Home \ filosofi
 

Att förvärva en rik mentalitet.

 

Stora delar av samhället verkar byggda på en bristande mentalitet. Detta är en attityd som lär människor att något saknas i livet, att det finns få möjligheter som är långt ifrån varandra. Detta är givetvis användbart för ett samhälle, för om människor känner att det finns en defekt, kan de göras för att köpa saker; Som ett resultat kan företag och samhälle fortsätta växa och blomstra och stärka människors brist på mentalitet. En bristande mentalitet kan vara ganska smärtsam för individen, vilket orsakar mycket onödig rädsla, ångest och förtvivlan. En överflödsmalitet å andra sidan berättar att det alltid finns nya möjligheter och möjligheter. Detta tar mycket av det tryck du kan känna när du har en knapphetskänsla som berättar att du har ett enda skott just nu. Eller det ger dig känslan av att vara ett misslyckande eftersom du snubblat och saker inte fungerade. En överflödsmetalitet hjälper dig att förbättra din prestanda genom att hjälpa till att bygga mycket mindre tryck och ångest i ditt huvud.

 

Det här är några tips för att skapa och förstärka din egen översvämnings mentalitet.

                

Förfarande .

    
   
 1.            1      Titta på symptom på bristande mentalitet. Om du har en bristande mentalitet borde du noga hämta upp saker och ting för allvarligt. Du tror nog, "Om jag misslyckas kommer himmelen att kollapsa." Men det kommer inte att kollapsa, och du vet det och måste komma ihåg det. Men du tror att han gör det, så du blir för nervös och BUFF! Bjudade du in det här felet eftersom din negativitet hindrar din väg till framgång? Om det är ett spel, lurar du dig med bollen. Om det är en tentamen kan du kanske inte sova och fungera dåligt i tentamen. Om det är ett datum kan du komma över som behöver och nervös och inte som ditt vanliga, mer avslappnade jag. Återställ din makt genom att tänka på alla möjligheter du har haft, och att detta flöde alltid kommer att vara.       
 2.  
 3.             2      Fokusera på överflöd, inte brist. Vad du fokuserar på ser du i världen. Eftersom du inte kan absorbera allt runt dig, fokuserar ditt retikulära aktiveringssystem - fokuseringssystemet i din hjärna - på vad du tänker. Det här låter dig se fullheten i din värld som du kanske bara saknar just nu. Om du saknar pengar till exempel nu, inte koncentrera dig på denna brist. Koncentrera och tänk på de stora möjligheterna i världen att tjäna pengar. Snart kommer idéer och möjligheter att tjäna pengar i din värld fram. Det är nästan lite skrämmande hur saker som har lösningar för dig - kanske böcker eller inköp - som har legat i bakgrunden för en stund plötsligt springer upp plötsligt.        
 4.  
 5.             3      Lär dig att uppskatta saker. Ett snabbt sätt att vända sig bort från den vanliga vanan att tänka på saker du inte har är att helt enkelt uppskatta saker. Uppskatta din mat, ditt liv, ditt tak, dina vänner, din familj osv. Det kan göra ett dåligt humör till ett mer positivt på några minuter, men det kan också hjälpa dig att känna igen möjligheter som du missade eller glömde. Och det ger dig en mer öppen karisma, en karisma som gör det lättare att fokusera på överflöd. Gör det till en vana att uppskatta någonting för några minuter om dagen.        
 6.  
 7.             4      Ordna ditt liv. Om du inte känner dig rik eller känner dig bra om dig själv eller ditt liv, kan det betyda att du bara inte är okej. Rengör ditt hus, fäll dina kläder, ordna dina digitala filer och organisera dina finanser. Med lite order och disciplin kommer du snart att se resultat.        
 8.  
 9.             5      Ta emot överflöd från andra människor. Eftersom du får en bristande mentalitet, säger reklam och media, kan du ändra din inmatning för att ändra din inställning. Titta på mindre nyheter. Hämta dina favoritprogram och klippa ut annonserna. Eller bara titta mindre avlägsen och konsumera mindre media, period. ersätt den brist du får från denna ingång. Hur är det möjligt? Omgiv dig med människor med överflödsminality. Läs, lyssna och titta på personligt utvecklingsmaterial. Förutom att läsa dina favoritbloggar om personlig utveckling, läs framgångshistorier i böcker och tidskrifter. Ha en positiv inställning till överflöd och framgång hos dina vänner, familj och medarbetare. Omgiv dig i det verkliga livet med människor som är mer av överflödsmalitet än en knapphetskänsla. Var picky om vad du lägger i ditt huvud. Skapa din egen överflödsmiljö.        
 10.  
 11.             6      Dela rikedomarna. Ett bra sätt att känna igen hur mycket du har är att dela den. Känner du att du inte gör tillräckligt med pengar? Ge något borta. Inte tillräckligt med kärlek? Ge något borta. Inte tillräckligt med erkännande, esteem? Passa på den. Det är svårt att något ska känna sig tätt om du ger bort det.        
 12.  
 13.             7      Skapa win-win-situationer. Människor med knapphetskänsla tenderar att se varje relation som en förlust av vinst, till exempel: "Du eller jag, min vän, och jag vill att det ska vara mig". Å andra sidan försöker människor med en överflödsmoral att skapa tvåsidiga win-win-situationer där båda sidorna kan vinna. Istället för att vinna en tvist, försök till exempel att skapa enighet som båda kan leva. I stället för att emulera, arbeta tillsammans.        
 14.  
 15.             8      Kom ihåg. Det är väldigt lätt att glida tillbaka i gamla tankemönster. Du glömmer bara hur du ska tänka. Ett användbart verktyg för att förhindra att du glider av är externt minne. Till exempel kan du placera skriftliga anteckningar på platser som du behöver se flera gånger om dagen - ditt skrivbord, kylskåp och spegel - eller bära ett armband. Att se ord eller citat som påminner dig om din överflödsmalitet kan hjälpa dig att komma tillbaka till rätt lådan.        
 16.  
 17.             9      Om du tittar på din största förlust kan det vara din största möjlighet. Om du förlorar ditt jobb och nästan förlorar ditt hus, kan du sälja allt du inte gillar, vill eller behöver genast skilja dig från fysiska ägodelar. Det betyder mindre stress, och du kan börja på nytt där du alltid har velat leva. Du måste hitta ett sätt att tjäna, så det kan vara ingången till det du alltid har velat ha istället för att bara leta efter ett jobb, alla jobb. Mål upp. Dessa kriser är punkten i livet där allt som höll dig tillbaka kan vara kvar, så att du kan gå vidare till någonting bättre än du någonsin haft. Detta gör varje offer meningsfullt. Det är väldigt annorlunda än att vara blyg och leva ett litet liv eftersom du just har börjat eller lever en minskad livsstil som du anser vara ett misslyckande. Ta chansen att ge dig mer än pengar kan köpa, till exempel tid och frihet.                  
 18.  
            

Tips .

                  

Varningar .

             
Filosofi populär:
Läser ängelstjärnakort.

Bli katolik.

Bli en pastafari i kyrkan av det flygande spagettimonsteret.

Använd en miswak.

Hajj Pilgrimsfärden för muslimerna.

Meditera Guds Ord.

Frigör ditt huvud för meditation.

Prediking.

Läs handens linjer.

Döpt.

Att vara kristen.

Mantras sjunger.

Stava Eliminate Black Magic.

Be till Gud (för nybörjare).

Var en älva.

Gör voodoo dockor.

Kör ett spöke ur sitt hus.

Säg tack.

Beräkna en persons ålder genom palmistry.

Var helig.

Få visdom.

ako woman