Home \ filosofi
 

Bli munk.

 

En munk är en person som drar sig från samhället för att fokusera på religiösa tjänster. Flera stora religioner har monastiska traditioner, som vanligtvis faller i två typer: en monastisk munk lever i gemenskap med andra munkar, medan en eremit munk drar sig ur varje och blir en häxa. Vissa religioner tillåter också vandrande munkar och lekmunkar. De flesta munkar måste ge upp sina världsliga liv och familjeanslutningar.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Förskriv dig själv på din religion. Studera dem noggrant, följ deras lärdomar och observera deras ritualer. Det första kravet på en munk är att leva exakt enligt religionens dikter.       
 2.  
 3.             2      Bestäm vilken Monastic Order du vill gå med. Medan en munks grundläggande rutin kan vara ungefär densamma i varje order finns det också viktiga skillnader som måste beaktas.  
    
  • Monks i kontemplativa order tillbringar större delen av sin tid i klostret, medan de i aktiva order lämnar klostret för att tjäna andra. Vissa aktiva beställningar instruerar munkar att arbeta långt från ett kloster.
  •  
  • I munnenas ordning spenderar munkarna tiden med de andra munkarna, arbetar, ber och äter tillsammans. I eremitiska order hålls munkarna från att interagera med varandra och spenderar större delen av dagen i sina celler.
  •  
  • Monastic Orders bildas vanligtvis av viktiga religiösa figurer som prenumererar för bevarande av traditioner.
  •  
  • Vissa medaljer arbetar för att stödja aktiviteter som vinodling, inspelning av religiösa musik-CD-skivor eller till och med att köra onlinebutiker, medan andra (mendicants) är beroende av andras välgörenhet.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Besök ett kloster för att lära dig mer om den dagliga rutinen och vad som förväntas av munkarna. Vissa kloster erbjuder boende för gäster som accepterar att följa vissa regler, t.ex. observera utegångsförbud och viloperioder. Kanske skulle du vilja tänka på ett reträtt i klostret där du deltar i klostrets dagliga rutin.        
 6.  
 7.             4      Bli nybörjare i ett kloster. Du lär dig hur du är munk och munkarna kommer att observera dig för att bestämma om din personlighet är lämplig för ett klosterliv. Beroende på religion och ordning kan det finnas mer än en nivå för nybörjare.        
 8.  
 9.             5      Ta tillfälliga löften om du är inbjuden att stanna. Du lever en munk under en tid, och du förväntas bestämma om du ska fortsätta att leva en religiös tjänst. Vissa munkar lämnar en order till en annan, eller ens återvänder till ett sekulärt liv under den tiden.        
 10.  
 11.             6      Gör ditt slutliga engagemang för det monastiska livet genom att göra ett permanent löfte.                  
 12.  
             

Tips .

                  
Filosofi populär:
När Kristus kommer närmare Gud.

Som kristna ungdomar gör en skillnad.

En harmonisk dikt att prata med Gud.

Var helig.

Tack Gud för alla hans välsignelser.

Följ din intuition.

Frigör sinnen och tänk.

Fira det kinesiska nyåret.

Övervinna ett lån.

Stava Eliminate Black Magic.

Skriv en stavning.

Var ärlig mot dig själv.

Frigör sinnen och tänk.

Bestäm vad du vill göra utan under lånet.

Gå ut med mormonerna.

Hajj Pilgrimsfärden för muslimerna.

Använd magi och skriv in ockulten.

Visa någon med en förbannelse.

Hitta inspiration.

Ta kontakt med din skyddsängel.

Hur man ber.

ako woman