Home \ fast
 

Roliga barns spel för en påskfest.

 

Om du planerar en påskfest för barn, borde du ha några roliga spel redo. Du behöver också vanliga sötsaker och små påskoverraskningar. Det finns många lämpliga spel. Här är några av dem.

                 

Förfarande .

    
   
 1.             1      Först och främst planera din påskfest och tänk sedan på vilka spel som passar dig bra. Först måste du tänka på tidsramen, maten, gästlistan, platsen och så vidare, och sedan om spelen. En påskfest för barn ska vara en bra blandning av påskäggjakt, lek, mat och tid (och utrymme) för att vila.  
    
  • Kanske vet du en bra underhållare eller någon som är villig att klä sig som påskkanin, utföra några magiska tricks, sminkbarn eller underhålla barnen som inte vill delta i spelen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Läs först alla spel noggrant innan du bestämmer vilka du vill spela med barnen. Var vänlig uppmärksam på följande:  
    
  • Är spelet lämpligt för barnens åldersgrupp?
  •  
  • Passar spelet i den givna tidsramen?
  •  
  • Kan alla barn delta i spelet?
  •  
  • Passar matchen på det valda mottot på festen?
  •  
         
 4.  
             

    1      Gissande spel: Hur många ägg finns i burken?  ,

    

Detta spel tar inte mycket tid och det kan spelas "på sidan".

 
   
 1.            1      För detta spel behöver du: ett stort glas eller en korg, ägg av olika storlekar (chokladägg, färgade, hårdkokta ägg, sockerägg...), en bit papper och en penna för varje barn och en korg eller en korg Fält för att sätta in glidningen.       
 2.  
 3.             2      Varje barn får en penna och ett papper.        
 4.  
 5.             3      Barn bör uppskatta hur många ägg som finns i burken. Skriv ditt gissning och namn på pappersarket och släpp det i rutan som finns.        
 6.  
 7.             4      Utmärkelsesceremonin. Den som har det bästa gisset (eller till och med gissa det exakta numret) vinner spelet och får ett litet pris.        
 8.  
            

    2      Gissande spel: vem är jag?  ,

    

Det här spelet är mycket roligt och kan vara mycket välintegrerat i festprocessen. Den är lämplig för ungefär sju år gamla barn.

 
   
 1.             1      För det här spelet behöver du olika små fyllda djur. Du borde vara lämplig för påsken om möjligt. Så kaniner, kycklingar, får, kycklingar etc. är mycket bra.  
    
  • Om du inte har tillräckligt med fyllda djur kan du också spela in de önskade djuren på ett papper.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ett djur läggs på varje barns rygg. Använd säkerhetsnålar och se till att de är stängda. Var försiktig så att barnet inte ser vilket djur som fästs på ryggen.        
 4.  
 5.             3      Under festen bör barnen fråga varandra, ja-nej frågor om djuret som "sticker" till ryggen.  
    
  • Till exempel: "Gillar jag morötter?", "Ska jag göra ett pip"? "Etc.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Slutligen fråga barnen om de vet vilket djur som ligger bakom sig. De som kallar rätt djur får ett litet pris (kanske bara det fyllda djuret som de gissade). De andra barnen kan fortsätta att fråga tills de gissar.        
 8.  
            

    3      Resan till Jerusalem  ,

    

För det här spelet behöver du mycket utrymme (beroende på antal barn). För det mesta blir det lite hektiskt, men det är också mycket roligt. (I alla fall borde du ha några fläckar redo.) <91112>  

   
 1.             1      Placera stolar i en cirkel. Du behöver en stol mindre än deltagarna. Varje barn sitter på en stol (förutom ett barn som inte har någon stol kvar). Nu kan spelet börja.        
 2.  
 3.             2      Barnet som hittat ingen plats ringer nu högt, för vilket det är tacksamt, t ex "Jag är tacksam för barn med bruna ögon." Omedelbart står alla barn och letar efter en ny plats (inklusive barnet som bara ringde upp högt). Barnen får inte sitta direkt på grannrätten. Barnet, som nu inte har något rum, säger nu vad det är tacksamt för. Uttalandena kan också hänvisa till påsken: "Jag är tacksam för påskägg." Eller "Jag är tacksam att Jesus har stigit."        
 4.  
 5.             3      Du kan spela detta spel med barnen tills ingen annan känns som den. Men var försiktig! Barn älskar att spela det, så det kan ta ett tag för dem att förlora intresset för det.  
    
