Home \ fast
 

Köp en vigselring.

 

Att köpa en vigselring kan vara både roligt och stressigt. Köpet är mycket lättare om du inser att det inte finns någon perfekt vigselring, men en perfekt ring för dig. Det är också användbart att begränsa dina val och lära steg för steg hur man köper en vigselring. När du förstår grunderna känner du dig säker på att du väljer rätt ring.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Ange din budget. Det här hjälper dig att hålla dig inom dina ekonomiska resurser när du letar efter din ring.       
 2.  
 3.             2      Bestäm om du vill ha en vielsesring dekorerad med ädelstenar eller ganska enkelt.        
 4.  
 5.             3      Bekanta dig med de fyra egenskaperna hos ädelstenar. Det är viktigt att du förstår jargongen av diamanter och ädelstenar för att tydligt formulera dina önskemål till säljaren. Det har också den effekten att säljaren kommer att göra mer för att hitta den perfekta ringen för dig.  
    
  • Renheten indikerar hur ren en diamant är. Det ger också antalet fel i stenen. En diamant med få oegentligheter kostar mer.
  •  
  • Diamantens karat anger dess vikt och storlek. Ju tyngre diamanten desto mer kostar det.
  •  
  • Färgen indikerar diamantens skuggning. Diamanter finns i många olika färger, inklusive vit, brun, rosa och jämn svart.
  •  
  • Klippet beskriver proportionerna av en ädelsten. Var medveten om att det finns skillnader mellan diamantskuren och formen av en diamant.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Välj en ringsignal som också vänder dig till din förälder, om du vill ha matchande ringar. Ringar finns i en mängd olika metaller, inklusive guld, vitt guld, titan och platina.        
 8.  
 9.             5      Välj en vigsel som passar din personlighet. Om du är en konservativ person, är en enkel traditionell ring bäst för dig. Om du tycker om dig själv som en modern person, kan en titanring med svarta diamanter vara en bra match för dig.        
 10.  
 11.             6      Matcha din vigselring till smycken du redan äger. Om du brukar ha på sig silver eller sterling silver, skulle en vitguld eller platina ring vara perfekt för dig. Du kan också välja en tvåfärgad ring om du bär både silver och guld.        
 12.  
 13.             7      Bestäm vilken stilring som är praktisk och bekväm för dig. Du borde fråga dig själv om den ring som du gillar bäst passar din livsstil också. Bestäm om ringen passar ditt arbete och ditt vardagsliv.                  
 14.  
        
Fast populär:
Organisera en julfest.

Klä upp som Pocahontas.

Köp en perfekt present till din tidigare kärlek.

Klä upp som Pocahontas.

Skriv en begravning eller en begravningsorganisation.

Skapa presentkorgar.

Skriv en begravning eller en begravningsorganisation.

Gör en Halloween kostym.

Fotspår av Leprechaun på St Patrick's Day.

Prata vid ett möte före ett ordnat äktenskap.

Bli en bra ceremoniemästare.

Tie en vintergröna krans.

Binder julbågar.

Planera ett billigt bröllop.

Planerar en bröllopsmottagning.

Planera ett prisvärd strandbröllop.

Adress bröllop inbjudningar.

Fira Thanksgiving.

Spara på din bröllopsfest.

Fira ett ekologiskt bröllop.

ako woman