Home \ filosofi
 

Hör som en varulv.

 

Varulvar, även kända som lycantropes, är mytologiska varelser som verkar som en normal människa om dagen, men blir till vargliknande varelser nattetid vid fullmåne. Varulv är ett populärt ämne i böcker, serier och tv-program, och det är roligt att imitera eller dölja varulvar. Om du vill ta din varulv imitation till nästa nivå, spendera tid i skogen, lära sig kroppsspråket och få varulvssyn.

 

<91112>              

Förfarande .

    

    1      Skapa myten  ,

    
   
 1.            1      Börja med att gå in i skogen på natten. Varulv är magiskt lockade till skogar, natur och och den stora utomhushimlen. Så, om du vill agera som varulv, spenderar du mer tid ute, särskilt på natten, är det inte en dålig idé. Lär dig om växter, djurspår och andra viktiga överlevnadsförmågor.  
    
  • Vet när nästa fullmåne kommer att dyka upp i månens cykel och skriv in en varulvs naturliga livsmiljö för att njuta av nattstjärnans stjärnhimmel. Få dina föräldrars tillåtelse innan du lämnar hem mitt på natten.
  •  
  • Få en guide till floran i ditt område och lär dig att känna igen floran. Eftersom varulvar spenderar mycket tid i skogen, kan det inte skada att lära sig att leva i din miljö.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Sova på golvet. Wolves är varelser som är utomhus och känner sig bättre och säkrare ju närmare de ligger på marken. Gör något som om något stör din mjuka säng och sätt upp en liten sovplats på golvet i ditt rum.  
    

   Eftersom det är lite obekväma att faktiskt sova på golvet, lägg några sovsäckar, filtar och kuddar ovanpå varandra som en madrass och lägg kuddar längs väggarna som en fästning. Om du vill lägga in pengar i ditt projekt kan du också köpa en uppblåsbar campingmadrass.  

  • När det är dags att sova, gå i cirklar tre gånger och gräva en mysig plats inuti dina filtar. Kom då ihop.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bygg ett starkt band med hundar. Om du spenderar mer tid med dina fyrbenta vänner lär du dig mycket om sitt beteende så att du bättre kan imitera det. Dessutom kommer du att bygga en stark känslomässig kontakt med hundar. När andra människor ser hundar närmar sig dig, kommer du snabbt att bli känd som hund älskare.  
    
  • Om du inte har en hund hemma, har Humane Society (eller bara ditt lokala skydd) möjlighet att gå, bada och mata hundar. Detta är ett utmärkt sätt att ansluta till djur som behöver kärlek.
  •  
  • Försök att stanna nära stora, vargliknande hundar. Sibiriska herdar, tyska herdar och huskier är djur som du kan ta en titt på ditt varulv beteende på.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Var territoriell. Bestäm och markera ditt territorium tydligt. Oavsett om det är ditt rum, din trädgård eller ditt grannskap, gör en varulv en stor insats för att slå sitt territorium. Ta en rundtur i ditt område regelbundet och prata med alla som går in på oförtröttta. Håll ett öga på vad som är ditt.  
    
  • Gör ett tecken på ditt rum med en fullmåne och en bild av en gråtande varg och meddelandet "Bo utanför!". "Var försiktig med varulven" på din dörr.
  •  
  • Det är också bra att skydda de människor du bryr dig om. Din familj och dina vänner borde alltid kunna lita på dig. Var där när de behöver dig mest. Du måste lita på en varulv.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Var moody. Vandring längs skogen, som skriker på månen: En varulv lockas till månens mörka kraft. Det betyder inte att en varulv är dålig , men de vargarna är kopplade till den omedvetna, kvinnliga sidan av psyken, inte till den medvetna, tänkande, kontrollerande delen. En varulv borde känna sig mer än att tänka. Låt dina känslor vägleda dig när du fattar ett val eller ett beslut. Följ din instinkt, lyssna på din känsla och tro bara dig själv. Var ett djur.                  
 10.  
             

    2      Använd kroppsspråk  ,

    
   
 1.             1      Stiga ner som en varg på dina fiender. Den som har varit öga mot ögat med en hund vet att du inte kan vinna denna hårda konkurrens. Om du vill agera som varulv är det bäst att träna utseendet hos ett alfabet. Om någon utmanar dig, ska du aldrig se sidan eller ner, eller bryta ögonkontakt. Titta personen rakt i ögat som om du tittade rakt igenom. Rynka på pannan och dra dina ögonbryn ihop i Wolfmanian stil.  
    
  • Håll huvudet lågt för att fokusera på dina ögon. Tänk dig att du har glasögon och försöker se över glasets kant.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Fortsätt flytta. Wolves är rastlösa, sönderrivna varelser. Om du går eller sitter, bör du utstråla något från en varg. Flytta försiktigt och delikat, gå på fotens boll, inte på hälen.  
    Kör inte, stjälk. Göra som om du hade upptäckt byten på den avlägsna horisonten, även om du bara går till närmaste snabbmatrestaurang.  
  • Stå aldrig stilla. Om du är någonstans i ett väntrum, till exempel doktorn, gå upp och gå runt. Hålla sig som ett burkdjur som försöker bryta ut ur buret. Håll huvudet lågt och rör sig smidigt. En varg rör sig som en jägare - krypande, smygig och smidig. Pound inte som Frankensteins monster.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Prova vinden. Den sensoriska uppfattningen av vargar är hundra gånger mer uttalad än människors. Att uppträda som en varg bör du använda din näsa oftare för att låta världen runt dig påverka dig. Wolverna använder luktar att spåra byte, markera deras territorium och identifiera andra varelser.  
    