  • Detta är en variant av spelet. Det finns många olika möjligheter. Den klassiska varianten är att efter varje runda tas en stol bort. Barnet som inte har hittat en plats är eliminerad. Till slut vinner det sista barnet ett litet pris. Den klassiska varianten kan vara lite grov, för ofta vill inget barn gå i pension.
  •  
  • För det mesta spelas musik och avbryts med oregelbundna intervaller under spelet. Barnen går runt stolarna, och när musiken avbryts måste alla barn hitta ett ledigt utrymme.
  •  
         
 6.  
            

    4      Påskäggjakt  ,

    

En riktig påskfest kommer förstås att vara din fest endast med en hjärtlig påskäggjakt. På påsken lyckades alla barn väldigt mycket.

 
   
 1.             1      Överflöd av plast ägg med godis, choklad eller godis ägg och andra bagage.  
    
  • Om du vill organisera påskens äggjakt ute och marken inte är lerig, fuktig eller snöig, kan du gömma sakerna direkt (utan plastägg).
  •  
         
 2.  
 3.             2      Dölj ägg och andra bagage i trädgården, gården eller huset. Observera äggets antal och gömställen. Se till att du har tillräckligt med för varje barn.        
 4.  
 5.             3      Skicka barnen till en sökning. Berätta för barnen var och hur mycket de kan söka överallt, så att varje barn kan söka i samma mängd. Se till att alla sötsaker och leksaker finns. Efter sökningen får barnen snacka på sötsakerna och leka med leksakerna.        
 6.  
            

    5      Äggcirkulation  ,

    

I gott väder och om du har en trädgård eller en gård, kan du flytta nästa match utanför.

 
   
 1.             1      För det här spelet behöver du: En sked varje och ett ägg (rå eller hårdkokt) per barn. Naturligtvis kan du också ta färgade ägg, trots allt är det påsk.        
 2.  
 3.             2      Barnen står sida om sida vid startlinjen. Det är bäst att spela detta spel på en mjuk yta. (Äggen kommer tacka.) Äggen ligger på skedet; Barnen håller skeden i ena handen (på en pinne).        
 4.  
 5.             3      Rita en klart synlig mållinje. Barnen behöver veta exakt när de kom till destinationen.        
 6.  
 7.             4      Efter din startsignal börjar ägget springa. Barnen måste få sina ägg på skeden till deras destination så snart som möjligt. Du får inte hålla den för hand. Om ett ägg faller ner och fortfarande är (rimligen) intakt, kan det lyftas och loppet fortsätter.        
 8.  
 9.             5      Vinnaren är barnet som först korsar målstrecket (med det ganska intakta ägget på skeden). Det blir ett litet pris precis som det andra och det tredje barnet.  
    
  • Om du inte har tillräckligt med utrymme för att alla barn ska gå bredvid varandra kan du alltid köra två eller tre barn mot varandra. Vinnarna av dessa rundor löper sedan mot varandra igen tills en vinnare bestäms.
  •  
         
 10.  
            

    6      Ett ägg till påskkaninen  ,

    

Detta är en variant av spelet "Tail the Donkey", förutom att barnen måste ge påskkanin ett ägg.

 
   
 1.             1      Rita en stor påskkanin på en stor bit papper eller tyg. Haren ska stå på hans bakben och hålla sina tassar som om han bär ett ägg däremellan.        
 2.  
 3.             2      Fäst kaninen på väggen eller dörren.        
 4.  
 5.             3      Klipp ut ägg i olika färger som är tillräckligt stora för att passa mellan hästens tassar. Fäst en bit dubbelsidig tejp på varje ägg på baksidan.  
    
