Home \ fast
 

Planera en vacker Alla hjärtans dag på en låg budget.

 

Om du är orolig att dina pengar inte räcker för att göra din partner till en vacker Alla hjärtans dag, stressa inte! Inga diamanter eller besök på en femstjärnig restaurang behövs för att göra det till en speciell Alla hjärtans dag. Dessutom kanske din partner inte ens gillar sådana gåvor och saker! Det handlar om att hitta saker som du kan njuta av tillsammans. Du kan visa hur mycket den andra personen betyder för dig, genom att planera oförglömliga upplevelser och göra små, prisvärda gåvor.

              

Förfarande .

    

    1      Uttryck din uppskattning  ,

    
   
 1.            1      Ge upp dagen på teknik. Placera telefonen åt sidan och stäng av TV: n medan du firar. Ägna all din uppmärksamhet åt din partner genom att inte vara distraherad från sociala nätverk, meddelanden eller katt bilder på din romantiska dag       
 2.  
 3.             2      Ha en meningsfull konversation. Alla hjärtans dag är den perfekta tiden för att komma närmare att prata om saker du inte har talat om länge. Tala om dina drömmar för framtiden och kom ihåg speciella stunder från början av ditt förhållande. Fråga din partner hur han ser sitt liv. Lyssna noga, för att han skulle kunna berätta något viktigt för dig själv. 
    
  • Samtalet ska vara positivt. Nämna inte tidigare misstag och prata inte om problemen i ditt partnerskap, eftersom det kan leda till en tvist. Det är precis vad du inte vill!
  •  
  • Om han eller hon säger något viktigt som "Jag är inte glad över var vi bor", försäkra din partner om att du lyssnar och att hans lycka är viktig. Säg att du kan prata senare om detaljerna om en stor förändring.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Överrask din partner genom att fylla i en irriterande uppgift för honom. Om den andra personen brukar ta hand om tvätten, tvättar disken eller rensar takrännorna, gör sedan det för henne som hon ville innan hon kom hem. Det visar att du tänkte på din partner och du ville inte göra det själv.        
 6.  
 7.             4      Ge dina partnerkuponger till fina uppgifter som du ska göra. Detta kan innebära att han ger fotmassage, lagar en vecka eller tvätterar utan att klaga. Du kan också lova att göra det speciella i sovrummet din partner alltid har velat ha.  
    
  • Skapa kupongerna själv på din dator. Du kan ta visitkort mallar eller skära ut kuponger hjärtformade efter att du har skrivit ut dem. För att lägga till en söt touch till helheten kan du skriva den "när som helst inlösningsbar, inget utgångsdatum".
  •  
         
 8.  
 9.             5      Säg "Jag älskar dig. "Det kostar ingenting, men det betyder mycket. Var inte blyg. Säg det ofta på Alla hjärtans dag. Din partner kommer att uppskatta din ärlighet och det betyder mer än en gåva någonsin kunde vara.                 
 10.  
             

    2      Gör presenter  ,

    
   
 1.             1      Ta ett kärleksbrev som kommer från hjärtat. Var inte rädd för att rave, speciellt om du vanligtvis är ganska oromantisk. Alla gillar det när den person han är älskad av uttrycker den kärleken i ord igen. Du kan också göra ett kort ur det genom att lägga brevet ihop och lägga till personliga ritningar.       
 2.  
 3.             2      Skapa en mixtape. Tja, idag är det mer som en spellista, men tanken är densamma: gör en lista med låtar som gör att du tycker om din partner eller ett speciellt minne som en semester eller det är bara romantiskt. Du kan göra det till en CD som din partner kan höra i bilen, eller dela spellistan på sitt Spotify-konto så att de alltid kan lyssna på det.        
 4.  
 5.             3      Gör en bildram med foton som din partner kan ändra. Köp en begagnad butik eller en-euro butik för en billigare bildram. Skriv ut flera bilder av dig som ett par som din partner kan ändra på viljan! Du kan också göra en klippbok ur gamla anteckningar och tejp istället för att köpa en ram.        
 6.  
             

    3      Gör billiga gåvor  ,

    
   
 1.             1      Ge din partner en ros istället för en helstruts. En ros betyder "du är den som", så skämm dig inte om du inte kan ge din partner en hel trädgård. Rosen hänger upp och ner mot väggen när den börjar att vissna, eftersom den torkar då och hennes år har något av henne. 
    
