Home \ fast
 

Skriv en begravning eller en begravningsorganisation.

 

Du kan känna dig hedrad om du får hålla en begravning eller en begravningsorganisation. Ett sådant tal är viktigt för en lyckad minneservice. Vänner och släktingar kommer att minnas det hela livet. Uppgiften kanske inte är lätt, men du borde inte vara rädd. I denna handledning lär du dig att skriva en röra begravningsorganisation.

              

Förfarande .

    

     Begravnings- eller gravtalet skriver  ,

    
   
 1.            1      Ha förtroende och tänka positivt. Kom alltid ihåg att du kan skriva och hålla ett berörande sorgtal. Oroa dig inte om det blir den perfekta berömningen. Din uppgift är - med tanke på den korta tiden och din egen sinnestillstånd - att ge ditt bästa. Tryck på agoniserande frågor som belastar dig, bara åt sidan: "Vad ska jag säga?", "Kommer folk att tycka om det?", "Hur lång tid måste jag prata?", "Var ska jag börja?"       
 2.  
 3.             2      Hitta inspiration i saker som ger älskade minnen, berättelser och känslor tillbaka till den avlidne. Bläddra igenom gamla fotoalbum, titta på gamla videofilmer eller läs tidskrifter. Fråga vänner och släktingar om deras berättelser och minnen.        
 4.  
 5.             3      Välj en stil. Ditt tal kan vara ledsen, seriös, tankeväckande eller humoristisk. Du kan bäst bestämma vad som är lämpligt för tillfället.        
 6.  
 7.             4      Skapa en översikt över ditt tal. Outlining hjälper dig att strukturera dina tankar och fokusera på de viktigaste. Detta kommer att underlätta för dig att skriva talet efteråt. Skriv ner de viktigaste punkterna först och lägg sedan till detaljer. Ju mer detaljer du redan har vid den här tiden, desto lättare blir det för dig att skriva ett första utkast.  
    
  • Du kan skapa en skiss på många sätt. Välj en form som du kan hantera bra. Du kan skriva en traditionell kontur: vinkelrätt mot varandra med hjälp av bokstäver och romerska siffror. Du kan också skapa en slags mental karta. En mindmap stimulerar kreativt tänkande eftersom du kan hoppa från en idé till en annan och inte fångas i fasta strukturer. På toppen av ett pappersark skriver du den avlidnes namn. Skriv sedan ned alla tankar som kommer till ditt sinne och sammanfatta om möjligt dem i ett ord eller en kort fras, t.ex. "Välgörenhetsintresse".
  •  
         
 8.  
 9.             5      Fortsätt dina tankar. För varje tanke du redan har skrivit, lägg till fler poäng som de kommer till ditt sinne. När du har lagt ner dina tankar på papper läser du dem igenom och numrerar de viktigaste punkterna som du vill använda dem i ditt tal.        
 10.  
 11.             6      Skriv ett första utkast, kom ihåg att det bara är en design och behöver inte vara perfekt. Du upplever olika känslor under den här tiden. Om det är svårt för dig att skriva talet, var inte avskräckt och ge inte upp. Ta en stund att samla. Läs igenom din skiss och kom ihåg att varje utkast måste korrigeras och revideras efteråt. Börja skriva långsamt, även om du inte vet vad du ska skriva för tillfället. Håll dig vid din skiss och inspirerad av dina idéer. Du kan också skriva ditt tal som ett brev till den avlidne. Skriv om möjligt talet i ett och håll inte med bagage eller oklara fraser. Efteråt har du gott om tid att läsa igenom allt igen, för att förbättra misstag och för att ge talet sin slutgiltiga beröring.        
 12.  
 13.             7      Inträdet i talet. För det mesta är det här den svåraste delen: "Hur börjar jag mitt tal?", "Hur kan jag uppmärksamma sorgarna?" Om du inte tänker på något i början, hoppa över den delen av talet och fortsätt skriva , Du har möjlighet att återvända när som helst. Vill du börja talet med humor? Vill du röra hjärtan? Att tänka på? Det här är alla sätt du kan hitta en bra start. I vilket fall som helst bör du kunna locka publikens uppmärksamhet och ställa en stavning över dem. Här är några förslag på hur du gör det här.  
    
  • Starta ditt tal med ett passande citat från en berömd person, den avlidne själv, en vän, Bibeln eller någon annan bok. Du kan också inkludera citat i ditt tal någon annanstans.  
     
   • "Johann Wolfgang von Goethe sa en gång:" Ett värdelöst liv är en tidig död. "Lyckligtvis gäller inte denna term för vårt älskade Jennifers extraordinära liv."
   •  
   • "Jag minns väl vad Karl brukade säga:" Jag är säker på att Gud har en bra humor. Om det inte var så, skulle jag verkligen inte ha gift dig med din mamma: "Jag brukade skratta åt att skratta när han gjorde det roligt med hans underbara äktenskap. Karl och Erika var verkligen själskamrater. "
   •  
    
  •  
  • Starta ditt tal med en fråga och svara sedan på det själv.  
     