  • Använd kardborreband om din kanin är målad på tyg.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Blindfold barnen en åt gången och ge varje barn ett ägg. Barnen bör fästa ägget på kaninen så att det håller det exakt mellan hans tassar. Även om barnen kör rakt på haren kommer haren att täckas med ägg överallt i slutet. Barnet vars ägg kommer närmast rätt position vinner ett pris.        
 8.  
            

    7      Dekorerar kokta ägg eller påskkakor  ,

    

Förbered ett bord där barn kan dekorera ägg eller kakor. Bordet borde vara lite ur vägen, så barn som vill ha en snabb andning kan gå i pension där och vara kreativa.

 
   
 1.             1      Koka tillräckligt med ägg och laga bakade påskkakor. Kortbrödkaka i kanin, ägg eller kycklingform är bäst.        
 2.  
 3.             2      Gör skålar och koppar med målarfärger, penslar, glitter, spridda bitar, färgad glasyr, sockerpärlor, chokladprutor, godis etc. redo.  
    
  • Se till att barnen kan tvätta händerna efteråt.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Låt barnen äta sina dekorerade ägg och kakor eller ta dem hem.        
 6.  
            

    8      Sökningen efter det gyllene ägget  ,

    
   
 1.             1      Få guldfärgat papper och en eller flera stora chokladkaniner. Du behöver också lite plast ägg och godis för att fylla äggen med.       
 2.  
 3.             2      Trim så många bitar av guldpapper som du vill ge bort chokladkaniner.        
 4.  
 5.             3      Fyll i plastens ägg med sötsakerna. Glöm inte att lägga en bit guldpapper i ett eller flera ägg.       
 6.  
 7.             4      Dölj alla ägg i huset eller i trädgården.        
 8.  
 9.             5      Starta sökningen efter det gyllene ägget. Berätta för barnen att de som hittar ett ägg med guldpapper i det kommer att vinna en stor chokladkanin. 
    
  • Barnen måste visa guldpapperet för att få haren.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Alla barn får hålla äggen kvar. På så sätt får barnen också något som inte hade turen att hitta ett gyllene ägg.       
 12.  
             

    9      Hantverk  ,

    
   
 1.             1      Tänk på hantverk som matchar påsk och barns åldersgrupp: Måla ägg, flätor eller mode påskkorgar, färgsidor etc.       
 2.  
 3.             2      Förbered allt barnen behöver.        
 4.  
 5.             3      Förklara för barnen vad som behöver göras och tas om hand i varje farkost.        
 6.  
 7.             4      Medan barnen arbetar kan du lägga kakor eller muffins i ugnen.        
 8.  
 9.             5      Titta nu och då för barnen, om de behöver hjälp. Låt henne snacka om några små saker medan du skapar.       
 10.  
 11.             6      Njut av tinkering med nybakade kakor och muffins.        
 12.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  
Fast populär:
Skriv en begravningsorganisation för en avlidne morförälder.

Fira Halloween.

Gör en presentkorg med flera nivåer.

Göra godis till jul.

Gör en Halloween krans.

Firar en traditionell påsksöndag.

Värd en liten privat bröllopsmottagning.

Tie en vintergröna krans.

Dekorera julgran.

Klä på lämpligt för ett kvällsbröllop.

Gör upp för ett bröllop.

Köp en julklapp till din kvinnliga förälskelse.

Gör en påskkorg.

Spola ut ett hårdkokt ägg.

Fira Hanukkah.

Dekorera julgran.

Hur hittar jag rätt bröllopsfotograf.

Planerar en födelsedagsfest på vintern för tonåringar.

Bevara din kultur.

Få ett födelsedagskort från presidenten.

Gör en Halloween krans.

ako woman