Home \ fast
 

Att organisera en bröllop dusch.

 

När bröllopsklockorna ringer, är det dags att tänka på en bröllopsdusch. Detta är den amerikanska versionen av ungkarlpartiet, som har blivit mer och mer modig på senare tid. Oavsett om klockorna ringer till dig, en vän eller släkting, är en av de roligaste förebröllopshändelserna det sk Wedding Shower. Här är några bra tips för att kasta en superfest. <91112>               

Förfarande .

    

    1      3 månader sedan  ,

    
   
 1.            1      Ta reda på om någon har planerat en bröllopsdusch. Det är inte bra att ha två parter med samma gäster! Tänk på följande möjligheter:  
    
  • Om du är t.ex. Collega i framtiden bruden och skulle vilja göra en bröllop dusch på kontoret för henne, chansen är att du överlappar med någon annan lägre.
  •  
  • Om du är bruden, kan du självklart organisera en bröllopdusch för din dotter; Men var medveten om att det i vissa delar av världen är en etikett att brudmormen inte styr bröllopsbrunnen, för man tycker att man borde lämna detta till andra och ha en dålig smak om brudens mamma gör det. Ändå finns det alltid människor som ignorerar denna lilla regel och gör det fortfarande. Det är helt upp till dig.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Prata med bruden. Naturligtvis gäller detta bara om det inte borde vara en överraskning. Med all det liv och rörelse som är inblandat i ett bröllop är det bäst att prata med bruden. Så du undviker att bjuda in människor till bröllopsdrottningen som inte är inbjudna till bröllopsmottagningen och du kan matcha bröllopstusan till brudens önskemål. Föredrar hon en bröllop dusch med blandade gäster (kvinnor och män) eller bara med kvinnliga gäster? Vilket datum passar dig bäst? Vilken plats gillar hon bäst?  
    
  • Om du vill involvera bruden så lite som möjligt, fråga bara gästlistan och datumet. Hon tycker säkert att det är en bröllopsdusch. Temat och detaljer kommer då att överlämnas till dig och de andra brudtärnorna eller nära släktingar.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Välj en plats. Nu kommer den bästa delen av allt! Oavsett om du är på stranden, i en chic restaurang eller ett posh hotell - är platsen för bröllopstusen avgörande. Om du har bestämt dig för ett visst ämne ska din plats återspegla detta.  
    
  • Du vill verkligen inte dra brudens gamla moster till en rökfylld bar eller grillrestaurang. Ibland är duschen inrättad i hemmet till en släkting eller brudtärna eller ens bruden hemma. En trevlig picknickområde, en yacht, ett lägereld, en måltid i trädgården eller på bakgården är också trevliga alternativ. Den valda platsen ska matcha brudens personlighet och flytta inom din budget.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Hitta ett datum. Traditionellt sker en bröllopshushåll ungefär 1 månad före bröllopet. Men nuförtiden brukar du inte följa denna regel och välja den tid som bäst passar din egen plan. Bara se till att brudparet redan hade möjlighet att berätta för alla om bröllopet. Annars kan du enkelt gå in i faux pas!  
    
  • Se till att alla inbjudna gäster har tid på denna dag. När du har hittat ett möte som passar alla, boka den restaurang du har valt. Om du inte är värd bröllop dusch i någons hem.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Skapa en gästlista. Fråga bruden eller mamman till några namn. Om en annan dusch redan är planerad, se till att inte bjuda in samma personer. Det vore löjligt att förvänta sig att någon köper två eller ibland tre gåvor till samma person!  
    
  • Se även till att du endast bjuder in personer som är inbjudna till bröllopet. Bara för att du "trodde" att bruden fortfarande är vän med Laura från andra klass betyder inte att det verkligen är. Om du inte är försiktig kan du enkelt sparka någon.
  •  
                   
 10.  
             

