Home \ fast
 

Gör ett Ninja Sword.

 

Om du behöver ett svärd för att bekämpa dina vänner, eller om du letar efter bra tillbehör till din Halloween kostym, kommer wikiHow att hjälpa till. Nedan kommer du att lära dig hur man gör ett enkelt träsvärd och ett metallsvärd. Och så fungerar det.

              

Förfarande .

    

    1      Träsvärd  ,

    
   
 1.            1      Hitta en tjock, rak pinne. Du kan antingen söka i skogen eller köpa en lämplig sockerrör - till exempel en stångstav med en diameter på 5 cm.  
    
  • Du hittar häftklammer för små pengar i varje maskinvaruhandel.       
  •  
         
 2.  
 3.             2      Klipp svärdet på lämpligt sätt. Verkliga ninjasvärd var korta, så de kunde användas för nära strid och var lättare att röra sig. En bra tumregel är att bladet ska vara lika lång som avståndet mellan armbågen och fingertopparna. Var noga med att lägga till ytterligare 10 till 20 cm till handtaget.        
 4.  
 5.             3      Debarka pinnen. Skala av barken med ett kniv eller snidverktyg. Om du använder en stångstav är detta steg inte nödvändigt.        
 6.  
 7.             4      Skär svärdet i önskad form. Använd ett kniv eller snidverktyg för att ge svärdets blad den önskade formen. Skär en punkt och ett krökt blad, men observera att ninjasvärd inte var väldigt böjt och hade en fasad spets.        
 8.  
 9.             5      Sänk bladet tills det är smidigt. När du har en grov form, sand det jämnt med smörgås. Detta gör det enklare för dig att perfekta formen, eftersom bara en liten bit av trä tas bort på en gång.        
 10.  
 11.             6      Vik handtaget. Använd elektriskt tejp för att linda handtaget på ditt svärd.        
 12.  
 13.             7      Hantverk quillonsna. Klipp en bit papp så att den passar över bladet. Måla den svart och lägg den på ditt svärd - den representerar korsningen.        
 14.  
 15.             8      Sätt korsskyddet på ditt svärd. Dra det över bladet, inte över handtaget.        
 16.  
 17.             9      Stick quillonsna. Använd lite tejp för att fästa quillonsna mot svärdet.        
 18.  
 19.             10      Perfekt ditt svärd. Du kan göra ditt svärd se ännu bättre genom att måla bladet med silverfärg. Använd tejp och tidning för att skydda handtaget och spraya bladet med silvermetallspray. Du borde göra det utomhus. När svärdet är torrt kan du använda det!                  
 20.  
             

    2      Metallprovsvärd  ,

    
   
 1.             1      Hämta det önskade materialet. Du behöver ett ark med 0,6 cm tjockt aluminium, ett band eller en lövsåg, en metallfil, en plywood, en 2,5-3,8 cm häftstång, isoleringsband eller normalt tejp och metalllim eller epoxi.        
 2.  
 3.             2      Gör din mall. Rita ut konturen av svärdet som du skulle vilja göra på papper eller papp. Bottenkanten ska vara rak och 2,5 till 3,8 cm lång (här är handtaget monterat).        
 4.  
 5.             3      Klipp ditt svärd grovt. Överför mallen till ett ark av aluminium med en markör. Klipp ut det med bandet eller sticksåget. Var försiktig så att du inte skar fingrarna! Skärningen ska göras så nära originalet som möjligt utan att faktiskt röra linjerna.        
 6.  
 7.             4      Fyll ditt svärd i form. Fix ditt svärd och använd filen för att klippa svärdets kant - fortsätt tills du når de markerade linjerna. En metallkvarn gör det här steget enklare.        
 8.  
 9.             5      Kanta kanten. Använd filen för att kanta kanten så att du får ett blad. OBS: Det ska inte vara för skarpt, annars kan du inte spela med det.        
 10.  
 11.             6      Gör handtaget. Klipp ut ett kvadratiskt, ovalt eller runt plywoodhandtag. På toppen behöver du ett snitt som du kan hålla i ditt blad. Gör handtaget svart. Använd sedan sågen för att skära stångstången i längdriktningen - stavens tvärsnitt ska nu vara halvcirkelformat. Stångstången ska vara så lång som ditt grepp. Varje halvdel är fastsatt på ena sidan av handtaget så att du kan hålla det bra. Fäst de halverade stavarna med metalllim eller epoxi.  
    
  • Använd något genomskinligt tätningsmedel för att fixera metallklingan till handtaget efter att du har fäst tappstavarna.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Vik handtaget. Använd elektriskt band eller annat tejp för att helt sätta i handtaget. Du kan arbeta i spiraler eller dekorativt linda ditt grepp som ett japanskt svärd. Ha det roligt med ditt nya svärd!        
 14.  
            

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

      

<91112>  

<91112>         

Fast populär:
Inbjuden till en fest.

Så här firar du rätt.

Skapa presentkorgar.

Klänning för Oktoberfest.

Att uppträda ordentligt på en företags julparty.

Ring presentbandet.

Organisera en julfest.

Säg lycka till din födelsedag.

Köp en julklapp till din kvinnliga förälskelse.

Dekorera ett julgran elegant.

Bli en bra ceremoniemästare.

Cinco De Mayo firar.

Julljus blinkar synkroniserad med musiken.

Skriv ett äktenskapslöfte.

Klä upp som en zombie.

Ha en bra fest.

Gör djurkostymer.

Köp en perfekt present till din tidigare kärlek.

Klä upp som Pocahontas.

Förklara för ditt barn meningen med Lent.

Skriv ett tal som bästa man.

ako woman