Home \ fast
 

Prata vid ett möte före ett ordnat äktenskap.

 

Kalla fötter före ett ordnat äktenskapsmöte. Detta är en guide som underlättar förlovningen.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Tänk på vilken typ av tjej du vill ha. Hemmafru, söt, omtänksam, familjeorienterad, affärskvinna etc.       
 2.  
 3.             2      Kom ihåg att du borde läsa biografin två eller tre gånger innan du träffar tjejen.  
    
  • Biografi ger dig några förslag på vad du ska fråga. Exempel: Varför gjorde du b.com, oh, du lagar mat, du gillar att resa. Gillade du att delta i arbetsgrupper i skolan?
  •  
         
 4.  
 5.             3      Rör vid flickans föräldrar... Om hon berör dina föräldrars fötter efter att hon ser dig vill hon gifta sig med dig.        
 6.  
 7.             4      Flickan är nervös och du också, lugna dig och le. Kontrollera att den andra personen är bra.        
 8.  
 9.             5      Ställ några enkla frågor som deras namn och fråga dem vad deras namn betyder.        
 10.  
 11.             6      Fråga henne om hon verkligen vill ha ett ordnat äktenskap eller ett kärleksäktenskap. Ofta är en tjej under familjens tryck för att träffa en pojke. Se till att hon slappnar av så att hon kan prata öppet och berätta sanningen.        
 12.  
 13.             7      Fråga henne vad hon vill bli. En hemmafru, affärskvinna eller villig att vara båda.        
 14.  
 15.             8      För att begränsa valet, fråga flickan om hon vill ha en liten familj eller en sammansatt familj.        
 16.  
 17.             9      Fråga henne om hon går till templet. Om hon går till templet varje dag, är det ett gott tecken på att hon är en mycket fin tjej. Om hon går då och då, är hennes tro härdad.        
 18.  
 19.             10      Prata om dina hobbyer. Vilka vanor du gillar och vilka inte är. Många tjejer säger att de inte gillar att röka.        
 20.  
 21.             11      Fråga flickan om hon är öppen för förändring, eftersom du kan behöva en affärskvinna idag, en vårdande mamma och svärgott om tre år när dina föräldrar blir gamla och en hemmafru på fem år. Fråga om hon är flexibel.        
 22.  
 23.             12      Flickor frågar ofta hur fri familjen är när det gäller kläder. Var ärlig och berätta sanningen för henne. Svar sanningen och vad som är tillåtet hemma, vad som är tillåtet vid sociala tillfällen och vad som är tillåtet att gå ut.        
 24.  
 25.             13      Flickor försöker också ta reda på vad du förtjänar. Svar om det är en fast lön eller provision. Förklara om du inte får lön. Du kan vara vinstorienterad. Ett familjeföretag kan vara vinstdrivet och, om det gör förluster, åtar det sig alla värdesaker så att efternamnet inte är förorenat och lönen utbetalas till de anställda först.        
 26.  
 27.             14      Ställ inga frågor om flickans förflutna. Jag vet inte vad det ska göra. Jag antar att det som är över är över och mötet tjänar till att bestämma vad dagens och framtiden för ditt liv ska se ut.        
 28.  
 29.             15      Flickor blir kär i pojkar och många flickor ångrar sina misstag, så sök inte efter detaljer om det förflutna.        
 30.  
 31.             16      Se till att du förväntar dig att en tjej ska utföra vissa uppgifter. Om du har farföräldrar som är gamla och föräldrar som har drivits två gånger av hälsoskäl och du vill ha en hemmafru att ta hand om dina föräldrar. Precis som en tjej ser efter sina föräldrar och en mamma bryr sig om sina barn. Gör saker tydliga.        
 32.  
 33.             17      Led inte en monolog. Mötet ska vara en konversation.        
 34.  
 35.             18      Försök hitta dem på Facebook, LinkedIn eller Twitter. Det berättar för dig några detaljer om henne.        
 36.  
 37.             19      Samtycker inte till äktenskap efter första träff. Se till att du har minst två eller tre bra möten innan du fattar ett slutgiltigt beslut.        
 38.  
 39.             20      Många tjejer gömmer sanningen vid det första mötet och får inte öppnas förrän det andra eller tredje mötet.        
 40.  
 41.             21      Se till att du pratar med din egen familj om respekt för din make, när bröllopet är en färdig affär.        
 42.  
 43.             22      Be om rätt respekt och privatliv från din familj angående gränsöverskridande gränser som kvarstår för två personer.                  
 44.  
        
Fast populär:
Organisera en övningsmiddag före ett bröllop.

Få ett äktenskapstillstånd.

Fira mors dag.

Elver.

Gör en blöja tårta motorcykel eller en blöja motorcykel.

Planerar en födelsedagsfest på vintern för tonåringar.

Klä som en pirat.

Hantera döden.

Gör en häxhatt.

Ha en bra fest.

Applicera Häxmake up.

Vikning en amerikansk flagga.

Planera den perfekta Alla hjärtans dag för din man.

Klä som en pirat.

Fira en grön jul.

Planera ett prisvärd strandbröllop.

Fira hobbitdagen.

Gör påskägg.

Gör upp för ett bröllop.

Firar en traditionell påsksöndag.

Diwali firar.

ako woman