Home \ fast
 

Organisera en födelsedagsfest.

 

Om du någonsin varit på en dålig födelsedagsfest, vet du hur besviken det kan vara. Men en bra fest kan vara en livstidsminnelse, även om födelsedagsbarnet är bara några år gammalt.

 

<91112>              

Förfarande .

    

    1      Organisera en födelsedagsfest för småbarn  ,

    
   
 1.            1      Planera festen kring de lilla sängtiden. Den bästa tiden för ett barns födelsedagsfest är på eftermiddagen på helgen. Föräldrarna brukar ha några timmar och de inbjudna barnen (inklusive födelsedagsbarn) kan sova lite före eller efter. Välj en dag som varar 2-3 veckor i framtiden för att informera föräldrarna i god tid.  
    
  • Ange start- och sluttid, till exempel klockan 1:00 till 3:00. På så sätt kommer ingen för sent, och gästerna känner sig inte tvungna att hitta en anledning att lämna partiet någon gång under dagen. Gästerna lämnar sin födelsedag tillsammans 2 timmar senare.
  •  
  • Detta gör det enkelt för barnet, såväl som för föräldrarna. Det finns inget tryck och det är lämpligt, därför är de mer benägna att komma. 2 timmar är också en bra tidsram som passar i kalendern för alla.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Välj dina gäster klokt. Detta är ett av de sällsynta fallen i ditt barns liv när gästerna kommer att vara mycket olika människor i olika åldrar. Det kommer att vara vänner, grannar, familjemedlemmar och barn runt ditt barns ålder, om än inte nödvändigtvis samma ålder. Tänk på hur många personer du är värd för. I allmänhet är cirka 10 ett bra antal.  
    
  • Ju fler olika åldersgrupper och typer av människor du bjuder in, desto mer lyhörda måste du vara. När andra unga barn är ute, behöver de underhållning. Du behöver både "mat för vuxna" och "mat för barn". Tänk på vad varje person skulle behöva när du sammanställer din lista.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Välj en metod för att skicka inbjudningarna. Du måste skicka gästinbjudningar via mail, e-post eller via telefon. Det är bäst att hålla något i handen - ett SMS eller ett telefonsamtal är snabbt bortglömt. Det finns några webbplatser som Evite som också kan skapa "personliga" inbjudningar till dig.  
    
  • Den största fördelen med mail är att du verkligen kan göra det som du vill. Om du bestämmer dig för att maila, överväg att lägga till en personlig prägel på din bebis handavtryck på inbjudan. Det här är något för klippboken!
  •  
  • Oavsett vad du bestämmer dig för: Du ska ringa gästerna igen 3-5 dagar före festen eller skicka dem ett textmeddelande för att se till att alla tänker på händelsen och ta reda på vem som kommer.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Berätta för gäster vilka gåvor du vill ha. Många föräldrar vill inte ha fler leksaker till sina barn. Om du vill ha något specifikt som en present, så är det i detta avseende direkt på inbjudan. Ange om du vill ha praktiska saker, pengar eller presentkort... eller till och med ingenting. Det är inte oförskämt. Det hjälper dina gäster besväret att köpa något du inte vill ha.  
    
  • Håll dig borta från sofistikerade presenter som är för dyra eller för sofistikerade från början. Om gästerna är sparsamma, är de mindre benägna att komma när gåvor krävs.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Planera måltiden. Nummer ett på checklistan? Cake. Det är ett måste. Men vad behöver du förutom det? Tja, det beror på dina gäster. Domare efter din ålder. Ta hand om "mat för vuxna" och för "barnvänlig" mat. Du behöver inte planera en måltid. Bara se till att snacks finns tillgängliga under festen.  
    
  • Du kan göra en färdig tårta med tillsats av majonnäs eller extra ägg, som om det kom direkt från konditorivaror. Det finns ingen anledning att spendera stora summor på en anpassad tårta, för ditt barn kommer nog inte komma ihåg det. Och på detta sätt får du allt beröm för den läckra efterrätten.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Om du vill kan du förbereda påsar med godsaker för gästerna. Alla gillar en fin väska, speciellt när gästerna har sparat inget försök att köpa en present och schemalägga tid för festen på sin kalender. Visa dem din uppskattning genom en påse godis, även om påsarna bara är för barnen.  
    
