Home \ fast
 

Starta en goblinjakt.

 

Letar du efter en ny tradition för St Patrick's Day? Här är något du kan försöka. Goblins existerar eller existerar inte, det beror på din synvinkel, men den här jakten handlar om att fira St. Patrick's Day på ett roligt sätt och undervisa barnen på festivalens anda.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Stiga upp tidigt. Berätta goblinerna att goblinerna bara dyker upp på St Patrick's Day och att de inte ska låta chansen gå över oanvända. Låt dem inte veta att goblins inte existerar och att föräldrar organiserar allt.       
 2.  
 3.             2      Hämta ett nätverk. Det här steget är inte nödvändigt eftersom du kanske inte vill fånga goblinen, vilket är en bra tanke, för det skulle verkligen störa goblinen mycket. Istället kanske du vill ta med en kamera och klä så att du kan gömma dig bra.        
 4.  
 5.             3      Bygg din goblinjaktgrupp. Det är mycket roligare när två eller fler personer deltar i goblinjakt. Barn kan tycka om det när syskon, kusiner, grannar eller vänner kommer med.        
 6.  
 7.             4      Starta din sökning. Börja ute, för det är bara naturligt att goblins föredrar att vara i naturen. Tobblarna är ju gröna och kan gömma sig perfekt mellan träd och gräs.        
 8.  
 9.             5      Leta efter goblinspår. Om du ser några, följ dem. Leprechauns förlorar ibland guldmynt eller till och med chokladtalare!        
 10.  
 11.             6      Var medveten om att legender säger att goblins hatar djur. Eftersom de är troligen rädda för hundar, katter, fåglar och ekorrar, är det bäst att lämna Bello hemma istället för att leta efter goblins i träden. De bästa ställena är där det inte finns några djur.        
 12.  
 13.             7      Söker på alla möjliga ställen. Även i små trädhål, små grottor i marken eller till och med i små verktygshyllor. Gruppledaren bör vara beredd att söka på smala och ovanliga platser.        
 14.  
 15.             8      Titta noga. Du kan anpassa sig perfekt till din miljö. Är du säker på att du inte såg någon?        
 16.  
 17.             9      Hitta nära trädgårdarna om du har dem. Goblins kanske tror att de är riktiga dvärgar och kan försöka underhålla dem med berättelser eller pussel. Andra goblins kan å andra sidan känna sig förolämpade att några av deras vänner har blivit trädgnagar.        
 18.  
 19.             10      Ange igen. Om du har sökt överallt ute, gå tillbaka till huset. Kanske kom de redan in?  
    
  • Hitta nära dörren, åka dit först.
  •  
  • Följ alla steg som också var ute, förutom för steg 7 förstås.  
     

    Glöm inte att leta efter små, gröna fotspår nära huset. Om du har hittat en goblin och fråga honom var han har gömt sitt guld, att aldrig glömma honom, annars kan han lura dig.  

    
  •  
                   
 20.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

             
Fast populär:
Välj en present till din bästa manliga vän.

Fira ett ekologiskt bröllop.

Hur man skapar en zombie smink.

Fira jul.

Julljus blinkar synkroniserad med musiken.

Maitanz.

Hanukkah förklara.

Skriv en begravningsorganisation för en avlidne morförälder.

Binder julbågar.

Spara på din bröllopsfest.

Gör påskägg.

Få ett födelsedagskort från presidenten.

Gör en Halloween krans.

Gör spindelväv.

Gör sockerskalle.

Lär barn den sanna meningen med den kristna påsken.

Dekorera till Halloween.

Klänning för Oktoberfest.

Slå in en presentkorg.

Fira en grön jul.

Gör enkla julkort.

ako woman