Home \ fast
 

Elver.

 

Elfens huvudpunkt är att göra julhandeln enklare och att ge presentgivningen till de som du inte normalt har på din jullista. Det betyder att en grupp människor byter namn till en hemlig presentutbyte. Överväg att tänka på nästa julfest eller lära instruktionerna för en omgång av spelet du redan är inbjuden till!

              

Förfarande .

    

  Del 1      Spela spelet  ,

    
   
 1.            1      Skriv namnen på alla som deltar på ett pappersark! Om gruppen är större och människor inte känner varandra så bra är det en bra idé att folk skriver ner sina namn och några särdrag som "manliga astronomfläkt, 65" eller "kvinnliga triatlonmissbrukare, 34 "kan läggas till. I mer intima grupper behövs bara personens namn.        
 2.  
 3.             2      Klipp ut namnen och kasta dem i en hatt! Nästa steg är att förbereda namnen för att dra. Klipp ut varje namn och vika det en eller två gånger i mitten, så att folk inte kan läsa det utan att lägga ut det! Lägg sedan alla de vikta namnen i en skål eller hatt och blanda dem lite, så att namnen är blandade!       
 4.  
 5.             3      Ange en prisgräns! Detta kan ske i en diskussion med hela gruppen eller bara av dem som organiserar evenemanget. Prisgränsen är inställd så att folk inte kommer att försöka vara billiga och komma undan med att köpa en present till några euro medan andra försöker överträffa varandra och köpa mycket dyra gåvor. Välj en prisgräns i den "glada mitt" som du vet att alla i gruppen har råd med! Det är bättre att förhindra än att katta och välja ett lägre prisklass än att välja något för högt för vilket vissa människor inte har tillräckligt med pengar.       
 6.  
 7.             4      Rita namnen! Gå igenom gruppen och ge alla möjlighet att få ett slumpmässigt namn ur sina hattar! Håll namnen vikta och dolda tills alla har dragit! Vid denna tidpunkt kan någon person titta på deras namn så länge de är försiktiga och inte säga vem de har eller visar pappersarbete till andra.       
 8.  
 9.             5      Förklara en minnesdag! Nästa steg är att alla ska gå och köpa en present till personen (inom prisklassen) vars namn han drog ur hatten. Typiskt finns det en andra samling där alla gnome-spelare byter sina presenter och avslöjar vars namn de har varit hela tiden. Diskutera med gruppmedlemmarna och välj datum och tid flera dagar i förväg där alla kan träffas och byta sina gåvor!       
 10.  
 11.             6      köp en present! Börja med ditt huvud och köp den perfekta presenten till dem! Försök att personifiera det och undvika att välja en vanlig gåva, som en kaffekrus eller en påse sötsaker! Var försiktig med att hålla fast vid prisgränsen annars kan din present vara pinsamt för din mottagare eftersom det var så billigt eller så dyrt!       
 12.  
 13.             7      Byt gåvorna! Om alla i gruppen har köpt sin gåva och du träffas igen, kan du börja med presenten. Vänta tills alla är där och behåll din mottagare hemlighet tills det står "Go!" och du börjar byta gåvorna! Vid denna tidpunkt letar du efter den person som tillhör det namn du har ritat och avslöjar din present! Glöm inte att du också får en gåva, var så tacksam och artig när du får din present (även om du verkligen inte gillar vad du fick)!                 
 14.  
             

  Del 2      Välj rätt gåva  ,

    
   
 1.             1      Håll det lämpligt! Roliga gåvor är ibland roliga, och att vara gratis för tonåringar kan vara bra för nära vänner, men i allmänhet bör du välja presenter som inte anses olämpliga för en gruppaffär. Håll dina gåvor i tjänst och spara riskfyllda privata gåvor utanför Elverna!       
 2.  
 3.             2      Undvik alkohol! Om din gobbling inte händer vid vinprovning, bör du inte förvänta dig att din presentmottagare uppskattar en flaska vin lika mycket som du eller någon annan. Speciellt på företagsfester kan det vara pinsamt att ge alkohol om din mottagare inte dricker alkohol eller bara blir full. Om din mottagare är alkoholhaltig, försök välja en lämplig gåva istället för alkohol själv (som vinamuletter eller en ölhållare)!       
 4.  
 5.             3      Köp något praktiskt! Om du är osäker på vad du ska ta med till personen, spela den säkert och välj något som är praktiskt och användbart! På det sättet kommer hon åtminstone till nytta om det inte är något hon vill ha. Tänk på juldekorationer, köksredskap eller en bra bok i en genre som intresserar dig!       
 6.  
 7.             4      Köp något speciellt! Om du kan, undersök om din mottagare väljer en present som verkligen skräddarsys för honom! Fråga, kolla på hans arbete eller social media profil, eller fråga honom någonting på ett diskret sätt! Han kommer att uppskatta den tid och ansträngning som du har satsat på att välja en present som är speciellt utformad för honom.       
 8.  
 9.             5      Överväg att göra en present själv! Om du är kreativ typ, kommer en smakfull hemlagad present att se personlig och meningsfull ut. Tänk på din mottagares intressen när du gör presenten till honom istället för att bara klaga några skisser tillsammans och visas billigt! Det är en stor skillnad mellan att göra något kreativt och tidskrävande och göra något billigt och lat eftersom du glömde att köpa något.       
 10.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Fast populär:
Klä för ett barndop.

Rengör ett konstgjort julgran.

Spola ut ägg.

Ring presentbandet.

Grumlig Halloween dekoration.

Köp en perfekt present till din tidigare kärlek.

Prata vid ett möte före ett ordnat äktenskap.

Skriv födelsedaginbjudningar.

Presenter till julstrumpor.

Planera ett bröllop på en budget.

Häng älvljusen på julgran.

Dansa haka.

Klä upp som Medusa.

Rosh HaShana firar.

Gör en häxhatt.

Överraska någon på födelsedagen.

Festspel Julboll (även för barns födelsedagsfester).

Burning salvia.

Bli ett bröllop DJ.

Gör en unicorn kostym.

Göra godis till jul.

ako woman