  • Även om det inte är för de vuxna, kommer de fortfarande att vara glada att komma, eftersom deras barn har något som håller dem upptagna. Det handlar om att visa din uppskattning och ha en trevlig dag för alla.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Förbered ditt barn. Om ditt barn är tillräckligt gammal för att förstå, låt dem veta vad som händer. En massa människor kommer att fira dem. Gåvor! Men det kan också innebära att andra barn kan se sina tillhörigheter, bryta sina normala rutiner, etc. Om de vet vad som händer kan de vara lugnare.  
    
  • Låt dem veta att det här är en glädjedag - det ska inte vara stressigt eller läskigt. För det mesta barnen kommer att spela spel, öppna presenter och äta.
  •  
         
 14.  
 15.             8      När barnen är gamla nog, schemalägga några spel. När en grupp 3-åringar går runt i 2 timmar, blir det inte den födelsedagen de vill uppleva (särskilt inte när det gäller andra föräldrar). För att se till att barnen är minst halvvägs upptagna, schemalägga några spel för dem (det ger också föräldrarna chansen att ha det bra).  
    
  • Behöver du några idéer? Börja med att skapa barnen upptagen med målar, papper, glitter och vad som helst annat du har i huset. Fortsätt sedan med spelen "Hot Potato", "Freeze" eller en avslappnad runda av "Journey to Jerusalem".  
  •  
                   
 16.  
             

    2      Organisera en födelsedagsfest för barn  ,

    
   
 1.             1      Tänk på ett ämne. Om du går till en restaurang eller ett bowlingcenter är det bra, men ditt barn kan vara stolta över att vara värd för en temafödelsedagsfest... och du kan till och med kunna implementera det här mottot i bowlingcentret. Detta gör det lättare att välja dekorativa material, dekorera kakan och välj aktiviteter. Prata med ditt barn om vad han gillar - det borde passa hans preferenser.  
    
  • Om ditt barn har en ganska snygg smak ("Jag vill ha ett hashtag motto, mamma!"), Ta honom eller henne till festleveransbutiken. Visa dem val och låt dem välja mellan dem.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Skapa en gästlista med ditt barn. När ditt barn växer upp bör detta vara en gemensam strävan. Begränsa listan ovan till cirka 7 barn, beroende på hur många andra föräldrar som är tillgängliga (du ska inte ensam vara ansvarig för att övervaka 20 barn). Sitt ner med ditt födelsedagsbarn och välj som han / hon verkligen vill ha på sin fest.  
    
  • Kontrollera att inbjudningarna är hemligt inlämnade. Om bara vissa vänner är inbjudna, bör det hanteras noggrant, så att de andra barnen inte är rädda. Du kan antingen leverera dem själv, be en lärare att lämna över dem eller berätta för ditt barn att göra det hemligt (om du tror att du kan hantera det).
  •  
         
 4.  
 5.             3      Organisera några aktiviteter. Om det är upp till barn att hitta sin egen roliga version, så kommer du in i rummet och hittar spagetti på väggarna, trasiga stolar och någon i hörnet gråt. Organisera några aktiviteter för att hålla alla lyckliga och hålla ringen till ett minimum. Spel med musik, ansiktsmåleri eller hantverk är beprövade normer.  
    
  • En uppvärmningsaktivitet är också bra. På så sätt har de tidiga anländer något att göra medan de andra barnen gradvis anländer.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Håll bara maten. Barn är imponerade. Om du gör en massa mini majs hundar på nolltid, kommer deras bäckar vara nöjda. Också, få lite hälsosamare mellanmål (pretzels, en vegetabilisk maträtt) förutom godis och lite fingermat som chips och salsa.  
    
  • Partiets tid bestämmer vilken mat som behövs. Om det bara sker på eftermiddagen behöver du bara mellanmål. Vid måltiden? Försök att beställa en pizza eller beställa något någonstans för att hämta det. Vad är den viktigaste delen? Naturligtvis tårtan.
  •  
         
 8.  
             

    3      Organisera en födelsedagsfest för tonåringar  ,

    
   
 1.             1      Prata med din tonåring om vad han / hon skulle vilja och var och när festen ska äga rum. Nu när ditt barn är gammalt, borde det ha ett stort tal i sin fest. Kommer han / hon att fira hemma eller utomlands? Vad vill han / hon göra? Bör festen ske under dagen eller på kvällen?  
    
