Home \ fast
 

Paketgåvor.

 

Att ge någon en snyggt förpackad gåva gör att du känner dig begåvad och din gåva kommer att bli noggrant utvald. Det är väldigt lätt att göra ett bra intryck. Du måste bara vara mild och tålamod. Denna artikel innehåller en konventionell rektangulär vikningsmetod, liksom en japansk diagonal vikningsmetod som inte kräver skärning alls. Denna metod kräver mest skicklighet, så var beredd.

              

Förfarande .

    

    1      Konventionell förpackningsmetod  ,

    
   
 1.            1      Ta bort alla prislappar. Det finns inget mer irriterande än att satsa mycket på att välja en present och upptäck sedan att du glömde att ta bort prislappen. Om du inte kan ta bort klistermärkena, ta en svart penna och måla över priset. Du kan också ta en bit tejp, om du klibbar den på klistermärken och sedan dra av den, kommer prismärken vanligtvis att lösas med den. Du vill inte att personen ska se dig köpte den här elektriska rakapparaten från regeln om specialerbjudanden, eller hur?        
 2.  
 3.                  2      Sätt presenten i en låda om den inte redan finns i en. Detta valfria steg gör presentförpackningen enklare. Om lådan öppnas enkelt (som en kartong), använd sedan ett tejp för att vara säker på att det inte öppnas under förpackningen. Använd tillräckligt för att hålla dem öppna, inte så mycket att personen behöver en machete för att öppna dem.  
    
  • Om du måste, kan du nästan alltid skära av överflödig pappersförpackning. Du kommer inte att kunna lägga in omslagspapper senare.  
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Markera linjerna för skärning. Speciellt om du har svårt att klippa raka linjer, gör det noggrant. Använd en rak kant (till exempel en linjal) eller snyggt vika längs linjen som du vill klippa senare, öppna vecket igen och skära längs det. Ställ resten av rullen åt sidan.        
 6.  
 7.                  4      Placera presenten eller rutan upp och ner i mitten av papperet. Så du ser till att mottagaren av presenten anländer till toppen av lådan när den öppnas, inte på golvet.        
 8.  
 9.                  5      Vik papperet runt gåvan. Ta en av de vågräta sidorna av papperet och vik den runt till gåvaens botten. Sedan tar du den andra sidan och vikar den över det också. Nu behöver du de få extra inches. Ta den längre sidan och vika den en gång, så du har en fin slät kant och ingen käften snitt. Sätt den över den andra änden och dra åt den . Stick sedan på den.        
 10.  
 11.                  6      Ta en ruta efter den andra. På ena sidan av ditt pack, vikar du in hörnen inåt för att få en slags triangel. Vik den raka änden över den och dra sedan den till toppen av ditt paket. Stick fast och repetera processen på andra sidan.  
    
  • Om du vill kan du göra en kink i den triangulära fliken genom att vika den en gång.  
  •  
         
 12.  
 13.                  7      Sätt på ett band. Kontrollera att volymen är tillräckligt lång för att hålla hela presenten, oavsett vilket mönster du väljer. För den "klassiska" versionen med ett kors på toppen och botten behöver du ett band två gånger längden och två gånger bredden och tillräckligt för att knyta den och göra en slinga.  
    
  • För att binda bögen, sätt bandet på nutiden och ta det in i mitten. Vik i botten och korsa de två ändarna och dra åt bandet hårt. Vänd gåvan 90 grader och dra sedan tejpen över de två återstående sidorna. Passera de två ändarna under mitten av bandet och binda en slinga. Ta din sax. Dra en av sidorna av bandet och krulla bandet med sax. Klipp av det överskridande tejpen och sätt det under slingan, skära det i mitten och skrynk det igen, och så vidare tills det inte finns något sladdband.  
  •  
         
 14.  
 15.                  8      Lägg till ett kort. Ta ett kort och skriv till och från, namn etc. Om du är bra på kalligrafi, ge det en trevlig personlig touch. Om inte, kan du antingen skriva ut det eller skriva det snyggt.  
    
