Home \ filosofi
 

Att vara en fri ande.

 

Många människor har en mycket begränsad och stereotyp inställning till vad det innebär att vara en fri ande. Om du verkligen vill vara en, internalisera följande tips.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Förstå vad det innebär att vara fri. Samhället ger oss en mycket smal bild av vad som utgör en fri ande. Bilder som omedelbart kommer att komma ihåg är okonventionella resenärer, frilansartister, minimalistiska filosofer eller dropouts. Kanske är din idé om en fri ande i skolan formad och du tänker på tatuerade, öppet, trespråkiga människor som alltid berättar i hur många länder de har varit. Men det var faktiskt den tysta tjejen som tillbringade varje paus i biblioteket, inte bryr sig om vad som var tänkt på henne. Istället för att falla i fällan, tro på en fördefinierad bild borde du leva ditt liv som frilans beslutsfattare och inte vara rädd för att komma i motsättningar. Om du bär på sängkläder och nästa läder på en dag, hänger med hipster, punks och andra människor, eller spelar både Kesha och Tom Waits på en CD, är du lite närmare den riktiga fria andan.        
 2.  
 3.             2      Följ dina passioner. Att vara en fri ande innebär att ha modet att inte bara följa sina drömmar utan också att ta sig tid att ta reda på vilka drömmar som verkligen är. Det är mycket svårare. Kanske har du gett uppgift att göra mästaren i antropologi eftersom du är rädd att det kommer att bli för teoretiskt. Kanske spelar du ett instrument, men tveksamt att någonsin hitta rätt band. Kanske har du blivit uppvuxen av tidigare hippies som aldrig har förstått din dröm om att bli bankir. Ta dig tid att upptäcka dolda lustar som du kanske inte ens vet att du har - och följ sedan dem.       
 4.  
 5.             3      Frigör dig från allt som hindrar dig. Det betyder mycket mer än att bara tänka på vad som saktar ner dig. Om du har tappat tron ​​på människor på grund av dåliga erfarenheter kan du stärka dem genom att låta folk komma till dig igen. Om du aldrig visar vem du egentligen är, borde du arbeta för att ta bort dina masker och öppna dig själv. Och glöm inte att tänka på hur du sakta ner dig. Kanske gillar du att spela offret och baska i din egen elände. Kanske är du hopplöst romantisk och gör alltid samma misstag i alla avseenden. Kanske vågar du inte att fråga andra om hjälp, för alla förväntar sig att du alltid ska vara stark. Bara när du är helt ärlig med barriärerna framför dig kan du räkna ut hur du kan övervinna dem.       
 6.  
 7.             4      Släpp av allt du kämpar för och har inget högre mål. Om du helt enkelt är emot systemet - politiskt, religiöst, socialt, föräldra, kommunalt, miljömässigt eller liknande - tillåter du fortfarande att detta system påverkar ditt beteende. Att ogillar något bara för att det är konventionellt är lika tanklöst som det är av den anledningen. Men slåss om du ser ett högre mål eller ideal. Vi föddes för att göra världen lite bättre, att inte lämna den oförändrad.       
 8.  
 9.             5      Live för tillfället. Det är så lätt att bara hantera dig själv utan att verkligen se miljön. Du kan tänka dig på alla sorters saker, slåss mot slagsmål, tänka på en kärleksaffär om du ska ha en konversation. Kanske är du orolig för hur du tittar på andra, att du inte märker hur vacker solen skiner. Öppna upp för andra människor, platser och saker runt dig på djupare nivå för att märka att du får ett mycket mer autentiskt intryck.       
 10.  
 11.             6      Håll ditt ego i kontroll. Ingen fråga: människor gör egna saker (eller åtminstone låtsas att göra det) har en attraktiv effekt på andra. Detta är dock ett dubbelkantigt svärd. Om du lyckas med att vara en fri ande, måste du motstå frestelsen att gratulera dig själv eller ge den till andra. Det skulle vara konventionellt igen. Glöm inte att du vill vara en fri ande, vilket innebär att du är fri i tankar, övertygelser och beteenden eftersom de kommer från dig. Ett övervärderat ego är äkthetsdöd. Så snart du har mer intresse för att imponera på människor än du är, försvinner allt du har arbetat för.       
 12.  
 13.             7      Skatt folkets frihet. Frihet handlar inte om att lova en sak och göra något annat. Du kan inte ha vad du vill utan att arbeta, bli sen eller bryta hjärtat av någon partner. Glöm inte att din frihet slutar där en andras börjar.                 
 14.  
        
Filosofi populär:
Wicca kommer att vara.

Var en bättre kristen.

Skicka bort Jehovas vittnen.

Har en Zen inställning.

Hitta Gud.

Förbered minneservice.

Berätta för dina föräldrar att du blir en satanist.

Att korsa sig.

Böj en sked.

Ta reda på om du kan se spöken.

Socialistiskt eller socialistiskt.

Var inte vidskeplig längre.

Tro på Gud.

Gör Helig Vatten själv.

Zen Meditation (Zazen) för nybörjare.

Se upp en bibelvers.

Öppna hans chakra.

Att korsa sig.

Var en hinduisk.

Introduktion till astroprojektion.

Bidra effektivt.

ako woman