  • Om ditt barn har många idéer begränsar du listan till 3 eller så att du godkänner i förväg. Från dessa kan han / hon välja fritt.
  •  
  • Prata om en budget och några begränsningar. I denna konversation måste du fungera som en röst av orsak. Var ärlig och låt ditt barn veta vad som är möjligt och vad som inte är.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Planera gästlistan. Fråga din tonåring att göra "shortlisten"... ungefär 8 personer han / hon vill ha på sin födelsedag. I slutändan, hur många gånger partiet ska äga rum (om det sker utomlands betyder mindre arbete för dig) och hur länge det varar. 8 gäster för att äta pizza är möjliga, men du borde bara ta med 3 eller 4 till en nöjespark.  
    
  • Ditt barn är äntligen i en ålder där det spelar någon roll som är inbjuden - vissa människor kanske inte kommer överens eller inte vill göra vissa saker. Prata med din tonåring om hur de andra som bjuds in är så, om de känner varandra och om andra problem som ditt barn kan möta.
  •  
  • Överväg att fira festen på annat håll, till exempel i en restaurang, en trampolinpark, ett bowlingcenter eller en arkad. Din tonåring vill noga ha frihet och det är lättare för dig också.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Kontrollera att inbjudningarna levereras på rätt sätt. Tonåringar är i en ålder där känslor kan bli skadade. Om din son / dotter bjuder barn till skolan och andra inte, hitta sedan ett sätt att diskret överlämna inbjudningarna. Om detta inte är fallet kan det utlösa ett onödigt drama som dämpar den vackra upplevelsen.  
    
  • Skicka inbjudningarna via e-post om möjligt. Be om feedback, så du vet vem som kommer och kan uppskatta antalet. Se till att ditt barn skickar påminnelsemeddelanden via SMS eller via telefon före den stora dagen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Tänk på ett motto. Motto parter är roliga för 4-åriga, 40-åringar och alla åldrar däremellan (även om teman kan förändras över tiden). Prata med din tonåring om ett temaparti... barnen kan klä sig på rätt sätt, du kommer att njuta av att planera mat som passar mottot och det kommer att förenkla dekorationen och göra det lättare att hitta matchande tillbehör.  
    
  • Detta bör vara ditt barns beslut. Så länge det är lämpligt och genomförbart, bör du hålla med. Om du inte vill ha det, ge din tonåring en bra anledning och erbjuda alternativ.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Gör alla saker tillgängliga för festen. Detta är särskilt viktigt när du firar festen hemma. Planera och ordna all mat och dekorera till dagen för din nonsens. Med ett motto blir valet enklare. Om du inte har en, är det upp till dig. Här är några saker att tänka på:  
    
  • Se till att du har tillräckligt med mellanmål. Oroa dig inte för huvudmåltiden. Du kan alltid göra snabb spaghetti eller beställa pizza, beroende på vad festgästerna tycker om. Men glöm inte kakan!
  •  
  • För att minimera kaoset köper du plastplattor, gafflar, knivar och koppar för att minimera efterpartiet.
  •  
  • Var inte rädd att be andra föräldrar att ta med några rätter när festen är hemma. Ett par påsar med chips eller några liter limonad kan bidra snabbt.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Titta på tonåringarna, men låt dem ha roligt. Du måste vara där för problemlösning eller för att lösa spänningar, men lämna dem utrymme och roligt när det går bra. De är i en ålder där de kan ta hand om sig själva. Var så långt bort som du tycker är lämplig.  
    
  • Med all sannolikhet kommer din tonåring att behöva beställa pizza eller ta hand om roten de sprider. Även om det inte händer på det sätt du vill ha det, kommer du troligen att behövas relativt nära åtgärden.
  •  
         
 12.  
             

    4      Organisera en vuxenparty  ,

    
   
 1.             1      Planera vem, vad, när och var. En vuxen födelsedagsfest kan ske i vilken form som helst, från att samla några människor till att dricka, till ett rum fullt av människor som dansar på levande musik. Det beror helt och hållet på födelsedagsbarnets preferenser. Enkel och klassisk eller helt ovanlig?  
    
  • Det är det enklaste sättet att komma hem, men det handlar om att städa upp, laga mat, prata och städa upp igen. Det är dock billigare hemma och du är befälhavaren i huset.
  •  
  • Om du organiserar festen hemma, överväga att få alla en måltid eller en drink. Detta håller bördan av dig och gör festen till en mer interaktiv historia.
  •  
  • Om du firar utomlands, boka så tidigt som möjligt. Det är svårt på vissa ställen att få plats från och med nu.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Skicka inbjudningarna tidigt. Till skillnad från barn har vuxna tusentals saker att arbeta på. Skicka ut inbjudningarna 2-3 veckor före festen, så att alla gäster kan komma. På så sätt kan de sätta festen på sin kalender innan den är full.  
    