   • "Min pappa frågade mig en gång," Michael, vad tror du att du vill ha mest på din dödsäng? "Jag tittade lite förvirrad på honom och sa:" Jag kan berätta vad Jag vill inte önska. Jag säger verkligen inte att jag skulle ha velat ha mer tid att jobba och tjäna mer pengar. Istället skulle jag vilja tillbringa mer tid med min familj. "Det var det som hedrade min pappa: hans stora, ovillkorliga kärlek till sin familj. "
   •  
    
  •  
  • Du kan också börja ditt tal med en dikt. Du kan skriva det själv, använda den avlidnes favoritdikt, eller välj en som kommer att trösta dig under den svåra tiden.  
     
   • "Separation är vårt parti, återförening är vårt hopp. Så bitter som döden kan han inte skilja sig från kärlek. Han är skild från livet, men inte från vårt liv; för hur kunde vi tänka honom död, så bor i vårt hjärta! - Aurelius Augustinus. "
   •  
    
  •  
  • Fortsätt skriva och hålla fast vid din skiss så nära som möjligt. När du har "arbetat" en punkt, gå vidare till nästa. Ju bättre din struktur desto lättare blir det för dig att skriva. Om du vid en tidpunkt inte längre vet vad du ska skriva, fortsätt till nästa och slutför det senare.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Ta med publiken i talet. Låt dem känna att de är en del av det. Berätta historier som får dem att skratta eller gråta. Ditt mål är att sorgarna kommer ihåg den älskade avlidne.  
    
  • Avsluta ditt tal genom att kort sammanfatta vad du sa tidigare. Ta med dig dina tankar, så att allt stänger till en stor cirkel. Du kan hämta på viktiga punkter igen eller du kan sammanfatta det stora inflytandet som den avlidne hade på ditt liv. Återigen kan du använda en citat eller en dikt.
  •  
         
 16.  
 17.             9      Redigerar ditt tal. Endast sällan görs det med ett första utkast. Förbättra fel, omarbeta textpassager. Du kan också behöva ändra ordningen för de enskilda poängen. Andra punkter att överväga är:  
    
  • Skriv inte för formellt. Ditt anförande bör inte låta förlorat eller tråkigt. Skriv som om du skrev ett brev till en gammal vän. Oroa dig inte om ofullständiga meningar.
  •  
  • Växla med olika namn för den avlidne. Använd inte bara honom, mamma, pappa, Kevin, Sarah... Avbryt dig genom att prata om Mama, använd sedan hennes namn eller ett personligt pronomen igen. Detta förbättrar ditt tal mycket och håller uppmärksamheten hos sorgarna upprätt.
  •  
  • Se till att du skriver kort och korrekt. Du kan säga vad du vill säga. Kom ihåg dock inte att förlora dig själv i alltför många detaljer och långa historier. En beröm bör inte ta mer än tre till fem minuter. Beroende på hur snabbt du pratar motsvarar detta ungefär tre skrivna sidor (en rad). Därefter sjunker publikens uppmärksamhet snabbt.
  •  
         
 18.  
 19.             10      Öva ditt tal. Ju mer du övar, ju mer självförtroende du bygger och desto effektivare blir ditt tal. Öva alltid och överallt: framför spegeln framför din familj framför dina arbetskollegor. Detta kommer också att hjälpa dig att övervinna alla rädslor som kan existera. Detta gör att du kan hålla ditt tal naturligt och avslappnat. Dessutom memorerar du dem längs vägen, vilket i sin tur ger dig möjlighet att titta på dina lyssnare.        
 20.  
 21.             11      Håll talet. Den här delen kan vara den svåraste. Kom ihåg dock att alla sörjande är bakom dig. Ingen kommer att anklaga dig om ditt tal inte visar genialet av beredskapen på berget. Ingen kommer att kritisera dig för din teknik för att tala och retorik. Alla närvarande kommer att bli känslomässigt rörda, du ingår. Det är bra om du behöver pausa ett ögonblick under ditt tal att samla. Försök att hålla dig lugn och ta dig tid.                  
 22.  
             

Tips .

                  
Fast populär:
Cinco De Mayo firar.

Gör ett popupkort för ett julgran.

Gör en presentkorg med flera nivåer.

Ljus ett ljus för Hanukkah.

Få massor av godis på Halloween.

Ge en födelsedagsfest.

Som en brudgums vän gör ett roligt tal.

Planera en vacker Alla hjärtans dag på en låg budget.

Organisera en Halloween fest.

Fira Halloween.

Rätt bröllopsklädda garderob.

Gör ett falskt sår.

Gör en påskkorg.

Prata vid ett möte före ett ordnat äktenskap.

Hemligt gifta sig i Las Vegas.

Rosh HaShana firar.

Organisera en fest.

Gör påskägg.

Skriv en begravning eller en begravningsorganisation.

Att vara ceremonier av ett bröllop.

Att vara en bra partner på prom (för pojkar).

ako woman