Home \ filosofi
 

Bestäm vad du vill göra utan under lånet.

 

Efter detta ledde Guds Ande Jesus i öknen, där han skulle bli testad av djävulen. Efter att ha fastat i fyrtio dagar och nätter, var han hungrig. Då hände tempten honom och sa: "Om du är Guds Son, beordra du att stenarna här blir bröd." Jesus svarade: "Skrifterna säger:" Människan lever inte ensam bröd; Han lever på varje ord som Gud talar. "" Matteus 4, 1-11 <91112>  

Många katoliker väljer att avstå något under lånet. Självklart kan vi inte gå i öknen i fyrtio dagar utan att äta och dricka som Jesus gjorde. Att avstå från favoritmat eller aktivitet är dock det moderna sättet att fira den tid som leder oss till påskdagen.

                

Förfarande .

    
   
 1.            1      Bestäm om du vill "ge upp" något. Lent bygger på offer, varför många katoliker väljer att ge upp sin favoritmat eller aktivitet. Men du kan också bestämma dig för att göra något starkare istället för att göra det utan. Det kan till exempel vara en extrabön varje dag som du går till kyrkan två gånger i veckan eller läs mer i Bibeln. För vissa är det svårare att göra mer under den här tiden, medan andra hittar det här alternativet enklare. Oavsett om du ger upp eller börjar något är helt upp till dig. Tänk därför noggrant.        
 2.  
 3.             2      Ta reda på vad som är viktigt för dig om du väljer att ge upp något. Ge inte upp något du inte alls gillar, för det är inte ett offer. Ge inte upp något du inte har. Till exempel, om du aldrig har ätit jordnötssmörkakor, bör du inte fasta dem. För att du inte kan offra någonting som du inte vet.       
 4.  
 5.             3      Välj något du älskar. Sitt ner och tänk, vad är min favoritmat? Vad är min favoritdrink? Favoritgodis? Snack? Dessert? Hobby? Det verkar svårt att ge upp något som är viktigt för dig. Men kom ihåg att det kommer att känna sig väldigt bra (och om det smakar dubbelt så bra) om du äntligen lyckas utan det du trodde du aldrig skulle kunna göra utan.       
 6.  
 7.             4      Överväg att ge upp en dålig vana. Kanske stirrar du på dina naglar, men vill du stoppa det? Gör detta till ditt snabba erbjudande och samtidigt ditt mål.       
 8.  
 9.             5      Ge upp en missbruk. Saker som cigaretter, droger och alkohol skadar din kropp. Om du ger upp det under Lent och sedan aldrig starta det igen, gör du också något bra för din kropp. Inte bara Gud kommer att glädja sig, utan du också på grund av den stora uppnåendet.       
 10.  
 11.             6      Om du har hittat något du inte vill ha, tänk på följande frågor:  
    
  • Är det något jag gillar?
  •  
  • Är det något jag verkligen tycker om att göra / äta?
  •  
  • Är det något som är viktigt för mig?
  •  
  • Tror jag att det blir en utmaning under lånet?
  •  
  • Ska jag uppskatta om jag kan göra det igen efter påsken?
  •  
  • Ge jag upp det eftersom jag måste (för att någon tvingar mig) eller för att jag vill?
  •  
  • Är det ett sant offer?  
     
   • Om du svarade ja på alla frågor hittade du ett mycket bra fasta erbjudande.
   •  
    
  •  
         
 12.  
 13.             7      Håll dig stillad. Låt oss säga att du ger upp ditt favoritgodis, vilket är choklad, och du har gjort det i en vecka. Du saknar det verkligen, och du är inte säker på om du klarar det fram till påsken. Ge inte upp! Stoppa inte heller tidigare utan att göra något. Jesus äter inte i fyrtio dagar. Vi behöver bara förlora lite av vårt bekväma liv. Du kommer att tacka dig på påskmorgon och ännu viktigare - Gud också.                 
 14.  
             

Tips .

             
Filosofi populär:
Mantra Meditation.

Läsa handlinjerna.

Att leva ett bra liv.

Se Auras.

Var en häxa.

Bli muslim.

Bli kommunist.

Att förvärva en rik mentalitet.

Bli en ateist.

Beräkna en persons ålder genom palmistry.

Förbered minneservice.

Läser ängelstjärnakort.

Livet efter berget på berget.

Arbeta med ärkeängeln Michael.

Öva shamanism.

Kör ett spöke ur sitt hus.

Bär en Pancha Kachcham.

Få visdom.

Var en hinduisk.

Öva tron.

De tio yoga principerna i Patanjali lever.

ako woman