  • Skicka något konkret som ett e-postmeddelande. Ett samtal eller ett SMS är snabbt bortglömt och ser ofta inte officiellt ut. Men tveka inte och skicka ett textmeddelande några dagar före festen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Välj ett motto eller en korsaktivitet. Det finns några saker som gör någon fest extraordinär:  
    
  • Välj ett motto som dina gäster kan klä sig på lämpligt sätt, äta specialmat och delta i aktiviteter som passar mottot. Det kan vara allt från 80-talet med neonfärger och dåliga filmer om golf med par -fit och en minigolfbana i källaren till en karaktär från en tecknad film där du kan återuppliva din barndom.
  •  
  • Planera en händelse. Det här kan vara en fotavägarjakt genom staden, en pubkrypning eller en makaron och ostprovning i ditt hus (för vilken alla ger en annorlunda variation). Detta ger extra spänning till din fest och garanterar också att människor inte blir uttråkad.
  •  
  • Tänk på underhållning som levande musik eller ett sportspel. På så sätt tas hela planeringen bort från dig.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Täck alla behov för mat och dryck. Om du har en fest i ditt hus, se till att alla är väl omhändertagna. Du kommer att behöva aptitretare för gästerna som de kan njuta av hela kvällen och mat som passar alla dieter eller eventuella allergier hos dina gäster. Några plattor glutenfria och vegetariska rätter kan vara en bra idé.  
    Dessutom kanske du vill ha alkoholhaltiga och alkoholfria drycker redo. Erbjuder en stans eller annan sammansättning för alkoholfria gäster. Detta gör också festen attraktiv för dig och ger dig känslan av att vara en del av det.  
         
 8.  
 9.             5      Dekorera området som matchar ditt motto Har du valt "Old Hollywood" som ditt motto? Få några gamla rullar av film, vita och svarta dekorationer och rulla ut den röda mattan på trottoaren. "90-talet"? Hårbanden är heta, högspända jeans, ljusa färger. Och låt Spice Girls springa. Din fantasi är den enda gränsen - och självklart din budget.  
    
  • Du har inget motto? Inget problem. Gör en stor tavla där alla kan rösta eller göra skräddarsydda personliga röstkort för gästerna när du slutför denna makaronostsmaksning. Gör namnetiketter och dekorera bordet så att ostmakaron ser bättre ut än vad de redan gör.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Kontrollera att gästerna har kontakt med varandra. Eftersom du är den som håller den här festen, gör ditt bästa för att flytta från person till person, introducera gäster och introducera spel när stämningen kräver det.  
    
  • Också uppmärksamma dina gästers säkerhet. När den är full, ta nycklarna och lägg dem på ett säkert ställe. När gästerna lämnar festen, se till att de är nyktera innan de lämnar. Om inte, ta dem hem till en bestämd förare.
  •  
         
 12.  
            

Tips .

    
   
 • Gör någon som hjälper dig att förbereda allt. Det kan vara stressigt när du måste göra allt själv.
 •  
         
   
 • http://www.parents.com/fun/birthdays/ideas/perfect-kids-birthday-party/?page=6
 •  
 • http://www.washingtonpost.com/news/parenting/wp/2014/07/01/8-tips-on-how-to-throw-a-birthday-party-from-a-woman-who -krossar-födelsedagsfester /
 •  
 • http://www.g2u.com/news/how-to-throw-a-birthday-party-like-a-celebrity
 •  
 • http://www.g2u.com/news/how-to-throw-a-birthday-party-like-a-celebrity
 •  
 • http://money.usnews.com/money/personal-finance/articles/2014/04/22/how-to-throw-a-kids-birthday-party-on-a-budget?page=2
 •  
   Läs mer... (5)      
Fast populär:
Brudbuketter.

Värd en liten privat bröllopsmottagning.

Hantera döden.

Klä för ett barndop.

Bevara din kultur.

Gör spindelväv.

Ljus ett ljus för Hanukkah.

Färg påskägg.

Säg ett bröllopskål.

Gör en unicorn kostym.

Klä på en repetitionsmiddag för ett bröllop.

Hitta dolda julklappar från föräldrar.

Dekorera randar med crepepapper.

Skriv en begravningsorganisation för en avlidne morförälder.

Gör snabba vampyrtänder.

Disponering av engångskameror vid ett bröllop.

Dekorera julgran.

Fira mors dag.

Bevara din kultur.

Fake en blåmärken med smink.

Att uppträda ordentligt på en företags julparty.

ako woman