Home \ fast
 

fira Halloween.

 

Halloween är bara en gång om året, så varför inte dra nytta av det? Fira Halloween är roligare när du dekorerar ditt hems exteriör med många saker att skrämma de som vågar komma till din dörr. När allt är upplyst på kvällen välkomnar ett dekorerat hus alla de små spöken och goblinsna. Och när någon skrämmande musik låter, kommer de småna att fnissa i skräck när de knackar på din dörr och ropar "Trick or treat!"

              

Förfarande .

    

    1      För vuxna  ,

    
   
 1.            1      Placera halloween pumpor i dina fönster. Om du är modig, plocka upp dem längs din trottoar. Men kom ihåg att de riskerar att krossas eller skadas när de är ute. Du kan köpa färdiga, dekorativa halloween pumpor i någon större varuhus eller hantverksbutik. Men gör det själv är alltid bättre!  
    
  • Carving din egen Halloween pumpa kan vara ganska rörigt, men det är jättekul. Allt du behöver göra är att hälla ut en pumpa, spela in ett ansikte och klippa ut det. Sätt sedan in en tealight eller en LED-lampa för att belysa banan för barnen som söker sötsaker.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Behaga dig med sötsaker. Håll ett bra lager, för du vet aldrig hur många barn som ringer vid din dörr. Om du slutar med något, desto bättre, för då finns det mer kvar för dig!  
    
  • Få övergången klar. UNICEF har sedan 1950-talet lanserat ett "Trick or Treat" -program med barn som samlar små förändringar för att hjälpa barn i nöd i över 190 länder runt om i världen. Om barnen kommer till din dörr med en liten orange ask får du en första aning om vad det handlar om. Men se till att UNICEF är på tenn!
  •  
         
 4.  
 5.             3      Dekorera ditt hus för att matcha Halloween stämning. Du kan välja ett tema (som ett hemsökt hus eller kyrkogård), eller du kan enkelt byta hem i orange och svart och dekorera med spindelväv och tygdukar, vilket många kommer att välja.  
    
  • Om du väljer det hemsökta huset, se till att dimma ljuset inifrån och ut. Ljus vägen, men knappast mer. Kör av bandet för Halloween och häng din entré med falska spindelväv. Om möjligt, sätt någon klädd utanför dörren, beckoning barnen.
  •  
  • Om du vill göra ditt hus till ett kyrkogård, placera gravstenar på din yttergård. Wilted blommor ger en fin höjdpunkt. Konstgjorda kråkor, händer som sticker ut ur den smutsiga marken, kistor, skrik i bakgrunden, och virvlande dimma blir isingen på kakan.  
     
   • När du distribuerar godis måste du självklart också klä dig. Du är också en del av showen. Utan dig är det inte fullständigt.
   •  
    
  •  
         
 6.  
 7.             4      Organisera en avancerad Halloween fest. Varför ska du bara använda dekorationer för barnen i 2-3 timmar en gång om året? Du har gjort så mycket arbete, så du kan även använda de artificiella skelett och torrisen. Ha Halloween-spel på din fest och få drycker, några snacks och musik. Inte varje parti måste vara skrämmande, men självklart kan du skapa ett "läskigt rum" om du vill.  
    
  • Ett spel som är populärt varje år på denna semester är Äpfels dykning. Detta spel rekommenderas dock endast om du inte är förklädd, annars kör sminken! Få en stor hink eller en fat och fyll den här behållaren med vatten och några äpplen. Slå ihop dina gästers händer bakom ryggarna innan de hugger huvudet i vattnet för att försöka få tag i äpplen med sina tänder.
  •  
  • Matdekorationerna för Halloween blir bättre varje år. Köp sötsaker i form av ögonbollar och lägg dem på röda sammetmuffins med vit glasyr för blodkärlen. Dessutom kan sockerkakor lätt formas som en häxans fingrar (en mandelplatta simulerar fingernageln).
  •  
  • Gör (eller köp) torris för att perfekta kittel. Dina drycker kommer att röka i ögonkontakt.
  •  
  • Om du gillar att älska det intensivt, så kan du simulera ett strömavbrott eller med tillräckligt hemliga vänner en zombieattack (falskt blod kan hjälpa till här). Halloween är en stor ursäkt för att leva ut dina konstigaste fantasier (men låt aldrig gästerna med vapen komma in i din fest.)
  •  
         
 8.  
 9.             5      Välkommen barnen till deras sötsaker. Tiden har kommit. Se till att alla lampor är på, musiken är igång, du är i din kostym och sötsakerna är klara. Förmodligen kommer några barn före planerat, så var beredd.  
    
  • Om dina sötsaker är tomma har du ingen ersättning (eller kan inte bli mer), stäng sedan av dina lampor. Av hänsyn till barnen, så vet de att det inte finns mer godis i ditt hus.
  •  
                   
 10.  
             