    2      2 månader sedan  ,

    
   
 1.             1      Maila alla gäster för att boka datumet. Det rekommenderas att även ringa de viktigaste gästerna. Detta är inte den officiella inbjudan. Det tjänar endast att informera alla gäster i förväg, så att alla kan planera avtalet. Särskilt gästerna, som kommer från längre håll, kommer att uppskatta det. Anslut med de gäster du vet bruden vill ha med dem - deras bästa vän från universitetet, deras närmaste släktingar och brudgummens kvinnliga vänner för att se till att de alla har tid samma dag också ,  
    
  • Gör en lista med adresserna där du senare skickar rätt inbjudan. Vänligen inkludera denna information i din email om du inte redan har den.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Välj ett ämne. Detta motiverar att stämma in i bröllopsduschen och kan också göra en positiv inverkan på valet av gåvor.  
    
  • Du kan göra en klassisk "Round the Clock" dusch. Varje gäst tar emot en viss tid, där han måste anpassa sin gåva. Gästerna, t.ex. 7:00 på morgonen, ge bruden saker till frukost, och vem har dragit 20.00 på kvällen z. Till exempel, tallrikar och servetter till middag.
  •  
  • En annan idé är att ta med temat till platsen: Hawaii, franska, kinesiska eller spanska är alltid väl mottagna. Eller anpassa ditt tema till den valda platsen: Om du planerar bröllopstuschen på stranden är det uppenbart att göra en Luau eller Hawaii fest.
  •  
  • Välj ett Wohtätigkeitstema. Be gästerna att ta med pengar till en välgörenhetsorganisation istället för att föra gåvor. Det här är en bra idé med tanke på att du kommer att få bröllopsgåvor ändå. En bröllopdusch med presenter ger intrycket av att du vill samla presenter två gånger och kan förvirra några gäster.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ange din budget. Spendera på en bruddusch kan variera från mycket enkel till mycket dyr. Det beror helt och hållet på platsen och antalet gäster. Engagera några av brudens vänner för att hjälpa dig att planera och budgetera. Men var försiktig. De flesta av pengarna ska så småningom placeras i själva bröllopet och inte hävas på huvudet vid bröllopstusan. Om du är en av brudtärnorna, fråga alla andra tjejer att komma igång. Arbetet i laget hjälper inte bara till att lätta på din plånbok, men garanterar också ett smidigt flöde.  
    
  • Möt med tjejerna att välja stil, dekoration, meny, festgåvor, blommor och aktiviteter. Ge alla en att göra-lista. Så du kan enkelt styra alla uppgifter. Tänk på personliga färdigheter och relationer som kan vara fördelaktiga. Du behöver inte nödvändigtvis ett ämne än. Men att veta vad som är realiserbart kommer att ta lasten av dina axlar.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Köp inbjudningarna och beställ särskilda artiklar för menyn efter behov. Du behöver inte köpa inbjudningarna i affären eller beställa dem på annat håll - du kan själv göra dem. Ta en titt på Wikihow! För det mesta är personliga, handgjorda inbjudningar mycket mer meningsfulla än inköpta.  
    
  • När du har tagit hand om invitationerna, tänk på speciella saker för bröllopsduschen. Behöver du hyra en särskild utrustning? Vill du ha något utarbetat? Vissa företag kan ta upp till 8 veckor för att leverera anpassade produkter.
  •  
         
 8.  
             

    3      1 månad sedan  ,

    
   
 1.             1      Gör inbjudningarna tillsammans, adressera och skicka dem. Ange parets data. Om du organiserar en temafest, var noga med att inkludera instruktioner om gåvan. Ange också dina kontaktuppgifter om någon har några frågor.  
    
  • Om du vill kan du ange partiets slut. Vissa människor kan vara mer villiga att komma när de vet att de inte behöver titta på en gammal vän tillbringa hela dagen och öppna en gåva efter en annan.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Köp allt du behöver för dekoration, middag och fest. Vad skulle en temafest vara utan lämplig dekoration? Om du organiserar en strandfest, köpa några facklor, palmer och baskiska kjolar. Ballonger, crepepappersband, banderoller, dekorationsobjekt för bordsdekoration, tallrikar - listan över möjliga artiklar är oändlig.  
    
