Home \ fast
 

Klä upp som Pocahontas.

 

Om det är ett lek eller bara för skojs skull, är Pocahontas en bra karaktär. Här är några förslag på hur du gör din egen Pocahontas outfit med matchande tillbehör. Denna kostym är lämplig för nästan alla åldersgrupper och dess tillverkning kan tas som ett billigt och snabbt projekt för en eftermiddag.

              

Förfarande .

    

    1      One-piece Dress  ,

    
   
 1.            1      Få ett tyg i jordtoner. Ta en av bomull eller någon annan lätt naturlig fiber, som hampa eller linne. Se till att du har tillräckligt med material för din storlek och figur.  
    
  • Dessutom kan du lika väl använda ett tyg i en lite ljusare eller mörkare nyans av brun. Han skulle vara fransad i midjan och upp och under på klänningen för accenter. Materialet i det här tyget är inte så viktigt, men med klänningens material bör du se till att det inte irriterar huden.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gör en klänning i stil med Pocahontas (titta på bilden för formen). Du kan hitta enkla mönster på internet eller i alla tyg- eller sybutiker. Det är bäst att välja ett mönster som smickrar din figur.  
    
  • Glöm inte att schemalägga randarna på botten av klänningen och på den övre halvan. För att göra fransarna, skära remsor från ett brett lager av tyg och fäst dem i över- och underkant.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Fäst ett bomullsbälte. Ett tunt rep skulle också vara lämpligt. Allt som ser robust ut och inte maskingjorda skulle vara lämpligt.                  
 6.  
             

    2      Tvådelad med poncho  ,

    
   
 1.             1      Köp ett mockaimitationstyg (även kallat Monkey Skin eller Sweden Leather). Ta den i en nyans av brun som du gillar. Om du inte vet hur mycket tyg du behöver, fråga en anställd i tygaffären för råd. En kvinna med medelhöjd behöver cirka 185 cm väv för denna metod.  
    
  • Bestäm hur länge poncho och kjolen ska vara och skära din tyg i enlighet med detta.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vik tyget från vilket du vill göra ponchoet i mitten. I den stängda vikta kanten borde hålet för huvudet komma. För att göra detta, vika tyget igen för att hitta mitten för huvudet. För en triangulär klippning, vika den resulterande toppen (mitt) igen och markera det senare gränssnittet.  
    
  • Klipp ponchoet till önskad längd. Glöm inte att inkludera slitsar som du senare kommer att utvecklas till fransar. Längden på poncho och fransar beror på din storlek och hur länge du vill ha poncho.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Klipp ut nackområdet. Vänd tyget till vänster innan du börjar klippa. Klipp längs hörnet eller markerat gränssnitt som identifierats i föregående steg.  
    
  • Stäng den öppna sidan för att få en ponchoform. Den vikta sidan behöver inte sys. Vänd ponchoet till höger.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Klipp fransarna. Om du inte gillar att göra det gratis (och du har inte ens en randig klippmatta) kan du vrida ponchoet till vänster och rita linjer med en linjal och penna. Kanterna kan ha vilken längd som helst, men de ska vara ca 2,5 cm breda och klippa med jämna mellanrum till varandra.  
    
  • För en fullvuxen kvinna är fransar på över 30 cm lämpliga för ett poncho som täcker hela överkroppen.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ta den andra tyget i din kjol. Du kan använda en kjol som du redan har som ett grovt mönster. Som redan nämnts beror den önskade tyglängden på hur länge du vill ha kjolen.        
 10.  
 11.             6      Trim tyget för din kjol. Ett icke-symmetriskt hörn är epitomen till den klassiska Pocahontas stilen. Börja vid ungefär mitt i låret och låt det sluta på knäet. Men glöm inte att ta med kanten. Pocahontas kjol var säkert tillräckligt lång för att täcka hennes rumpa!  
    
  • Nästan ca 2/3 av sidokjärnsskanten till - den exakta sömlängden beror på kjollängden. Du behöver inte sy hela sidan, för att du ska skära en del av längden nedan för kantarna.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Klipp fransarna. Klingorna ska matcha dem på poncho. Skär därför in ungefär samma längd och bredd som på poncho. Men de behöver inte vara perfekta - faktiskt kan lite ojämna fransar se ännu bättre ut och inte så symmetriska.  
    
  • Om det behövs kan du använda en annan bit av tyg som ett bälte för att hålla din kjol från att glida av. Ponchoet ska täcka överdelens övre del. Om det inte ser så sött ut med bältet, kan du gömma det bra under poncho.
  •  
  • Om du fortfarande har tyg kvar, skär fransar i det och gör det runt dina skor eller stövlar. På så sätt har du redan tickat ämnet av skor!
  •  
         
 14.  
             

    3      Tvådelad med en axelring  ,

    
   
 1.             1      Köp en ljusbrun T-shirt som är flera storlekar för stora för dig. Du behöver det för att göra en topp och en kjol och fransarna. Därför bör det vara mycket längre och bredare än dina kläder vanligtvis är.        
 2.  
 3.             2      Klipp av T-skjortans ärmar i en vinkel, spring uppåt (från en armhål till motsatt axel). Håll axeln på ena sidan så att klänningen inte kommer att glida av dig senare. Klipp av ärmen på sidan och en del av halsen. Det enklaste sättet är att placera T-tröja på en plan yta för skärning.  
    
  • Klipp av den nedersta 1/3 av T-tröjan också. Gissa hur länge du vill ha toppen och kjolen. Om du vill ha en längre kjol ska du avskurna en längre bit av T-tröja. Ta hänsyn till storleken på dina höfter och din pos - de kan göra en långsiktig kjol mycket kortare.  
     
