Home \ fast
 

Gör en unicorn kostym.

 

En Unicorn är en rolig och magisk kostym som är perfekt för födelsedagsfester och Halloween. Unicorn Headbands är lätta att skräddarsy, och de är stora festgåvor för ett barns födelsedagsfest eller för vardagliga dress-up-spel. Att ha ett horn är nyckeln till en bra enhörningsdräkt och att lägga till andra element, till exempel öron och svans, hjälper till att slutföra kläderna.

              

Förfarande .

    

    1      Konvertera en Hoodie till en Unicorn Costume  ,

    
   
 1.            1      Sätt ihop dina material. Få en hoodie i din färgval (rosa, lila eller vit är bra). Du kommer också att behöva filtstycken i komplementära färger, till exempel vit och rosa, liksom lite bomullsull, som finns i tyget eller hantverksbutiken i närheten av dig. 
    
  • Du behöver också en skarp sax, en symaskin eller nål och tråd och några stift.
  •  
  • Alternativt kan du använda en limpistol för att fästa delar på hooden istället för att sya på dem.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Klipp ut filstycken för manen. Klipp ut ett antal band av filt 22 cm långt och 5 cm bredt. Klipp ut tillräckligt många bitar för att nå från toppen av huven (ca 10 cm från huvens främre kant) till nederkanten på huven när du lägger den på längden.        
 4.  
 5.             3      Fäst manen filt bitar till hoody. Vik varje bit av filten i en cirkel genom att sammanfoga de korta ändarna tillsammans. Låt bitarna överlappa ca 2,5 cm. Stick dessa bitar längs baksidan av hooden. 
    
  • Använd en zigzagstygn på din symaskin för att fästa delarna på hoody. Alternativt kan du sy dem för hand.
  •  
  • Du kan också fästa dessa delar på insidan av huven med säkerhetsnålar. Detta gör det möjligt för dig att fortsätta använda hooden utan enhörningsfunktionen. Täck säkerhetsnålarna med tejp för att se till att kostymbäraren inte prickas av nålarna om de av misstag öppnas.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Klipp männens filtbitar. När manen är fastsatt på hooden kan du klippa slingans ändar med ditt sax genom att göra tre stycken i varje slinga i längdriktningen. Skär sedan upp varje slinga så att du har en furry-look mane.       
 8.  
 9.             5      Gör öronen. Klipp ut två trianglar av filt i en färg, till exempel vit och två trianglar i annan färg, som rosa. De vita trianglarna ska vara större än de rosa trianglarna och storleken på din handflata. 
    
  • Lägg en vit och en rosa triangel på varandra, med den vita nedan. Stäng de två trianglarna tillsammans genom att sy längs mitten. Gör detsamma med den andra uppsättningen trianglar.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Nära öronen på hoody. Placera öronen på båda sidorna av manen, flera inches tillbaka från huvens främre kant. Stick henne tätt. Försök med hoody att kontrollera placeringen. Stäng dem med nål och tråd eller använd säkerhetsnålar på insidan av huven för att fästa dem.       
 12.  
 13.             7      Gör hornet. Hornet är den väsentliga delen av kostymen. Klipp ut en stor triangel av vit filt. Triangeln ska vara några inches längre än huvens längd. Vik trekanten längs i mitten och sy ihop den. Detta bildar unicornhornets konform. 
    
  • Fyll hornet med bomullsull. Använd en stickpinne eller en penna för att trycka på fyllningen i toppen av hornet. Se till att hornet är jämnt fyllt och inte för fyllt.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Sätt hornet på hoody. Knacka hornet i övre delen av huven. Försök med hoody att kontrollera placeringen. Ta av huvan och sy fast ihop med en lämplig trådfärg. 
    
  • Använd en solstråle för att fästa hornet. För att göra en överlockssöm, måste du peka nålen genom botten av huvan och dra upp den genom hoody och hornfiltet. Sedan passera nålen direkt under basen av hornet genom huven och genom filten tillbaka till toppen. Detta resulterar i en trådslinga som säkrar hornet. Stäng runt runt hörnet.
  •  
         
 16.  
 17.             9      Lägg till en svans. Klipp ut långa, smala bitar av filt som når ner till knä när din kostym är sliten. Dessa kan ha en kombination av färger. Samla bitarna i en av de korta ändarna och binda dem i mitten av den bakre delen av hooden.       
 18.  
 19.             10      Slutför kostymen. Sätt på hooden och stäng dragkedjan. Slutför kostymen med matchande eller komplementära byxor eller leggings, skor och handskar. 
    
  • Du kan också måla ditt ansikte för att se ut som en enhörning.
  •  
                   
 20.  
             

    2      Gör en fantastisk Unicorn Kostym  ,

    
   
 1.             1      Sätt ihop dina material. Skapa en unicorn kostym från en tank top, ett hårband och en tulle kjol. Använd en gammal tank i en ljus eller pastellfärg. Köp ca två meter tyll i en föredragen färg. Du behöver också en bit gummiband runt din midja, ett huvudband, pärlor och en limpistol.        
 2.  
 3.             2      Dekorera din bodice. Placera ädelstenar längs halsen och i ett V-mönster som ligger nere på din tank. Använd en varm limpistol för att fästa juvelerna på tanken.       
 4.  
 5.             3      Gör en tullekjol. Ta bort en elastik som passar bekvämt runt midjan. Stäng de båda ändarna ihop så att den gör en cirkel. Klipp av tullebitar som är dubbelt så långa som önskad kjollängd. 
    