  • Det är självklart din legitima rätt att avvika från den traditionella bröllopstuschen. Om du vet att bruden inte tycker om att öppna presentationer i en timme och sjunka i crepepapper, kan du spendera på eftermiddagen vid vinprovning eller spa. Så länge alla slappar och njuter av sig själv, är framgång garanterad.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Välj en meny. Brudduschar är kända för att vara väldigt känslomässiga och de skrattar och gråter mycket, vilket gör att det blir en växande mage. Tänk på rätt timing när du skapar menyn. En brunch är bäst för en morgondusch.  
    
  • Här är några idéer om mat: fingermat, smörgåsar, kakor, kalla sallader, grönsaker med dips, chili con carne, kakor med ost etc.  
     
   • Om det finns gäster som har erbjudit sig att ta med desserter eller andra sötsaker, ring dem för att ta reda på vad de tar med - anpassa dina receptplaner i enlighet med detta.
   •  
    
  •  
         
 6.  
 7.             4      Planera spel. Dumma spel kan inte missa på någon bra traditionell dusch. Den stygga, desto bättre! Prova med några av dessa:  
    
  •   Fuck it: Möt brudgummen före festen och fråga honom många frågor, helst saker bruden inte vet. Låt sedan frågorna gå runt rummet på festen så att varje brud ställer en fråga. Om hon svarar fel måste hon lägga ett stycke tuggummi i munnen. Med tuggummit i munnen, kommer deras svar att låta väldigt roligt och hela rummet kommer att springa in i skratt.  
     
   • Om bruden eller brudgummen är närvarande, krävs försiktighet (beroende på hennes personlighet)
   •  
    
  •  
  •   Womanizer: Organisera ett foto av brudgummen före festen. Köp ballonger. Bär bilder av stiliga sexiga män. Rulla upp bilderna och binda dem med presentband. Lägg ett foto i varje ballong och blåsa upp det. Vid festen måste varje kvinna ta en ballong och låt den brista. Vem fick den verkliga drömtypen - brudgummen - får ett pris!  
     
   • Överdriv inte det. Flickorna (och kanske pojkar?) Kommer att vara mer än gärna äta och dricka och bli lätta.
   •  
    
  •  
         
 8.  
 9.             5      Välj några festgåvor. Eftersom vi är föremål för spel för brudduschar, kanske du vill göra dina festgäster lyckliga med en gåva. Gör små presentpåsar och sätt in lite Kinkerlitzchen. Se vad du hittar i butikerna 1: fotoalbum, fotoramar, chic coolies, kaffekoppar, kökshanddukar, ljus och nagellack uppfyller syftet.  
    
  • Det är värdens jobb att ge varje gäst en fest före han går hem. Se till att din present är liten men speciell och knyter den in så bra som du kan i festtemat.
  •  
         
 10.  
             

    4      2 veckor sedan  ,

    
   
 1.             1      Ta hand om de grundläggande detaljerna. Beställ blommorna (om du vill) och hämta alla saker som dina vänner eller grannar har erbjudit dig. CD-skivor? Korgar? Tårtor eller stansskålar? Te fack? Musikutrustning? En upprullad röd matta?  
    
  • Gör en livsmedelsbutiklista för mat och dryck. Köp nu redan allt, vilket är svårt att hitta, om du tror att det kan vara svårt senare. Om du vill göra cocktails, köp nu redan alkoholen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Köp din gåva till bruden. Så länge det har en speciell betydelse för bruden, behöver den inte vara stor - säkert där du redan kasta henne festen!  
    
  • Om hon är lite speciell om gåvor, fråga de andra brudtärna och gäster vad de köpt för dem. Kanske har de några bra idéer eller du kan klara dig med någon annan för att ge dem något större.
  •  
  • Ett bidrag till smekmånaden är inte en dålig idé! Detta är en gåva mindre öppen i floden av gåvor som kommer att dominera (och eventuellt sakta ner) festen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Välj din klädsel. Slutligen dags för dig! När allt som värdinna måste du också se bra ut! Här har du den perfekta ursäkten att köpa den nya klänningen som du har haft i åtanke för en tid.        
 6.  
             

    5      De sista dagarna före evenemanget  ,

    
   
 1.             1      Bekräfta, bekräfta, bekräfta. Jag hoppas att du kan ta en paus från jobbet. Du kommer att behöva spendera mycket tid på samtal. Men när allt är klart kan du börja. Lås dig själv i ditt rum med en lista över telefonnummer och gå till jobbet.  
    