    2      För barn  ,

    
   
 1.             1      Köp en ny förklädnad varje år. Titta runt tills du hittar kostymen du letar efter - det finns bokstavligen hundratals att välja mellan. Om du inte hittar det du söker i ditt område, försök sedan på internet. Vissa butiker skickar dig din kostym om några dagar. Men kom ihåg att fråga dina föräldrar först!  
    
  • Om du (eller din mamma) är bra på nål och tråd, är det alltid bättre att ha en kostym som ingen annan har. Gör din egen. Och om du inte är bra på att sy, tänk okonventionellt. Vill du vara Katniss Everdeen? Ta sedan en grön knappt-skjorta, ett par khaki-lastbyxor och en pil och pil. Bruno Mars? En filt hatt och en mikro. Ju mer tillbehör, desto bättre.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Skär en pumpa. En av de viktigaste amerikanska traditionerna i Halloween är carving av pumpor. Marknaden med din mamma eller pappa (en stormarknad gör det också) för att välja ditt nästa pumpa offer. Vill du skära ett läskigt ansikte? Ett vänligt ansikte? Eller kanske inte ett ansikte?  
    
  • Om du vill pröva något annorlunda, tänk dig att din snida är en skugga. Ljuset inuti kommer att belysa det. Den del du klippte ut är siluetten. Vad sägs om skuggan av ett sinne? Ett skelett? En gravsten?
  •  
  • Låt en vuxen hjälpa dig att utrota och hugga pumpan. Du kan hålla pumpa frön för att steka dem!
  •  
         
 4.  
 5.             3      Fira semestern med vänner eller din familj. Halloween behöver inte alltid kallas "trick or treat!" Ta med vänner och familj tillsammans för en eller två kvällar före Halloween, leka med dem, ät en skrämmande film, få lite popcorn och salta mellanmål - trots allt, i de närmaste två veckorna kommer du bara att äta choklad, choklad och mer choklad!  
    
  • Se vad som finns i ditt område. Kanske finns det ett hemsökt hus nära dig, eller du kan göra en hästvagnsresa på en gård. Om vädret tillåter är det här ett bra sätt att komma in i ett läskigt humör. Om detta inte är ett alternativ, fira hela veckan hemma - färdiga hemlagade dekorationer för att komma i humöret.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Samla godis! Förkläd dig själv som en ghoul och gå med i andarna och häxorna som kallar "Trick or Treat!" Men kom ihåg att bara besöka de hus vars veranda lampor är på eller som är lämpligt inredda för Halloween. Vanligtvis kan detta bestämmas relativt enkelt. Om de har lampor på och är dekorerade, så är det definitivt människor som gillar att fira Halloween (och ge dig något!). Där lever Halloween-andan.  
    
  • Ta en stor väska eller till och med en ännu större, tom plastpumpaskopa för att bära alla godis du får från varje hus. Om du inte har den ena eller den andra, så är en tom kuddväska tillräckligt.
  •  
  • Fråga din mamma eller pappa efter att ha samlat in för UNICEF. Förutom de vanliga frågorna om sötsaker kan de personer du ringer till ge dig sin övergångsbyte för UNICEF för att hjälpa barn runt om i världen. Allt du behöver göra är att beställa insamlingsboxen tillräckligt tidigt.  
  •  
  • Gå inte ensam! Se till att du går med en grupp vänner eller har en förälder med dig. Halloween är läskigt nog!
  •  
         
 8.  
 9.             5      Titta på alla sötsaker i väskan. Det är det bästa med Halloween: kolla in de godis du kan äta senare. Kontrollera även sötsakerna - se till att utgångsdatumet är giltigt och de kan ätas säkert. Ta hand om det hårda godiset. Dessa kan bryta av en bit av din tand om du biter för hårt på den. Se också till att du tar bort godis som du är allergisk mot. Om du inte är säker, ät inte den. Bättre att spela det säkert.  
    
  • Vissa människor ger dig lite leksaker istället för godis. Ät inte dessa!
  •  
         
 10.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                     
Fast populär:
Planerar en bröllopsmottagning.

Gör en blöjkaka.

Gör spindelväv.

Lägg vävnadspapper i en presentpåse.

Värd en liten privat bröllopsmottagning.

Att vara ceremonier av ett bröllop.

Färg påskägg.

Tie en vintergröna krans.

Överraska någon på födelsedagen.

Gör hemlagade gåvor.

Dekorera julgran.

Klä på sig för ett bröllop.

Kom i julen när du har förlorat känslan för jul.

Fira fars dag.

Reagera om någon gratulerar dig till din födelsedag.

Gör en Halloween kostym.

Fira Thanksgiving.

Köp en perfekt present till din tidigare kärlek.

Få ett äktenskapstillstånd.

Gör djurkostymer.

ako woman