Home \ fast
 

Att organisera en tefest.

 

Tefester har funnits i över 3000 år. Överallt i världen hålls tepartier varje dag. Så sitta ner, njut av en kopp te och låt skvallret gå på kursen. (Denna artikel hänvisar till brittiska teapartys.) <91112>                  

Förfarande .

    
   
 1.            1      Välj en tid. Traditionellt hålls en tefest på eftermiddagen. Detta kan vara sent på middagstid (11.30 till 12.30) eller lite senare (15:00 till 16:00). I själva verket är varje gång rätt när det gäller tepartier. En liten tefest med familjen fortsätter även på kvällen efter middagen.       
 2.  
 3.             2      Bjud in dina gäster. Du kan skicka handskrivna inbjudningar ungefär två veckor i förväg, bara ringa eller e-posta. Prova att begränsa gästlistan till cirka åtta personer. Tepartier ska vara mysiga, så värden har inga problem att ta hand om alla. Bjud bara in dina närmaste vänner eller släktingar.        
 4.  
 5.             3      Hämta utrustningen. Du behöver definitivt en tekanna, koppar och underlägg för att servera te till var och en av dina gäster. Köpa en tefilm och förbered en skål för att samla använt te. Du kan också förbereda en kruka med mjölk, citronskivor, honung och socker. Se till att du har tillräckligt med små tallrikar, servetter och andra redskap för att servera mat.        
 6.  
 7.             4      Köp te. Det finns många te typer du kan erbjuda. Men känner sig inte skyldig att köpa mer än två eller tre. Rekommenderade sorter är: svart te, vitt te, grönt te, frukt och örtte. Du kan fråga dina gäster i förväg om deras önskemål eller helt enkelt köpa vad du tycker att de tycker om.        
 8.  
 9.             5      Servera några rätter. Sök på nätet eller i en receptbok för smörgåsar, potatis eller bakverk recept som går bra med te. Det bästa är något lätt, såsom gurka smörgåsar, men godis som fruktkaka är populär. På tepartier äter du sötsaker oftare än hjärtliga. Om du är uppmärksam, är du en bra värd för en tefest.        
 10.  
 11.             6      Täck tebordet. Lägg en vit duk på ett stort bord. Sätt teet på ena änden av bordet och lämna lite utrymme för dig själv. Som värd serverar du dina gäster te. Placera citron, mjölk, honung och socker vid te och mat i den andra änden av bordet. På tepartier tar gästerna vad de vill äta själva.        
 12.  
 13.             7      Klä på lämpligt sätt. Ha en vacker klänning som du också skulle välja för ett kyrkbesök eller bröllop. Tepartier är vanliga, men det är fortfarande trevligt att göra lite mer av en behandling än ett regelbundet möte med vänner.        
 14.  
 15.             8      Börja ungefär tio minuter innan gästerna kommer att laga vattnet och förbereda maten. Sätt teet i tekanna. Senare kan du använda tiden tills vattnet kokar för att chatta med dina gäster.        
 16.  
 17.             9      När tekannan kokar, häll vattnet i tekanna och bär det till bordet.        
 18.  
 19.             10      Ta dina gäster till bordet och prata med dem, smutta på dig och äta den goda maten du har förberett.                  
 20.  
            

Tips .

                  

Varningar .

      

Om mer än ett barn deltar i tepartiet bör du skapa ett extra barnbord. Ge dem färgglada rätter som inte kan bryta.

        
Fast populär:
Dekorera randar med crepepapper.

Få massor av godis på Halloween.

Rätt bröllopsklädda garderob.

Gör en blöja tårta motorcykel eller en blöja motorcykel.

Häng älvljusen på julgran.

Välj en present till din bästa manliga vän.

Ha en bra fest.

Paketgåvor.

Skriv en begravning eller en begravningsorganisation.

Skriv födelsedaginbjudningar.

Organisera en fest.

Hitta dolda julklappar från föräldrar.

Grooming ett julgran.

Bli en bra ceremoniemästare.

Få ett äktenskapstillstånd.

Klä på lämpligt för ett kvällsbröllop.

Gör en påskkorg.

Fira jul.

Elver och skrapväv.

Bli ett bröllop DJ.

ako woman