  • Om du har en elak handskrift och inga på / av kort eller klistermärken kan du klippa ut en torg med matchat omslagspapper, vika det i ett "kort" och klistra på det.
  •  
  • Du kan också klippa ett föremål ur förpackningspapper (som en snöflinga, en ballong, etc.) och göra det till ett kort. Stick den ca 3-4 cm från lådans hörn.
  •  
                   
 16.  
             

    2      Japansk diagonalförpackning  ,

    
   
 1.                  1      Klipp en rektangel av en rulle omslagspapper. Inslagspapperet ska vara bredare än det är långt.        
 2.  
 3.                  2      Lägg omslagspapperet diagonalt framför dig, nedåt. Istället för en rektangel ska inslagspapperet se mer ut som en diamant som den ligger ned.        
 4.  
 5.                  3      Placera din nuvarande låda på diagonalt inslagspapper. Placera presentförpackningen upp och ner så att boxens botten är vänd uppåt.  
    
  • Placera presentförpackningen så att endast en liten triangel på nedre högra sidan av presentförpackningen finns på förpackningspapperet.
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Placera den nedre halvan av papperet över botten av lådan och lägg den över toppen. En liten bit av förpackningspapper ska falla ner på baksidan av lådan.  
    
  • Om det görs korrekt, skapa efter detta steg en triangelform (med spetsen avskuren) på vänster sida av lådan.
  •  
         
 8.  
 9.                  5      Vik papperet platt på vänster sida av lådan. Om det görs korrekt visas en liten triangel längst ned till vänster i rutan. Vik papperet.        
 10.  
 11.                  6      Ta pappersfliken på vänster sida av vikten och lägg den över kinken. Se till att den här klaffen helt täcker kinken och ligger platt på lådans undersida. Fäst denna flik på förpackningspapperet med en bit tejp.        
 12.  
 13.                  7      Flytta upp och vika papperet platt på toppen av lådan och tryck överdriven papper upp till en triangel. Kinka detta överskjutande papper. (Det borde bilda en triangel).        
 14.  
 15.                  8      Ta pappersfliken över den kinkade triangeln, lyfta upp den och vänd sedan över den så att den sida som håller papperet befinner sig på golvet (eller på arbetsytan). Lådan kommer nu att vara exakt den andra vägen än i början.  
    
  • Se till att klaffen du lägger över kinken helt täcker den och passar platt mot vänster kant av lådan.
  •  
         
 16.  
 17.                  9      Du håller rutan upp och ner och vikar det överskjutande papperet längst ner till höger, vilket gör det platt mot höger sida av lådan. Detta skapar en annan triangulär vikning.        
 18.  
 19.                  10      Dra fliken mot höger sida av böjningen och upp till toppen av lådan. Se till att den här klaffen täcker triangeln och passar platt mot den nedre högra kanten av lådan. Stick fast fliken på förpackningspapperet.        
 20.  
 21.                  11      Vik överflödet på toppen så att den ligger platt mot lådans övre högra kant. Detta skapar en annan triangulär kink.        
 22.  
 23.                  12      Lyft klaffen över kinken och fäll hörnet tillbaka på lådan.        
 24.  
 25.                  13      Vik det överskjutande pappret på både vänster och höger sida av den sista fliken nedan för att skapa en triangelform.        
 26.  
 27.                  14      Fäll upp papperet högst upp i triangeln. Du borde ha den nedre halvan av triangeln kvar, eftersom den övre halvan är vikten under.        
 28.  
 29.                  15      Tryck på papperet ner på lådan och fäst det ordentligt.        
 30.  
 31.                  16      Klar!        
 32.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

                     
Fast populär:
Välj en present till din chef.

Planerar en födelsedagsfest på vintern för tonåringar.

Maitanz.

Fira Thanksgiving.

Hitta matchande gåvor.

Planera ditt eget bröllop.

Klä på en repetitionsmiddag för ett bröllop.

Cinco De Mayo firar.

Gör upp för ett bröllop.

Reagera om någon gratulerar dig till din födelsedag.

Gör en påskkorg.

Bevara din kultur.

Fira Thanksgiving.

Elver och skrapväv.

Gör spindelväv.

Planerar ett litet bröllop.

Fira en trettonde födelsedag.

Lägg vävnadspapper i en presentpåse.

Säg ett bröllopskål.

Skriv en begravningsorganisation för en avlidne morförälder.

ako woman