   • Att få två ljusbruna T-shirts skulle också vara ett bra sätt att få en längre kjol och en matchande topp. De är inte särskilt dyra och kan köpas i många klädaffärer och kanske hantverksbutiker.
   •  
    
  •  
         
 4.  
 5.             3      Klipp underkanten av kjolen. Han ska vara ditt bälte senare, så var försiktig med honom. Klipp näsan så att du får en lång remsa.  
    
  • Klipp ca 2,5 cm från toppen av kjolen och skära små slitsar i bältet. De ska vara 2,5 till 5 cm från varandra och vara tillräckligt stora för att bältet ska passa igenom.  
     
   • Dra bältet i spåren. Du kan börja i mitten, sidled eller bakåt, beroende på var du vill binda den. Gör dubbla knutar i ändarna så att du inte slår ut dem av misstag.
   •  
    
  •  
         
 6.  
 7.             4      Klipp ärmarna i fransar. Dela upp i 2,5 cm breda tygstycken och klippa av dem. När du har gjort det borde du ha flera tyglusar som inte längre kan erkännas som ärmar. Skär dem alla ifrån varandra så att du har flera ränder. Var inte oroande när de krular upp på kanten. Det kan vara så. Denna kostym vinner sin charm bara av så små oegentligheter.        
 8.  
 9.             5      Klipp små dubbla slitsar parallellt med kanten ned i kjolen. Du kommer att fästa kanten på dessa slitsar senare. En liten dubbel slits uppstår när du skär två små slitsar väldigt nära varandra. Du kommer att dra de fransar du just gjort genom dessa slitsar.  
    
  • Klipp slitsarna ca 2,5 cm från höljet. Du bör ställa in dubbla spår på ett avstånd av ca 2,5 cm. När du har dragit en frans genom spåren, fixa den med en dubbel knut på din kjol.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Klipp ut slitsar på baksidan av skalet. I midjeområdet ska du vara ca 7,5 cm bred och sedan bredare i axelriktningen. Börja i midjeområdet.  
    
  • Klipp slitsarna i mitten av baksidan i mitten så att du har flera bitar att knyta ihop. Se till att träffa exakt mitten, så att knutarna blir trevliga i rad senare.
  •  
  • Fråga någon senare att knyta dig överst. Låt honom / henne knyta det för att accentuera din figur.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Fringa kantarna ner i din kroppsdel. Använd samma metod som du använde på kjolen före. Om din halsringning (en axelring) ser lite för naket, kan du också applicera fransar där. Klipp i små dubbla slitsar. Dra sedan de fransar som är kvar över dem och knut dem.  
    
  • Om din halsring fortfarande är för påminnelse om en T-shirt, kan du ta två kantade ränder och knyta dem i olika höjder till vänster och höger framkant av klippkanten för att dekorera halsen. Han blir lite fyrkantig och förlorar sin T-shirt karaktär.
  •  
         
 14.  
             

    4      Tillbehör  ,

    
   
 1.             1      Använd en självbrun eller brun smink på dina kinder för att få en fin brun hudfärg. Var försiktig med självtältaren - Pocahontas hud var verkligen inte orange. Om du har mycket ljus hud kombinerar du rodnad och solskydd för en solig hudfärg.        
 2.  
 3.             2      Använd en kedja av träpärlor. Ännu bättre än en köpt, skulle vara hemlagad! Om du vill ha ett halsband som Pocahontas i Disney-versionen, titta på internet för några bilder av hennes bästa. Halsbandet var blått med ett vitt hängsmycke.  
    
  • Med halsbandet kan du få lite mer färg in i din kostym. Också överväga att bära armband eller armband, men överdriv inte det. En eller två tillbehör är tillräckliga, för som Pocahontas är: mindre är mer!
  •  
         
 4.  
 5.             3      Köp en peruk med långt, flytande, svart hår på kostymuthyrning eller liknande butik. Om du vill vara okomplicerad, fäst dem till en eller två pigtails. Pocahontas har inte nödvändigtvis mörkt hår, men det skulle vara den klassiska bilden av henne.  
    
  • Om du har långt hår, men ändå vill ha en peruk, överväga om du vill köpa baddräkt, så att ditt hår inte glider ut under perukan - eftersom det skulle ge ditt utseende en vacker dämpare.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Förbuda ett huvudband. Ta samma väv som du använde för din outfit. Skär tre långa band och binda dem ihop. Starta det hela med en knut.  
    
  • Den flätade delen ska passa runt huvudet på pannhöjden. Men låt slutet hänga nedåt. På hängande änden kan du fortfarande fästa pärlor eller fjädrar för att krydda din dräkt lite. Sticka huvudbandet på huvudstorlek och slutligen göra knutar i ändarna, så att smycken inte faller av.
  •  
         
 8.  
             

Tips .

                  

Vad du behöver .

             
Fast populär:
Klä upp för Halloween som en äldre person.

Fira en grön jul.

Skriv ett tal som bästa man.

Firar en traditionell påsksöndag.

Gör en blöjkaka.

Organisera ett bröllopsdusch.

Spara på din bröllopsfest.

Hur man bygger ett hemsökta hus.

Bestäm när påsk är.

Planera ett bröllop på en budget.

Spola ut ett hårdkokt ägg.

Gör upp för ett bröllop.

Elver och skrapväv.

Att vara ceremonier av ett bröllop.

Ljus ett ljus för Hanukkah.

Brudbuketter.

Skriv födelsedaginbjudningar.

Spola ut ägg.

Att uppträda ordentligt på en företags julparty.

Argumentera inte vid jul.

Gör en fågelskrämma.

ako woman