  • När du är med vänner och en bris blåser, peka din näsa i den riktningen och sniffa lätt, som om du känner en fara närmar sig.
  •  
  • Bli en kännare av dofter, särskilt de olika dofterna utomhus. Öva detta genom att borsta genom skogen och försöka identifiera dofterna. Du ska kunna särskilja jasmin och lilac dofter såväl som reexexments.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Börja med löpande träning. Wolves är kraftfulla och snabba löpare som sparar energi genom att trampa bakom bytet och få fart när de är i närheten. För att bli mer som en varg börjar du gå och känna vinden i din päls. Um, ditt hår. Känn vinden i ditt hår.  
    
  • För att få dig att känna dig som en varulv, gå in i skogen och köra längdåkning. Att närma sig jorden kan du köpa barfota skor.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Knurre. Varulvar talar inte, de grumlar. Börja kommunicera genom grumbling, growling och barking, särskilt när du är frustrerad (eller du känner bara som nonsens). Är du närvarande inför någon? Skapa en låg grum ur halsen och låt din röst stiga gradvis när du ser varandra i ögat. När din fiende är besegrad, dör den plötsligt.        
 10.  
             

    3      Titta som en varulv  ,

    
   
 1.             1      Låt din kroppshår spira. Om vi ​​vet en sak om lycanthropes, så är de håriga. Du ser ännu mer övertygande som varulv när du växer sideburns och riktigt tätt benhår. Låt också ditt hår växa på huvudet och andra ställen för att ge upp varulvsmusten.  
    
  • Även om du inte är mycket hårig, kan lite hopp och tonat kroppshår hjälpa till att behålla ditt varulvssyn. Tvätta håret innan du lägger dig och låt det torka över natten. På morgonen kommer du att ha en varulv frisyr.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Låt dina naglar växa. Långa och skarpa naglar pekar på varulv. Låt den växa och använda nagelstärkande genomskinlig eller mörk färg. Filera dem regelbundet så att de inte ser så röra ut. Du kan göra dem runda men också skarpa, beroende på hur långt du vill gå med varulvimitationen.        
 4.  
 5.             3      Använd mörk eller jordig klädsel. Även om en varulv brukar klä upp sina kläder under Transfigurationen, kan du fortsätta din egen omvandling genom att hålla din garderob i jordtoner, mörka toner och naturfiberkläder. Använd dina kläder en eller två storlekar större än vanligt för att ge dig utrymme att förvandla utan att behöva riva kläderna ifrån varandra. Med en bra "Wolves howling the moon" skjortan kan du inte gå fel.  
    
  • Skogsgrön, svart och brun matchar varulv. Undvik neon och pastellnyanser.
  •  
  • Din kläder ska vara bomull, ull eller hampa. Använd inte skjortor av silke eller syntetiska fibrer som polyester.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Få lite gräsfläckar. En varulvs kläder ska se ut som om de redan har gått igenom mycket. Jeans med sprickor och hål på knäet? Perfect. Gamla flanellskjortor med hål i armbågen? Ännu bättre. Utomhuskläder ska se utslitna, inte som om det bara hade tagits av klädstången.  
    
  • Det är billigare och lättare att köpa begagnade kläder, så du behöver inte själv klä upp kläderna. Gör en omväg till sparsamhetsbutiker i din stad för att hitta använda flanellskjortor. Gräsfläckar ingår.
  •  
  • Om du vill göra din varulv dammsugare ännu mer realistisk, rulla i gräset för att få gräs och lera fläckar i dina kläder. Du kan till och med lägga ett blad eller en kvist i ditt hår. Du kommer att se ut som du sover utomhus och vandrar skogen på natten.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Använd vandringsskor och andra väderbeständiga skor. Inga höga klackar eller löjliga flip-flops för varulv! Du bör se ut som om du alltid är redo att stampa genom skogen, krypa över stenar och hoppa längs vattenfall. Använd tunga, praktiska skor som håller dig borta från spåren. Mörka stövlar, vandringsskor och andra vattentäta redskap passar för varulv.  
    
  • Sandaler från Chaco, Teva, Birkenstock eller andra utomhuspassade modeller är också lämpliga för en framtida varulv.
  •  
         
 10.  
            

Tips .

                  

Varningar .

      

<91112>         

Filosofi populär:
Använda ett Ouija bräde.

Läs av hand.

Använd vårdbollarna ordentligt.

Fira Påsk.

Bidra effektivt.

Be i islam.

Fylld av den Helige Ande.

Använd en bindande stavning.

Meditera Guds Ord.

Utför tayammum.

Utveckla din chi.

Bli ett medium.

Bibelstudie.

Få visdom.

Var en häxa.

Använda Ouijabett på ett säkert sätt.

Tips för att få bort kroppsupplevelser.

Bidra effektivt.

Kontrollera hur bra olika stjärntecken matchar.

Celebrating Lent.

Undvik frestelser att synda.

ako woman