Home \ filosofi
 

Bli ett medium.

 

Här upplever du hur du helt och hållet stämmer överens med de universella energierna, vibrationerna och andarna för att bli förtrollare, bokstavligen inte av denna värld.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Bestäm om du har gåvan. Om inte kan du inte bli en förmögenhetstäljare. Köp en drömbok och analysera dina drömmar; om du ofta drömmer om andar, människor som har dött, ockult eller vatten, kanske har du gåvan. Gå till en hemsökt plats och försök att kommunicera med spökena. Obs! Du kan inte bli ett medium som läser tankar, eftersom det är tekniskt och vetenskapligt omöjligt. Medier kan dock födas. Dessutom kan du INTE bli en förmögenhetstäljare; Du kan bara expandera och slipa de presenter du redan har.       
 2.  
 3.             2      Lär dig en väg att förutse framtiden. Nordiska runor, tarotkort, astrologi och ängelkort är bra metoder för att bestämma framtiden och svara på frågor. Öva dig först, läs mycket om den metod du vill ha, och, om du är redo, leta efter ett villigt ämne att öva på det.        
 4.  
 5.             3      Lyssna på universets vibrationer. Detta kan vara det svåraste steget av alla. Det bästa sättet att göra det är meditation. Sitt i ett mörkt rum eller skymning på ett fält och koncentrera dig helt på din själ. Lyssna sedan på världen runt dig, tänk på folket och tänk eller viskar: någonstans i världen blir någon torterad; Någon gifter sig någonstans i världen; Någon dör någonstans i världen, någon byter händer, någon stannar, någon dör. Upprepa det varje natt tills du är en med universum, vaken och i dina drömmar.        
 6.  
 7.             4      Det låter konstigt, men du behöver en djurmedbrottsling. Djuret blir din bästa vän, hjälper dig att rensa din arbetsplats av negativ energi och låta dig veta när onda andar är närvarande. De bästa djuren för detta är katter, fåglar och ormar. Det är viktigt att djuret väljs ut för detta ändamål och att du utvecklar ett mycket starkt band med det innan du introducerar din nya följeslagare i din andliga arbetsplats.        
 8.  
 9.             5      Lär chakraerna i hjärtat, tillsammans med deras motsvarande färger och kristaller. Att lära sig Chakras hjälper dig att följa med Crystal Healing. Om du känner till chakranerna och lär dig att tolka sina energier kan du lära dig hur man läker andras själ.        
 10.  
 11.             6      Öva Crystal Healing. lära kristaller och deras motsvarande helande egenskaper. Köp några kristaller. Bra kristaller för grunderna är de sju chakrakristallerna: klar kvarts, ametist, sodalit, aventurin, citrin, carnelian och röd jaspis. Andra bra stenar är amazonit, rosenkvarts, randig agat och hematit. Se till att du laddar dina kristaller varje månad på en fönsterbräda på din arbetsstation på fullmånadskvällen. Om himlen är grumlig - men bara för att kristallerna har det mesta av månenergi - köp en bred citrit för att ladda dina kristaller. Det ska vara tillräckligt stort att om det var en låda, skulle alla dina andra kristaller passa in i den. Glöm inte att trots att kristallerna laddas av citrin måste din lilla citrin fortfarande laddas, eftersom den inte är tillräckligt stor för att producera sin egen energi efter att ha använts för helande.        
 12.  
 13.             7      Lär dig drömtolkning. När du lär dig kan du helt enkelt tolka drömmarna om människor med boken, och de får inte känslan av att du är falsk. Ändå är det bäst att memorera drömmarna, eftersom det kommer att ge frågarna mer självförtroende att ta råd från dig.        
 14.  
 15.             8      Läs mer om världens viktigaste religioner: Judendom, kristendom, islam, hinduism, sikhism och, även om det inte är en konventionell religion, buddhismen. Detta gör dig mer medveten om världshändelserna och, om du har följt stegen hittills, också din kunskap om andar och universella energier. Metoder för att förutsäga framtiden hjälper dig att tolka fabler och berättelser om religioner och förstå mer av universum.        
 16.  
 17.             9      Slutligen förbered din arbetsplats för frågeställare (klienter). Han borde vara varm och bekväm och ha en viss mystisk känsla om sig själv, så folk vet att du inte är en falsk. Du bör ha tillräckligt med utrymme för olika områden för olika tjänster: Området vid fönsterbrädan för chakraterapi och kristallläkning; ett bord i ett lugnande hörn för nordiska runor, tarotkort eller ängelkort, eftersom detta förmodligen är ett mottagligt område; ett område för andra tjänster som du kan erbjuda, och en bokhylla för dina andliga böcker. Andra böcker att inkludera i teckenfönstret är: Milton's Lost Paradise, Dantes Divine Comedy, Skrifterna i världens stora religioner och flera poesinsamlingar. Lämna inte gardinerna eller fönstren öppna om det inte är en fullmåne eftersom det släpper ut negativa energier och arbetsplatsen bör förbli en gudomlig, fridfull plats. Kom ihåg att energierna minglar när du kör runor och astrologi vid samma bord, till exempel. Har olika områden för varje tjänst, det är mycket viktigt. Placera inte heller kort eller runor på det nakna bordet - sätt på en duk. Silke eller satin är mycket bra, liksom hampa eller riktbroderad bomull.                  
 18.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

             
Filosofi populär:
Hitta ditt eget andliga djur.

Modern palmistry.

Undvik otur.

Be.

Inte längre rädd för spöken och andra paranormala fenomen.

Döpt.

Chants (meditativ chant).

Blåser en shofar.

Ring Adhan.

Kontrollera hur bra olika stjärntecken matchar.

Läka med chakras.

Läs av hand.

Att förvärva en rik mentalitet.

Skriv en stavning.

Hitta sann lycka och fred.

Häng till Herren Gud.

Fråga Allah om förlåtelse.

Var en bättre kristen.

Visa någon med en förbannelse.

Introduktion till astroprojektion.

Använd en bindande stavning.

ako woman