Home \ fast
 

Planera ett prisvärt strandbröllop.

 

Upptagen par vet att tiden att planera ett bröllop alltid är för kort och plånboken är tom för fort. Ett strandbröllop är därför en bra lösning på båda problemen. I grund och botten är ett strandbröllop lättare att planera, billigare och sist men inte minst ger det roligare för alla. Men det finns också mycket att tänka på för ett strandbröllop: <91112>                  

Förfarande .

    
   
 1.            1      Välj en lämplig plats. På stränder är det vanligtvis blåsigt. Därför bör du leta efter en liten vik, som är skyddad mot direktvind. Tänk på tidvatten i ditt val.       
 2.  
 3.             2      Ange antal gäster. På de flesta stränder behöver du inte extra tillstånd för små bröllopsfester. För att vara säker bör du klargöra detta med de lokala myndigheterna.        
 4.  
 5.             3      Hitta ett registret nära stranden. Ofta har registrarna erfarenhet av bröllop på stranden och kan ge dig värdefulla tips. Ibland erbjuder de även mycket billiga paket (eller hitta byråer i omedelbar närhet). Sådana bröllopspaket är särskilt populära hos upptagna par och innehåller vanligtvis allt du behöver, från blomsterhandlaren till fotografen till alla nödvändiga blanketter.        
 6.  
 7.             4      Minimera kostnaden för ett bröllopsmottagning genom att planera en solnedgångsceremoni följt av en vin och ost mottagning direkt på stranden. Fråga på förhand om att servera och dricka alkohol på stranden är tillåtet, annars kan några fångna gäster (polisen) gå med.        
 8.  
 9.             5      Hyr ett stort festtält eller markis som skyddas mot oväntade nedgångar och odödliga måsar. Dekorera tältet med tulle och gnistrande mini lampor, samt silkeblommor och lyktor. På vissa stränder är det förbjudet att placera stora tält och liknande. andra tillåter inte stolar att ställas in i förväg (det är fallet med dig, du måste fråga dina gäster att alla sätter sin egen stol ner). Dessutom kommer du förmodligen att behöva ta hand om stolarna själva, eftersom många partitjänster inte ger stolar för fester på stranden, eftersom de inte kan ta hand om det.        
 10.  
 11.   6      Ta hand om dina gästers hälsa. Ge tillräckligt med sittplatser (speciellt för äldre gäster) samt solskyddsmedel och insektsmedel.  
    
  • Om du är känd bör du vara medveten om allergier som dina gäster kan ha och till exempel inte ge vissa solskyddsmedel. Dina gäster kommer att känna sig mer uppskattade. Dessutom undviker du medicinska nödsituationer.
  •  
  • Om dina gäster har handikappade, kom ihåg att en vandrare på stranden inte kan användas och dessa människor är annars svårt att gå i sanden. På många stränder finns stenlagda stränder. Du borde definitivt använda dessa.       
  •  
         
 12.  
 13.             7      Tack till dina gäster för att ha tillbringat denna underbara dag med dig. Distribuera små presenter som matchar stranden motto: skal ljus, personlig sandaler, etc.                  
 14.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  
Fast populär:
Gör hemlagade gåvor.

Planera ditt eget bröllop.

Klädkod vid begravning.

Planerar en födelsedagsfest på vintern för tonåringar.

Klä för ett barndop.

Prata vid ett möte före ett ordnat äktenskap.

Lär barn den sanna meningen med den kristna påsken.

Elver.

Bevara din kultur.

Hur man skapar en zombie smink.

Applicera Häxmake up.

Binder julbågar.

Kom i julen när du har förlorat känslan för jul.

Gör sockerskalle.

För att få barn somna på kvällen före jul.

Elver.

Dekorera en pumpa utan att hugga den.

Tie en vintergröna krans.

Fira ett traditionellt hinduiskt bröllop.

Gör upp för ett bröllop.

Planerar ett litet bröllop.

ako woman