  • Bekräfta bokningarna. Om du inte har valt en plats utanför staden, hoppa över den här punkten.
  •  
  • Bekräfta beställningar och leveranstider. Detta gäller blommor och de saker du har delegerat till vänner, till exempel Hämta mat eller utrustning.
  •  
  • Bekräfta svarskorten. Detta är förmodligen den viktigaste punkten för alla. Ring gästlistan för att se till att du har rätt antal gäster och accessar, så allt går bra.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gör en mental karta. Kanske tycker du att ett presentbord är tillräckligt, men i slutändan kan 28 bländarstorlekar ta upp mycket utrymme. Tänk på antalet gäster, det utrymme du behöver för spel och andra aktiviteter, och fundera på hur du vill ordna blommor, dekoration och mat.  
    
  • Håll allt spelmaterial klart innan du tilldelar utrymme till det.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gör alla sista minuten-inköp och börja förbereda. Om du kan förbereda något i förväg, gör det. Du måste dela din tid mycket bra. När tiden löper ut går de andra brudtärna eller familjemedlemmar in för att hjälpa dig.        
 6.  
 7.             4      Bygg upp utrustningen och dekorationen och sätt festgåvorna tillsammans. Bygg stolar och bord enligt din plan. Ha allt klart före tiden. När du är klar med allt, ta djupt andetag. Glömde du något annat?  
    
  • Ta de sista timmarna för att eliminera misstag. Har någon glömt att ta med eller plocka upp något? Har du en vän som kan hjälpa dig att städa upp de senaste misstagen?
  •  
         
 8.  
             

    6      När den stora dagen har kommit  ,

    
   
 1.             1      Håll dig välorganiserad. Gör en checklista klar på födelsedagsdagen, låt dig hjälpa och delegera uppgifter till andra. Om det fortfarande finns omfattande dekorationer som väntar på dig, se till att du kommer fram till festen på morgonen. Tänk på alla saker du måste ta med dig och plocka upp dem på vägen, till exempel ballongerna och kakan.  
    
  • Bär alltid din mobiltelefon med dig. Kommissionerade företag eller vänner kan ringa för att be om vägbeskrivning eller andra saker.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Tänk på partiets utomhusområde. För de personer som kommer ifrån längre bort och inte känner till området, kan du kanske fästa ballonger eller pilar som skyltar. Eller i slutändan måste du skicka ut någon som visar vägen till de anlända gästerna.  
    
  • Om du organiserar festen på ett offentligt ställe, fråga vilka skyltar du kan bifoga och var du kan ta emot dina gäster.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Var uppmärksam. När bruden öppnar sina presenter, ha en penna och papper redo. Sitta bredvid henne och skriv ned donationsnamnet från varje dag. Detta kommer att vara till stor hjälp senare på tackdagarna. Faktum är att många brudar inte kan göra utan denna lista!        
 6.  
 7.             4      Hjälp städa upp. Lämna inte en muck på festlokalen. Även om festen hölls på stranden eller i ett picknickområde, samla all smuts. Skicka brudhemmet med kvarvarande kakan och se till att alla gäster har sin fest närvarande. Jag hoppas att det finns några människor som är så trevliga att hjälpa dig.        
 8.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Fast populär:
För att få barn somna på kvällen före jul.

Låt en Kong Ming Lantern stiga.

Gör påskägg.

Bestäm när påsk är.

Klä upp som Pocahontas.

Gör ett falskt sår.

Gör påskägg.

Bevara din kultur.

Starta en goblinjakt.

Ta reda på vad dina föräldrar kommer att ge dig till jul.

Bygg en kista.

Fira fars dag.

Ta reda på när någon är födelsedag.

Förklara för ditt barn meningen med Lent.

Ge en hawaiiansk fest.

Gör en svamp gurka kostym.

Gör sockerskalle.

Skriv födelsedaginbjudningar.

Ordna en Halloween Pary.

Bevara din kultur.

Få ett födelsedagskort från presidenten.

ako woman