Home \ fast
 

Binder en brudbukett för hand.

 

En naturlig handbunden bukett är mycket populär bland brudar. Samma blommadesort kan användas tillsammans, som rosor, eller till och med en mängd olika blommor. Om så önskas kan löv som camellier draperas runt kanten. Den här typen av bukett görs genom att hålla stenglarna av blommorna och löv i ena handen och lägga de andra stammarna i en spiral, med stammarna korsar på en punkt och sedan binda dem med sträng på plats. En bandet båg med långa ändar fullbordar buketten. Han är verkligen lätt att göra, enligt följande.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Välj rätt material - du behöver blommor med ganska långa stjälkar, som rosor, iris, nejlikor, alstroemeria, freesia, Singapore orkidéer och lisianthus. Lämpliga löv är kameliablad, gummiträd, murgröna, boxwood, nandina och läderfärg.  
    
  • En blandad bukett ser bäst ut med tre till fyra olika blommor plus löv.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Trim ändarna av stammarna och placera blommorna i vatten under lång tid. Ta bort taggar och alla löv i nedre halvan av stjälkarna.        
 4.  
 5.             3      Lägg ut blommorna på ett bord.        
 6.  
 7.             4      Börja med den största blomman i mitten.  
    
  • Håll stengeln mellan tummen och pekfingret på vänster hand ca 15-20cm under botten av blomhuvudet.
  •  
  • Använd din högra hand, applicera ca 4-6 löv precis under blomhuvudet jämnt, korsa stjälkarna i en vinkel och vänd buketten när du arbetar.
  •  
  • Fäst stammarna på plats genom att knyta änden av en sträng och omsluta dem runt ett par gånger. Klipp inte av sladden.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Håll buketten på samma sätt som tummen pekar på dig, ge 5-6 lika stora blommor jämnt runt den medan du vrider buketten medurs. Fäst alla stammar som tidigare med några varv av strängar.        
 10.  
 11.             6      Fortsätt att lägga till blommor till nästa rad och trycka dessa blommor lite längre ut. Håll buketten ovan i en försiktigt rundad form som en inverterad tallrik, kryss alla stammar och vänd buketten en kvart varv åt höger när du har lagt till några stammar. Vid behov, fäst stenglarna med sträng på samma sätt som tidigare på plats.        
 12.  
 13.             7      Lägg till fler blommor och blad och vänd buketten medurs tills buketten är den storlek du vill ha. Du kan placera Camellia-blad med tråd runt kanterna, med spetsarna som sticker ut ca 5 "ovanför blommans kant. Bifoga alla stammar med sträng och linda dem tätt flera gånger, på samma plats som tidigare, klippa av strängen och sätt i slutet.        
 14.  
 15.             8      Klipp ändarna av kronblad och petioles så att de är ca 15-20cm långa.        
 16.  
 17.             9      Spray lätt med vatten.        
 18.  
 19.             10      Avsluta buketten genom att binda en bit vit tape för att täcka strängen och binda bandet i en slinga med långa ändar.                  
 20.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Fast populär:
Paketgåvor.

Dekorera ett julgran elegant.

Ordna en Halloween Pary.

Sjunger Grattis på födelsedagen.

Gör själv LEGO kostymer.

Köp en julklapp till din kvinnliga förälskelse.

Organisera en fest.

Ta reda på när någon är födelsedag.

Skapa presentkorgar.

Få ett födelsedagskort från presidenten.

Dekorera ett modernt julgran.

För att få barn somna på kvällen före jul.

Täck ett bord för en tefest.

Spara porto på bröllopsinbjudningar.

Bygg en kista.

Hantera döden.

Brudbuketter.

Fira en 14 årsdag.

Välja gäster för ett bröllopstvätt.

Celebrating International Women's Day.

Skriv en begravningsorganisation för en avlidne morförälder.

ako woman