  • Vik varje tulleremsa i mitten. Tie dessa band till gummibandet. Ju fler ränder du fäster på gummibandet, desto fylligare och fluffigare blir kjolen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Gör en enhörningshårband. Klipp ut en stor triangel av filt. Vik det i en konform och lim konen. Fäst den här konen på ett hårband med en hetlimpistol. 
    
  • Du kan också använda en konformad bit skumgummi som finns tillgänglig på hantverksbutiken. Vik tullen runt konen och lim den med den heta limpistolen.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Slutför kläderna. Använd gyllene leggingar och sandaler för att klara din outfit. Måla dina naglar för att matcha din outfit.       
 10.  
             

    3      Gör en enhörningshårband  ,

    
   
 1.             1      Sätt ihop dina material. Att stryka en enhörningshorn och öron till ett hårband resulterar i en blixtdräkt. För detta projekt behöver du ett hårband, filt (vitt och rosa), bomullsplatta, tjock gyllene tråd och en limpistol. Dessa material finns i tyg- eller hantverksbutiker. 
    
  • Du kan också använda en bit tejp eller gummiband istället för hårbandet, men det kan inte hänga i huvudet så bra.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gör hornet. Klipp ut en stor triangel från en vit filt. Triangeln ska vara ungefär samma höjd som hårbandet, och botten av triangeln ska vara ca 5 - 7,5 cm i diameter. 
    
  • Rulla filten i en konform. Använd en varm limpistol för att limma hornet. Du kan också sya hornet i en konform.
  •  
  • Stoppa hornet med bomullsullfyllning. Använd en stickpinne eller en penna för att poppa fyllningen i toppen av hornet.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Vik guldtråden runt hornet. Vik den tjocka guldtråden i ett spiralmönster runt hornet så att det ser mer magiskt ut. Lim ena änden av tråden till toppen av hornet och upprepade gånger vinda tråden runt hornet tills du når bottenkanten. Stick tråden i botten av hornet. 
    
  • Drag guldtråden lite tätt, så att hornet komprimeras lite.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Sätt hornet på huvudbandet. Klipp ut en filtcirkel som är något större än botten av hornet. Placera hårbandet mellan hornet och filtkretsen. Stick cirkeln till hornet och hårbandet.       
 8.  
 9.             5      Klipp ut öronen. Klipp ut två uppsättningar av öronens nedre lager. Använd vit filt i tvåskiktsdrap, ca 7,5 cm lång. Låt undersidan av dubbelskiktet vara ojämnt så att när du vikar skikten från varandra, har du två tårar som speglar varandra. Klipp ut ytterligare två öron från den rosa filten, även i tårar och i enskilda lager. Dessa bör vara något mindre än de vita öronen.        
 10.  
 11.             6      Sätt öronen på hårbandet. Vik de vita öronen på båda sidor om enhörningshornet runt hårbandet. Lim den nedre vikta delen på hårbandets undersida. Lim ihop öronen i öronen. Fäst de rosa öronen mot de vita öronen så att de pekar på framsidan och håll dem ordentligt fast.       
 12.  
             

    4      Toss A Last Minute Unicorn Costume  ,

    
   
 1.             1      Gör en Unicorn Horn. Rulla ett pappersark i en kon. Korta botten av konen så att den ligger platt på huvudet. Stick eller klibba ett tejp eller gummiband till undersidan av hornet.  
    
  • Dekorera hornet med filtpennor, kritor, glitterlim eller klistermärken.
  •  
  • Du kan också använda en guld- eller silverhatt att göra ett horn. Rulla festhatten från varandra och klipp ut en 2,5 - 5 cm sektion av den. Rulla upp hatten igen och tejpa den i en konform. Lim eller klistra ett gummiband i höljets undersida.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Använd vit eller pastellfärger. Använd en långärmad tröja och leggingar eller byxor. Använd vit, rosa, lila eller annan pastellfärg. Stick klistermärken på din tröja för att lägga till dekorationer.       
 4.  
 5.             3      Gör en svans. Använd curlingband eller garn i pastellfärger för att göra en svans. Skär av flera bitar av band eller garn som når från midjan till knäna. Tie dessa bitar ihop i ena änden och binda eller binda dem på baksidan av dina byxor.        
 6.  
 7.             4      Slutför kläderna. Använd svarta eller bruna skor som är hovar. Du kan också ha svarta eller bruna handskar som främre hovar.       
 8.  
           Läs mer... (7)      
Fast populär:
Klipp en bröllopstårta.

Vikning en amerikansk flagga.

Idéer till mors dag Hemlagade presenter.

Låt en Kong Ming Lantern stiga.

Dekorera en pumpa utan att hugga den.

Klä dig som Harry Potter.

Låt en Kong Ming Lantern stiga.

Välj en förlovningsring.

Disponering av engångskameror vid ett bröllop.

Binder julbågar.

Säg ett bröllopskål.

Skapa en gästlista för en högtid.

Köp en vigselring.

Planera den perfekta Alla hjärtans dag för din man.

Presenter till julstrumpor.

Dekorera julgran.

Gör en blöja tårta motorcykel eller en blöja motorcykel.

Idéer till mors dag Hemlagade presenter.

Maitanz.

Gör julklappar själv.

Fira höstens solstice.

ako woman