om du inte är säker eller behöver uppdatera din kunskap, gör lite forskning. I Bibeln kan du hitta julhistorien i Nya Testamentet med Lukas och Matthew i kapitel ett och två. Överväg att läsa det här avsnittet i din familjs cirkel. Fråga dina familjemedlemmar om deras åsikter om berättelserna för att göra det mer personligt.  
    
  • Prata med barn regelbundet om betydelsen av jul och berätta för julen historier. Hitta vackra ritningar som du kan använda för att följa bibeln berättelser för att väcka deras intresse.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bjud in Gud för att fira dagen med dig. Vissa gör det genom att delta i en julmassa. Andra sitter tillsammans framför julgranen och frågar tyst att Gud ska delta. Oavsett vilket alternativ du väljer, som kristen är det extremt viktigt att integrera Gud i ditt vardag.        
 4.  
 5.   3      Välj några aktiviteter som din familj, vänner och du gillar och är i julens ande. Överväg att förbereda en speciell måltid för de fattiga och behövande, besöka människor som bor ensam eller utan familj i närheten eller besöka sjukhuset på sjukhuset. Du kan även ge handgjorda gåvor till personer som inte kommer att få något annat under semestern.     
 6.  
 7.   4      Spendera tid med andra att fira. Möt någon hemma och spendera tid med personer som delar din uppfattning.     
 8.  
 9.   5      Ge andra. Oavsett om du ger något till din familj eller dina vänner eller hjälp behövande människor, kom ihåg att ge något under julperioden. Precis som Gud har gett oss, så ska vi ge till andra.     
 10.  
 11.             6      Tillbringa tid i tystnad för att uttrycka tacksamhet för Jesus som en gåva till världen. Det här är den dag då kristna firar början på den största gåvan som mänskligheten någonsin har fått. Tacksamhet bör vara ett centralt tema under julperioden.        
 12.  
 13.             7      Skapa din egen nativity scen. Ett vackert sätt att fira jul är att bygga en spjälsäng i ditt hem eller på gården. Låt dina barn hjälpa dig, har du något? Du kommer att älska att leka med de små änglarna och andra figurer.  
    
  • Om du inte kan skapa din egen spjälsäng, tänk på att titta på en i den lokala kyrkan eller skolan.
  •  
         
 14.  
             

    3      Fira en världslig jul med barn  ,

    
   
 1.             1      Involvera dina barn i jultraditionerna. Var du än bor i världen, lär dina barn din jultradition från en tidig ålder. Julen har något helt magiskt för barnen. br & gt;        
 2.  
 3.   2      Berätta för dina barns julberättelser. Du kan göra detta genom att läsa historier till dem, läsa bedtime historier innan du sover eller tittar på julfilmer med dem. En bra idé är att köpa en bok om julens tull runt om i världen. Så dina barn har möjlighet att lära sig mer om andra kulturer och traditioner.     
 4.  
 5.             3      Hjälp dina barn att tro på jultomten. Berätta för vem Santa Claus är och hur han ska besöka ditt hem. För att verkligen hjälpa dina barn att tro på honom, låt dem sätta en platta på dörren på julafton. Medan de sover, äter du kakorna, lämnar några kryddor och dricker mjölken (som sätts ut). Om ditt barn skriver ett brev till jultomten, svara "i Santa's namn" eller svara på en fråga som han eller hon har bett. Var noga med att använda ett annat manuskript för detta brev.  
    
  • Du kan också berätta för dina barn att få ut några morötter för renet. När de sover, nibblar du på morötterna och lämnar rester som bevis.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Dekorera julkakor. Förbered deg för sockerkakor eller pepparkakor och få dem dekorerade av dina barn - du kan självklart gå med! Dina barn kommer älska att vända kakorna till söta, färgglada skapelser.        
 8.  
 9.   5      Låt dina barn hjälpa till att dekorera julgran. När trädet har blivit upprättat och du har satt feljusen på det, dekorera det med din familj.     
 10.  
 11.             6      Visa dina barn hur man hänger strumpor vid eldstaden. Om detta är en del av jultraditionerna, kommer dina barn att älska förväntan att hänga sina strumpor vid eldstaden för att fadern ska fyllas. En söt idé är att fylla strumporna över natten och sätta dem i slutet av sängen. På morgonen sätter alla sina strumpor i föräldrarnas sovrum och du kan alla öppna dina strumpor tillsammans på sängen.        
 12.  
             

    4      Julen Commercial Escape  ,

    
   
 1.   1      Gör ritualer och traditioner om att distribuera gåvor. Upprätta familjeritualer och traditioner som ära julen och involvera alla familjemedlemmar. Det kan innebära att man går i kyrkan tillsammans, förbereder middag tillsammans eller skriver varma brev till varandra för att berätta för en annan person hur de hjälpte honom / henne under året. Oavsett vad dina ritualer kan vara, lägg större vikt på att dela och dela i stället för att erbjuda varandra gåvor.     
 2.  
 3.   2      Undvik att spendera pengar som du inte har. Ta ingen skuld på grund av en semester. Du behöver inte distribuera dyra gåvor, du kan istället göra en själv. Många tror att en hemlagad present är bättre, eftersom det visar att du har tänkt och investerat ansträngning. Ge inom dina möjligheter, människor kommer att förstå och du kommer att ange ett bra exempel för att befria andra från konsumentismen.  
    
  • Presentidéer: bokmärken, inramade familjebilder, hembakade kakor eller bröd. Var kreativ!
  •  
         
 4.  
 5.             3      Lär dig några av de icke-glada jullåtarna. Sjung med dina vänner eller familj, kanske till och med någon kan följa med dig på piano eller gitarr.        
 6.  
 7.   4      Stäng av TV: n under den kommersiella pausen! Försök allvarligt "köpa det här, köp det till jul" annonser från ditt liv. Konsumentekonomin har sin plats i världen, men inte i ditt vardagsrum under de heliga helgdagarna. Lär dina barn att dölja annonserna och gör det själv. Ett alternativ är att spela in dina favoritprogram och spola reklamen. Du kommer alla att vara mycket mer avslappnad och mindre i affärer att gå till affärerna för att handla tills du släpper.  
    
  • Låt inte företagare uppmuntra dig att göra jul till konsumentfestival. Detta har ingenting att göra med den sanna betydelsen av jul, oavsett om du är religiös eller inte.
  •  
         
 8.  
            

Tips .

                  

Varningar .

                  
Fast populär:
Slå in en presentkorg.

Fira Hanukkah.

Säg lycka till din födelsedag.

Att vara ceremonier av ett bröllop.

Gör en unicorn kostym.

Ge en hawaiiansk fest.

För att få barn somna på kvällen före jul.

Disponering av engångskameror vid ett bröllop.

Säg ett bröllopskål.

Klä på sig för ett bröllop.

Planerar en födelsedagsfest på vintern för tonåringar.

Planerar en födelsedagsfest på vintern för tonåringar.

Hur man dekorerar ditt hem till jul.

Gör en fågelskrämma.

Skapa presentkorgar.

Elver och skrapväv.

Brudbuketter.

Spola ut ägg.

Klä på sig för ett bröllop.

Klänning för Oktoberfest.

ako woman