  • Eftersom även en enda ros på Alla hjärtans dag kan vara ganska dyr kan du fråga din mamma eller mormor om du kan ta en från hennes rosebush. Detta gör det ännu mer romantiskt som det ritades av någon du älskar.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gå till en en-euro-butik för att köpa billiga gåvor. Det finns allt som är dyrt i festaffärer eller blomstaffärer, som ballonger, sötsaker eller fyllda djur. Köp flera saker, trots allt kostar de bara en euro!        
 4.  
 5.             3      Byt Alla hjärtans dagskort i butiken. Hitta Alla hjärtans dagskort i butiken tillsammans. Ge dem varandra lokalt och bestämma tillsammans, oavsett om du vill köpa korten eller bara ta en bild för att påminna dig om ögonblicket.       
 6.  
 7.             4      Köp några små krukväxter. Du spenderar inte mer än 15 € på en liten krukväxt. Dessutom håller de längre än snittblommor. Din partner kan lägga blommorna på skrivbordet och påminner om hur mycket du älskar honom. Ge instruktioner om hur man ska ta hand om växten så att den kan leva länge och blomma ofta.  
    
  • Succulenter som kaktus och aloe vera är ett bra alternativ eftersom de behöver lite vård och kommer att hålla länge. Dessutom kommer kaktusar också att få blommor om de får tillräckligt med ljus, rätt jord och rätt bevattning!
  •  
         
 8.  
             

    4      Planera billiga företag  ,

    
   
 1.             1      Ta en engångsdanslektion. Letar du efter en nybörjarkurs i en dansstil som din vän skulle vilja ha. Salsa, gunga och vals är roliga, även om du inte har någon erfarenhet! Dansskolor eller fritidscenter erbjuder ibland smaklärare för fem till 15 euro per person.  
    
  • Ring på dansskolan och säg att du vill släppa för en smaklärning. På det sättet kan hon se till att det finns tillräckligt med utrymme.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ta en picknick. Förbered en speciell måltid av kakor, ost, frukt, kött och efterrätter genom att kolla in snabbköpet för specialerbjudanden. Det behöver inte vara något speciellt! Ta omedelbar dricka choklad eller den flaska vin som har varit i ditt kök så länge. Använd en gammal filt eller handduk som bas och lagra maten i en behållare som du redan har, t.ex. en ryggsäck eller resväska. Du kan också ha en picknick i din trädgård om du inte vill gå så långt.       
 4.  
 5.             3      Hyr en film från videobiblioteket eller biblioteket. Du behöver inte gå till dyr film, du kan låna en film för några euro. I biblioteket kan du ibland hitta klassiska romantiska filmer som "Du ska bli min lyckliga stjärna" eller "Casablanca". Biblioteket är ett bra alternativ i alla fall, för filmerna kostar ingenting!       
 6.  
 7.             4      Observera stjärnorna. Sätt på varma kläder och gå ut för att titta på stjärnhimmel. Om du vill resa med bil bör du ta med filtar, termokolvar med varm choklad och tillräckligt med bränsle för att du ska kunna köra fram och tillbaka. Hitta en plats i utkanten där himlen är klar. Ta ett stjärnkarta med dig och leta efter stjärnor som du känner. Sök en stjärna bara för dig två och lova att titta på honom varje Alla hjärtans dag.       
 8.  
 9.             5      Gör en romantisk scavenger jaga. Dölj en serie korta, romantiska dikter som också indikerar var nästa är. Led din partner till platser som är viktiga för ditt förhållande. Det här kan vara kaféet du träffade, eller trappan i byggnaden där du kysste för första gången. Träffa din partner på varje station med en liten present, som en hemplockad blomma eller hans favoritgodis.       
 10.  
 11.             6      Måla med akvarellporträtt av varandra. Barnens akvarelluppsättningar är billiga och inkluderar en eller två penslar. Du kan hitta dem i butiker för hantverk eller skolmaterial, till exempel. Du behöver inget speciellt papper för det. Skrivarpapper är nog! Låt bilderna torka och sedan hänga dem så att du kan se dem varje dag. 
    
  • Oroa dig inte för hur bra bilderna kommer att vara. Vattenfärg är naturligtvis rörigt och svår att kontrollera. Därför kan den färdiga bilden inte se ut som din partner så lika! Det spelar ingen roll. Det är tanken som räknas.
  •  
         
 12.  
             

Tips .

                Läs mer... (12)      
Fast populär:
Fira ett traditionellt hinduiskt bröllop.

Fira fars dag.

Lägg vävnadspapper i en presentpåse.

Fira Thanksgiving.

Fira påsk.

Att vara ceremonier av ett bröllop.

Gör påskägg.

Gör upp för ett bröllop.

Hur hittar jag rätt bröllopsfotograf.

Att organisera en tefest.

Hosta en födelsedagsfest.

Gör juldekoration själv.

Fira en trettonde födelsedag.

Hitta den exakta tiden för din födelse.

Reagera om någon gratulerar dig till din födelsedag.

Köp en vigselring.

Spara på din bröllopsfest.

Ordna en Halloween Pary.

Gör påskägg.

Få ett äktenskapstillstånd.

Skriv ett äktenskapslöfte.

ako woman